Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θεωρείται/ε τιμωρία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Donna Mia, στις 29 Ιανουαρίου 2020.

1. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

μαζοχιστης ακομα δεν ειμουνα....... μικρο παιδι αλλα εμαθα τι θα πει αφεντρα πραγματικη.καποια στιγμη ερεθιστικα απ τις ξυλιες που ετρωγα στο κολο .ισως ο οργανισμος μου το προκαλεσε για να αντεξω .ειχε βρει τον τελειο τροπο για να δερνει κ να βγαζει τα βιτσια της

2. sapfw

sapfw out of order Contributor

Δασκάλα πέμπτης δημοτικού όλα αυτά;

3. afenthsbikys

ναι

4. sapfw

Δασκάλα πέμπτης δημοτικού, έριχνε ξυλιές με βέργα μουριάς όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες στην τάξη παντού στο σώμα τους χέρια, πόδια, πλάτη, κώλο και ενίοτε και στο σπίτι της -όπου και ταπείνωνε... και κανένας γονιός δεν το κατάλαβε... κανένας άλλος δάσκαλος/καμία άλλη δασκάλα;
    και περιμένεις να το πιστέψω;

πού μωρέ; στα 10χρονα; πας καλά;

5. slave32

slave32 Η πουτάνα του Αφέντη Μιχάλη Contributor

Συνεπειες λοιπον, οχι τιμωρια.

6. afenthsbikys

εριχνε ξυλο με το κιλο εβγαζε απωθημενα αρωστημενα παθη σε παιδια οταν εβρισκε ευκαιρια ,μου εκανε μαθημα κ δυο φορες την εβδομαδα αριθμητικη απογευμα ,το πρωι στο σχολειο εριχνε στα χερια με το χαρακα κανα χαστουκι που εβλεπες αστρακια αλλα το απογευμα που ειμασταν οι δυο μας με λυσαγε στο ξυλο και οχι μονο στα χερια αλλα κ στα ποδια και οχι μονο .........

Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2023
  7. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Καμία σχέση με τόσο ξύλο αλλά και ο δικός μου ο δάσκαλος στην πέμπτη και έκτη δημοτικού μας έριχνε κάτι χαστούκια που σου έφευγε το κεφάλι. Σε μια συμμαθήτριά μου είχε ρίξει δέκα απανωτά.

Last edited: 26 Σεπτεμβρίου 2023
  8. afenthsbikys

δεν καταλαβες στους αλλους μαθητες εριχνε κανασκαμπιλι κ καμια στα χερια .εμενα μου εκανε μαθημα σπιτι της λογω οτι γνωριζοτανε με μια θεια μου η κηδεμονας μου τοτε.[οι γονεις μου ελειπαν αγγλια εκεινη τη χρονια]και με πελεκαγε απ το ξυλο με το παραμικροκαποιες φορες τις ετρωγα με το χαρακα στο κολο

9. sapfw

@afenthsbikys
    δε με πείθεις... κατά την εκτίμησή μου πρόκειται περί αρρωστημένης φαντασίωσής σου, κυρίως γιατί εμπλέκεις ανήλικα

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

@sapfw You would be surprised, ειδικά σε επαρχία με αμόρφωτους γονείς που είχαν φάει και αυτοί ξύλο με το καντάρι στα παιδικάτα τους.

Ο δάσκαλος της γυναίκας μου από τη δευτέρα δημοτικού μέχρι την Πέμπτη, την είχε βάλει στο μάτι και την είχε μαυρίσει με τη βέργα. Μόνο αυτή απ' όλα τα κορίτσια της τάξης.

Αν δεν είχε πεθάνει το καθίκι έτσι και τον πετύχαινα δεν ξέρω κι εγώ τι θα του έκανα και έχω πολύ οργιαστική φαντασία.

Να μη λιώσει το πουτανογέννημα... να μη λιώσει.

11. kinvara

kinvara Δική Του

Kαι όχι μόνο. Πρώτη και Δευτέρα δημοτικού στην Θεσσαλονίκη, η δασκάλα ήταν καθέ μέρα με χάρακα και βίτσα στην έδρα. Κανείς δεν ήξερε ποιους θα πάρει ο διάολος.

12. afenthsbikys

προβλημα σου