Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

2. EysWideShut

EysWideShut Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

αν και λατρης του συναισθηματος , η ψυχρη λογικη με εχει βοηθησει πολλες φορες να βγω απο παρομοια αδιεξοδα
    το περιεργο με σενα ειναι οτι ηδη τοχεις συνειδητοποιησει αλλα παρολα αυτα παλι ασκει επιρροη πανω σου
    μπορει να νιωθεις ανυμπορη αλλα αυτο ακριβως ειναι ο λογος που δεν πρεπει να κανεις τιποτα .οι οποιες ενεργειες σου ειναι ασκοπες

χωρις καμια δοση ειρωνιας θα σουλεγα να σταμπαρεις ενα καλο δοκαρι και να κλεισεις τα φωτα μια και καλη
    δες το λογικα.δεν ζουμε στην κινα και αν δεν μενεις εσυ ή οι φιλοι σου σε καποια πολυκατοικια ερειπιο δεν προκειται να παθεις τιποτα απολυτως

ισως να μην δε βοηθησα και καθολου απλα σουπα πως σκεφτομαι εγω
    καλη τυχη

3. papi

papi New Member

Εμενα με τρομαζει το αγνωστο αλλα με προσελκυει κιολας! Θελω να εχω τον ελεγχο σε ο,τι γινεται στη ζωη μου και γιάυτο το μονο που πραγματικα με φοβιζει ειναι ο θανατος... 

4. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Tο ''μπιφτεκι'' που παει να σχηματιστει στην κορυφη του κεφαλιου μου..κ οι μειωμενες αντοχες στην προπονηση του πολο..grrrrrr:rant:..geramata..grrrrrrr:rant:

5. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο...το "μπιφτέκι" ή το "τηγάνι"...στο "τηγάνι" το παίρνεις απόφαση κάπως (πόσο μάλλον στο "σουρωτήρι"). Αλλά το "μπιφτέκι" μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά...

6. Kostas31yo

Kostas31yo New Member

Όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στις κατσαρίδες ... μπρρρρρρρρρρρ  

7. blindfold

blindfold Contributor

ότι είμαι πλέον ηλικιωμένος για αυτά που ήθελα να ζήσω ...

8. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Οτι σε τέσσερα-πέντε χρόνια ο γιός μου θα ανοίξει τα φτερά του κι εγώ θα μείνω ολομόναχη σ ένα μεγάλο σπίτι... 

9. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Τον σεισμό, να βρεθώ σε κατάσταση που θα πρέπει ή να πω ψέμματα ή να αποχωρήσω από μια συζήτηση και τέλος να μπανοβγαίνω στα νοσοκομεία πριν πεθάνω...

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Το αναπόφευκτο.

11. Το τελος.... οποτε και εαν ερθει.

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

οτι τελικα δεν θα κανω ολα αυτα που ηθελα!