Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    +1
     
  2. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καποιοι θα πουνε οτι κανω ολο αυτο το ταρακουνημα επειδη μ'εφτυσε ο ακατανομαστος, ειμαι αγαμητη, ειμαι κατινα, ειμαι ειμαι ειμαι. Το ποιος ειναι τι θα δειξει. Το κανω διοτι δεν εχω αλλη ανοχη σε αυτα που βλεπω να διαδραματιζονται συχνα πυκνα. Ετσι ειμαι εγω, τι να κανουμε; Αφορμη σταθηκε το μπαν της αλναιρ. Με την κοπελα λεμε ενα γεια. Για το γαμωτο ομως. Γιατι εχει χαθει η ουσια και το οραμα. Αμα φυγω δε θα χασει η Βενετια βελονι. Δεν μπηκα ομως στο φορουμ για ν'ανεβαζω τραγουδια και ν'αναγουλιαζω με τον Seduction.
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πως γίνεται να σε λιθοβολούν,να ξέρεις ότι έχουν δίκιο κι εσύ να το παίζεις Γιωργάκης Παπανδρέου.....έχουμε λεφτά και η κρίση είναι εξοσωματική εμπειρία....

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σώπα παιδί μου που θα σε πουν ό,τι σε πουν...
    Για σκάσε μας χαμόγελο...

    Ελα μπράβο!!!
     
  5. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καποια πραγματα σε τουτη τη ρημαδα τη ζωη πρεπει να ειναι αδιαπραγματευτα. Απο αυτα οριζομαστε. Εχω για πολλα να χαμογελασω αγαπητε. Μην ανησυχεις.
     
  6. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καλησπερα σε ολους,

    ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε αυτο το νημα γιατι, οπως λεει και ο τιτλος του, ηθελα να γραψω τι σκεφτομαι τωρα. Διαβαζοντας ομως τα προηγουμενα ποστς, ψαχνοντας τον καταλληλο τροπο εκφρασης, επεσα πανω σε μια προσωπικη επιθεση απο ενα μελος του φορουμ σε αλλο.

    Λυπηθηκα οταν το ειδα και αυτο που "σκεφτομαι τωρα" ειναι αν οντως αυτος ο συγκεκριμενος Κυριος βγαζει ολα αυτα τα συναισθηματα, ειναι σωστο να μεταφερονται τετοιου ειδους προσωπικες διαμαχες σε αυτον τον χωρο;

    Δεν υπαρχει αλλος τροπος; ισως να ειναι κουραστικο για καποιους να διαβαζουν τις εμπειριες που βιωνουν καποιες μαζι του αλλα δεν ειναι και κουραστικο για τους υπολοιπους να συναντουν ποστς, στα πιο απροσμενα μερη, γεματα μισος και θυμο;

    Αυτα "σκεφτομαι τωρα".

    cassie
     
  7. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

               


    Δεν γλιτώνω ... θ' αγιάσω!  
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?



    Τελικά όταν επικρατεί απο ενήλικες η λογική του λούνα παρκ, έχει πλάκα το φόρουμ...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    ναι ... αλλα μια ταξιδιωτικη οδηγια απο τις αλλες χωρες να αποφευγουν την ελλαδα οι γυναικες μην τυχον και πατησουν μπανανοφλουδα , θα ηταν μαλλον υπερβολικη ...

    εν παση περιπτωση ακομα και εγω που ειμαι αντρας και σαφως ερχονται στα αυτια μου λιγοτερες γυναικιες εξομολογησεις , και επιπροσθετως μενω αρκετα μακρια για να ειμαι μεσα σε πηγαδακια , λέω οτι το παραπονο της Nescea , δεν το ακουω για πρωτη φορα (εννοωντας εχω ακουσει και απο αλλο ατομο) .
    χωρις απαραιτητα αυτο να σημαινει κατι (δεν βγαζω για κανεναν συμπερασματα) , ενιωσα την επιθυμια να σχολιασω υπερ της φιλης μου Nescea (εστω και αν κατα καιρους μου τα εχει σπασει με την αθωα εννοια) .. και σπανια κατονομαζω καποιον σαν "φιλο" με την ουσιαστηκη εννοια της λεξης , πρεπει να τον γνωριζω αρκετα καλα ... και οταν ενας φιλος εχει αναγκη να μιλησει , τουλαχιστον εμενα με ενδιαφερει να τον ακουσω τι εχει να πει .
     
