Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

με Geisha και Georgia δεν ταιριαζω καθολου ... σνιφ .. πανε οι ελπιδες μου ...   ...
    με Kali Crow θα ειχαμε πολλες διαπραγματευσεις ...
    ενδιαφερον θα ειχα με την Ζινια αν καταφερει και μου εδιωχνε την σεισμοφοβια ...
    Μιρελλα σταθερα εμεις μαζι ....  

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Μηπως να την καναμε για Σουηδια?????????
    Εκει δεν εχει σεισμους, τουλαχιστον να κοιμηθω ενα βραδυ ησυχη!!!!!!
    Να κοιμηθω ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

3. lina

lina Regular Member

Φοβάμαι πολύ την ταχύτητσ στο αυτοκίνητο (για μοτοσυκλέτα ΔΕΝ το συζητώ καν), πάνω από 70 χιλ. μου ρχεται τρέλλα και σε αρκετές περιπτώσεις αναίσθητων φίλων οδηγών έχω βάλει τα κλάμματα.

4. isnogood

μαλιστα !!! .... ελα τωρα που γυριζει ... για γραφτε ... για γραφτε ....
    αλλος που φοβατε την ταχυτητα ? ... απο θαλασσα κανεις ? ....
    (   )

5. Kits

Kits Contributor

ενας πολυ καλος λογος για να μην με γνωρισεις... παντως ειναι θεμα εξοικειώσεις.

Και καποια αλλη φοβοταν αλλα τωρα κοιμάται στο καθισμα του συνοδηγου ακομα και αν το αμαξι παει με 200χλμ...

6. female

female Contributor

Οι φοβίες βασίζονται σε κάποιο φοβικό δυναμικό. Τις αφήνεις ήσυχες, για να μην μετατεθούν σε τίποτα χειρότερο. Η ουσία είναι η αργή και σταδιακή αντιμετώπιση του φοβικού δυναμικού, της ανασφάλειας. Λίγη χρήση μέτρων συμβολικής και κυριολεκτικής προστασίας δεν βλάπτει. (Π.χ. να ξέρεις πως οι κολώνες του σπιτιού σου αντέχουν.)

Το ακρωτήρι του φόβου... Το μίσος... Η έμπνευση για σπλάτερ... Murder express...

7. zinnia

zinnia Contributor

Αστο καλυτερα ...

να ήταν μόνο η σεισμοφοβία αντε και να το προσπαθουσα ... με εσενα θα πρεπε να καταφερω να σου βγαλω τη μικροβιοφοβια, την αρρωστοφοβια, το συνδρομο της μαντονας και της πορνης, την αγκύλωση και το φοβο ν ανοιχτεις (κι ας χάσεις κι ας πονεσεις- παρακατω θα πας παντως), το φοβο να προσφερεις, χωρις να βαζεις μπροστα τη λογικη και τη χρησιμοτητα, ετσι βρε αδελφε, απλα για τη χαρα,
    και αλλα , που αυτη τη στιγμη δε μου ερχονται καν στο μυαλο  

8. lina

lina Regular Member

Mistress Kits ούτε στην ευθεία Κατερίνης-Θεσαλοννίκης δεν θα το άντεχα αυτό.

9. isnogood

εισαι .... πολυ πονηρη και πολυ δυεισδητικη  
    ομολογω οτι εκει που μου βαζεις τα γυαλια ειναι οτι με εχεις μελετησει πολυ καλυτερα απο οσο εγω εσενα .... παντως σου βγαζω το καπελο ... εισαι αψογη .. λιιιιγο υπερβολικη μα αψογη ...    

10. zinnia

zinnia Contributor

σματςςςςςςςςςςςςςς (φιλί ηταν αυτο)  

ΥΓ.. και πονηρή δεν ειμαι..

11. Kits

Kits Contributor

καλα το πατε .... συνεχιστε!!! 

12. zou

zou

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Εγω παλι ειχα γραψει κατι αλλα για ενα περιεργο λογο δεν εγινε ποστ!! Δεν με συμπαθει το φορουμ φαινετε!!!!

Φοβαμαι οτι οι αντιδρασεις μου στεναχωρουν τους ανθρωπους που αγαπω...

(φυσικα για κατσαριδες, αραχνες και τα λοιπα.. Δεν το συζητω!!! Συχαινομαι οχι φοβαμαι...)