Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Maley

Maley Contributor

η ανθρωπινη βλακεια (κατι παρομοιο εγραψε και η Mikra Psemata)..

2. Emma

Emma Contributor

Κι εγώ το ίδιο, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό. Ούτε στον 2ο όροφο δεν μπορώ να βγαίνω στο μπαλκόνι. Απ' την άλλη, με τα αεροπλάνα δεν έχω πρόβλημα, ίσα ίσα που μου αρέσει και να κοιτάω έξω απ' το παράθυρο! Strange...  

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

για μια στιγμη ειχα τρομαξει με την μικροβιοφοβια μου θεωρωντας τη υπερβολικη ... ευχαριστω που υπαρχετε ...  

4. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Φοβάμαι τον φόβο του φόβου.

Και εξηγούμαι: Όταν νιώθει φόβο κανείς, είναι επειδή φοβάται. Ε, αυτό το φοβάμαι.

5. Vicky

Vicky Regular Member

Με φοβίζουν οι κλειστοί και μικροί χώροι.
    Κοινώς έχω κλειστοφοβία

6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Φοβαμαι που δεν φοβαμαι τιποτα γμτ........ 

7. switch_4domf

switch_4domf New Member

οι ανθρωποι που εχουν χαζεψη για τα καλα!

8. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

ευτυχισμένοι οι μακάριοι.. το ειπε κ ο χριστος άλλωστε..

9. Geisha

Geisha Regular Member

Ακροφοβία και όχι υψοφοβία φρονώ.  

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

"οι πτωχει τω πνευματι" βασικα ειναι αυτοι που εχουν συναισθηση της πνευματικης τους αναγκης ... πιο αναλυτικα :
    Είμαι «πτωχός τω πνεύματι» σημαίνει πως όσα έχω και όσα γνωρίζω, όσα νιώθω και όσα πιστεύω, μπροστά στην αγάπη του Θεού είναι ελεεινά και ασήμαντα. Ακόμα και το καλό αν πράττω, πως μπορεί αυτό να συγκριθεί με την αγαθότητα του Θεού; Η παραδοχή τούτη σημαίνει συντριβή του εγώ, αλλά όχι και εξουθένωση του.

11. Bislave

Bislave Regular Member

ε;(ανοιχτό στόμα)
    Για ρίξε μια ξήγα ρε.
    Τέσπα, πιο πολύ φοβάμαι να φύγουν όλουι και να μείνω μόνος.

12. LordThomas

LordThomas Regular Member

Κατι που δεν με φοβιζει ειναι ο θανατος γιατι πιστευω οτι δεν θα χαθω απλως θα αποκτησω μια αλλη μορφη ενεργειας.(μεγαλη ιστορια, πρεπει να ανοιξω κανα τετοιο thread).
    Αυτο που δεν θελω ουτε να το σκεφτω ειναι να παθω αμνησια απο καποιο ατυχημα, εχω τρελα με την μνημη μου μπορω να θυμαμαι λεπτομερειες πριν απο 10 και 15 χρονια ή μια λεξη,συγκεκριμενη στιγμη που μου ειχε πει καποιος πριν πολλα χρονια και δεν θα ηθελα να ξεχασω τιποτα ουτε τα καλα ουτε τα ασχημα.