Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Κι αν είμαι gay, μην με φοβάσαι  
     
  2. Asimenios_Drakos

    Asimenios_Drakos Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αν και είχα πει ότι αποχωρώ από το φόρουμ, που σημαίνει ότι κλείνω ένα μικρό κεφάλαιο με τα πολλά κοινά της ελληνικής BDSM κοινότητας, ιδιαίτεροι λόγοι με αναγκάζουν να ξαναμπώ για λίγο στη μάχιμη διαδικασία. Πρώτα από όλα για να πω χρόνια πολλά σε αυτούς που συντρόφευσαν την πορεία μου στο forum για ένα χρόνο και κάτι , ελπίζω οι όποιες διαφωνίες να περάσουν με το χρόνο που περνά και να μείνουν μακριά. Σε δεύτερο χρόνο θέλω ιδιαίτερα να δώσω τα χρόνια μου πολλά στον φίλο Αρτέμη και την παρέα του, αν είναι παρέα, να τον ευχαριστήσω για τις σπαρταριστές, μοναδικές και ξεκαρδιστικές στιγμές, για την ιδιαίτερα περίεργη αίσθηση του χιούμορ και της σάτιρας που αναδεικνύει και να μου επιτρέψει να του δώσω μια συμβουλή φιλική. Στη διάθεσή σου να θέλεις να παραμείνεις εν κρυπτό. Καταγράφω την προσωπική μου άποψη και θέλω να το λάβεις σοβαρά υπόψιν σου.

    Στα αρχικά σου post υπήρχε ένα άκομψο χιούμορ αλλά ήταν σε επίπεδα χιούμορ. Στα τελικά σου post το χιούμορ τείνει να εκλείψει και βγαίνει λίγο κακία. Σου ζητάω να το σκεφτείς και να πράξεις ανάλογα. Είναι πολύ όμορφο το να σατιρίζεις κάτι αλλά πιο σοφό είναι να περνάς μέσα από τη σάτιρά σου μηνύματα. Σκέψου το λίγο και θα δεις ότι δεν σου λέω κάτι που έχει σκοπό να σε βλάψει. Θα 'θελα όμως να σου εξομολογηθώ και κάτι άλλο. Κάνοντας σου γνωστό ότι λειτουργώ στη διαδικτυακή κοινότητα από το πρώτο της meeting (οι πολύ παλιοί το ξέρουν ήδη) βλέπω την πορεία της σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και να φτάνουμε στα σημερινά σημεία και να δημιουργούνται "φαινόμενα" όπως εσύ. Πίστεψέ με, αν ο σκοπός της ύπαρξής σου είναι η εξυγίανση του χώρου θα με βρεις συμπαραστάτη σου. Αλλά σου συνιστώ να αναλογιστείς πρώτα εάν ο τρόπος που το κάνεις βοηθάει τον χώρο, την κοινότητα, το society που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εδώ στην Ελλάδα πες το όπως θες ή τον βοηθάει να βουλιάξει πιο γρήγορα. Καλές οι φάρσες, καλές οι πλάκες, αλλά αναρωτήσου πιο, πιθανώς, να είναι το αποτέλεσμα. Σκέψου αν το "φαινόμενό" σου δημιουργήθηκε για να κάνει καλό ή για να κάνει κακό. Κι αν όλα τελικά πρέπει να στηρίζονται και να χτίζονται στη προχειρότητα και στον χαβαλέ. Σκέψου ότι άτομα που πιάνεις στο στόμα σου πραγματικά έχουν δώσει από την πλευρά τους μικρό ή μεγάλο κομμάτι παρουσίας τους στο ελληνικό BDSM.
    Στη ζωή δεν μπορούν να μας είναι όλα αρεστά ή ανεκτά. Αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτά. Αντιγράφεις όλα όσα σχολιάζεις. Θεωρείς ότι γίνεσαι καλύτερος; Ρώτησε τον εαυτό σου και απάντησε μόνος σου.

    Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφοροι χαρακτήρες με ιδιαίτερες ψυχολογίες, κάνανε μια τροχιά, και τους κατάπιαν οι συνθήκες. Από αυτούς το μόνο που έμεινε είναι να θυμόμαστε ένα nickname που είχε κάνει αυτό ή το άλλο. Τίποτε άλλο. Χάθηκαν με το πέρασα του χρόνου. Σκέψου τα όλα αυτά και απάντησέ μου με pm να σου δώσω το msn μου να τα πούμε σε πιο προσωπικό επίπεδο στα ίσα. Εσύ σαν Αρτέμης κι εγώ σαν Δράκος. Επίσης να σε ενημερώσω ότι ο πρώτος ψήφος στο όνομά μου στο poll που έχεις αναρτήσει στο blog σου ήταν από μένα. Κι αυτό στο λέω για να σου δείξω ότι δέχομαι τη σάτιρά σου.
    Σου εύχομαι, λοιπόν, χρόνια πολλά και ευελπιστώ να μπορέσεις να σεβαστείς το ότι σε προσεγγίζω χωρίς να σε προκαλώ, χωρίς να σε γλύφω αλλά με την ελπίδα να σε βάλω σκεφτείς τα όσα σου γράφω.