    Last edited: 9 Δεκεμβρίου 2010
  10. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Oχι τωρα..σκεφτομουν ωρες πριν,οταν εγραφα χιλιομετρα,ενω συνηθως αδειαζω τελειως το μυαλο μου απο καθε σκεψη και απλα μετραω.Τωρα απλα αναμασω εκεινες τις σκεψεις,συντροφια με τις Mcfarlands..
    Σκεφτομαι τις ανισες σχεσεις,γυρω απο τις οποιες περιστρεφομαστε απαντες εδω μεσα.
    Σκεφτομαι πως οποιος εχει το πανω χερι σε μια τετοια σχεση,οποιος εχει θεσει τους ορους και τους κανονες,πρεπει να μιλα και να πραττει με περισση συνεση και σοφια.Πρεπει να εχει,μεταξυ αλλων, γνωμονα το κοινο καλο,ειδικα οταν προκειται να επιβαλλει την οποια τιμωρια.
    Σκεφτομαι τη δικαιοσυνη,μια καθαρα ανθρωπινη εφευρεση για την προστασια των αδυναμων μελων μιας κοινωνιας.
    Σκεφτομαι εκεινον που εχει το δικαιωμα και την εξουσια να την εφαρμοσει,οταν εχει μπροστα του τον παραβατη των νομων και των κανονων.
    Σκεφτομαι την ποινη που θα επιβαλλει,αναλογα με το παραπτωμα.Την ποινη που θα πρεπει να εχει σκοπο να σωφρονισει να συνετισει.Αλλα και με την επιβολη της,οχι επιλεκτικα βεβαιως,να προστατεψει το κοινωνικο συνολο και να λειτουργησει ετσι η παραβαση ως παραδειγμα προς αποφυγην.Του παραβατη αλλα και των υπολοιπων.
    Σκεφτομαι την επιβολη των εσχατων ποινων.Την ισοβια καθειρξη χωρις δικαιωμα αναστολης(οταν λεμε ισοβια,εννοουμε ισοβια,οπως ειπε καποτε,ο θειος του ανηψιου,επιλεκτικα και αυτος βεβαιως,οπως απεδειχθη).Που επιβαλλεται οταν το εγκλημα ειναι απεχθες,επαναλαμβανομενο,μα κυριως οταν θελουμε να προστατεψουμε την κοινωνια απαξ δια παντος,απο εναν εσαει επικινδυνο,χωρις πιθανοτητα σωφρονισμου.Και την αλλη.Τη θανατικη.Την οχι αναγκαστικα χειροτερη.Που επιβαλλεται θεωρητικα ως ιση ανταποδοση,μα στην ουσια εκδικητικα.
    Σκεφτομαι εναν διαχειριστη που εχει κανει καταπληκτικη δουλεια και εχει το γραμμα του νομου με το μερος του.
    Σκεφτομαι ενα ζευγαρι που εχει μονο φιλους,που ειναι μερος της ιστοριας του forum,που ειναι το forum,οπως ολα τα μελη,μια και σιγουρα το forum δεν ειναι μονο διεγερμενα ηλεκτρονια σε καποιον server.Που ισως καποια στιγμη,οπως εχει συμβει σε πολλους,την ειδε λιγο αλλιως.
    Σκεφτομαι ενα forum που θα γινει φτωχοτερο.Απο ανθρωπους,απο αποψεις,απο αυρα.Κι αυτο το τελευταιο,δυσκολα διορθωνεται.
    Σκεφτομαι πως τα λεω αυτα χωρις να γνωριζω ουτε τα αληθινα ονοματα καλα καλα των πρωταγωνιστων της ιστοριας.Οποτε δεν μπορω να κατηγορηθω για taking sides,λογω προσωπικων δεσμων,ενθεν κακειθεν.
    Σκεφτομαι πως ενω θα μπορουσα,δεν επρεπε να παραμεινω σιωπηλος και στη γωνιτσα μου.
    Σκεφτομαι πως πρεπει να αποφευγω τις φλυαριες,οταν υποκυπτω στην αδυναμια μου στις κοκκινες μπυρες.
    Σκεφτομαι να ανοιξω αλλη μια.Στην υγεια σας,πρωταγωνιστες και μη..και,..ψυχη βαθεια,που ελεγε και ο Φερμας στη Λολα..
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ε ναι. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι, λίγο πολύ. Δεν ήταν τόσο κακό να χρεωθεί ένα συμβολικό ποσό για την είσοδο στο νταβαντούρι. Μας αρέσουν αυτά, πολλοί πηγαίνουμε. Δεν ήταν κακό να ενημερωθεί ο κόσμος μας, η "οικογένειά μας". Γιατί για οικογένεια πρόκειται. Ψοφάμε για ενημέρωση και για events. Και σιγά τα λεφτά που θα άφηναν 50 ή 100 άτομα. Τα περισσότερα χρήματα θα πήγαιναν στο μαγαζί, όχι κανένα υπέρογκο κέρδος, βλακείες, ίσα ίσα για τα ποτά και τα έξοδά του και το ενοίκιο και τους μισθούς. Έτσι πάνε αυτά. Και κάτι για την παραχώρηση του χώρου, γιατί δεν έχουν όλοι όρεξη να συνδέονται με τέτοιες εκδηλώσεις...Και σιγά το ποσό που θα έδιναν στο φόρουμ για να διαφημίσουν την εκδηλωσούλα τους. Πόσο ήταν, 75 ευρώ; Θεέ μου, ούτε ένα ζευγάρι μπότες δεν αγοράζεις με αυτά τα χρήματα...Είναι σχεδόν άχρηστα...

    Το τραπεζο-οικονομικό σύστημα κοντεύει να μας διαλύσει. Μας βάζει να τσακωνόμαστε για ένα κουλούρι. Αν αυτό δεν είναι κατάντια, κι εγώ δεν ξέρω τί είναι. Εμάς!Τους κατεξοχήν ιδεαλιστές, αλτρουιστές και ρομαντικούς. Μας καταστρέφουν μέσω της ένδειας; Μέσω του πανικού;

    Μην μασάτε. Μην υποκύπτετε. Κάψτε τα τελευταία σας χρήματα και χαρίστε την περιουσία σας στους άστεγους ή στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα. Το μόνο που μας έμεινε είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Δεν έχει τίποτε άλλο. Τίποτε, τίποτε. Όλα τα άλλα θα χαθούν και στο καλό να πάνε...
     
  12. smari

    smari Regular Member

    τι καλοπροαίρετους ανθρώπους έχει η φαμίλια μας......

    ...άρες μάρες κουκουνάρες για να κάνουμε ντόρο.