    Τώρα προς τους απανταχού μετέχοντες της ελληνικής BDSM κοινότητας. Καταρχήν τα χρόνια μου πολλά σε όλους, ευχές για καλή Πρωτοχρονιά κι ευτυχισμένο το νέο έτος.
    Κάποιος έστησε μία φάρσα σε φίλο του forum. Η όποια διαφωνία-αντιδικία δεν μας κάνει εχθρούς, μας κάνει όμως δυνατότερους στα πιστεύω μας. Μιλάω για τη φάρσα με τα ψεύτικα profiles σε διάφορα sites. Θα παρακαλούσα να την αποσύρει και να την σταματήσει. Σε μια BDSM κοινότητα χρειάζονται όλες οι φωνές. Ακόμα κι αυτές που βγάζουν τροφή για σκέψη όταν δεν πεινάς. Εμένα μου κακοφαίνεται όλο αυτό. Και επειδή δεν έχω ζητήσει δώρο από τον Άγιο Βασίλη γιατί δεν θέλω να παρκάρει το έλκηθρο στην ταράτσα μου και να μου τη γεμίζουν οι τάρανδοι με κοπριά, θα παρακαλούσα να αποσύρει ή να σβήσει τα profiles σαν δώρο για την Πρωτοχρονιά. Οποιοδήποτε status και αν έχει ανταλλάζω αυτή τη χάρη με ένα ωραιότατο κολάρο που θα φτιάξω για πάρτη του. Αν είναι Κυρίαρχος για να το χαρίσει στην υποταγμένη του, εάν είναι υποτακτική για να το κρατήσει ως ενθύμιο. Συνηθίζεται να γίνονται ανταλλαγές δώρων την Πρωτοχρονιά.

    Χρόνια πολλά σε όλους, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, υγεία, χαρά, ευημερία και καλή διάθεση για πιο openminded καταστάσεις χωρίς κόντρες και ανόητες επιδείξεις.

    Με τιμή Ασημένιος Δράκος-Gorean Lord
     
    Last edited: 31 Δεκεμβρίου 2010
  3. chienne royale

    chienne royale Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Και λέω στον εαυτό μου: μη ξεχνάς! Περπατάς, όταν άλλοι ειναι καθηλωμένοι. Χορταινεις, όταν άλλοι λιμοκτονουν. Πίνεις ζεστό καφέ το πρωί, όταν άλλοι κλέβουν μια στάλα νερό. Βλέπεις,διαβάζεις τις ελπίδες και τα παραμύθια, όταν άλλοι δεν βγαίνουν απ τα σύνορα της γνώσης. Ονειρεύεσαι όμως και πεθαινεις σαν όλους τους άλλους... Καλή Χρόνια!
     
  4. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Χρόνια πολλά σε όλους, ευτυχισμένο και με υγεία το 2011.

    (You bunch of perverts, you...)

    DH
     
  5. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τουτη τη φορα δεν κινδυνευω να προσβληθω απο το μεθεορτιο hangover.
    Αδελφες ψυχες,ουτε πολλα ουτε λιγα,ουτε τιποτα.Οσα,τοσα..μονο καλα να ειναι.Αυτο σας ευχομαι..
    [ame="http://[/ame]


    (Λογια στο πουθενα,στον αερα..ο Πουσπουλ το παλευει κατω στη Νισυρο..Νικο,κρατα μην αφηνεσαι,εσυ το λεγες..)
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. drognan

    drognan New Member

    Χρόνια πολλά και καλή χρονια

    Χρόνια πολλά και καλή χρονια σε όλους.. μακάρι το 2011 να φέρει στον καθενα οτι επιθυμεί..
     
  7. chienne royale

    chienne royale Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Ευχή...Το 2011 να μην χρειαζόμαστε ευχές. Να είναι όλα για τον καθένα όπως πρέπει, νιώθει και χρειάζεται. Καλή και Υγιή χρονιά. Χαμόγελα μοιράστε. Αληθινά. Έλειψαν απ'τον κόσμο τόσο...
     
  8. SyndicateGr

    SyndicateGr New Member

    Χρονια Πολλα

    Το συνδικατο σκλαβων στηριζει τις απεργιακες κινητοποιησεις των Santo-slaves, της γυναικας του (στηριζουμε την γυναικια χειραφετιση εως τον βαθμο του femdom)



    Χρονια πολλα, με βασανα μονο στο κρεβατι και περιξ αυτου!  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Storm

    Storm Regular Member

    Χρόνια πολλά σε όλους.
    Καλή χρονιά.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους.
    Να αποκτήσει ο καθένας ότι επιθυμεί.
     
  11. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός!!!!χαχαχαχαχα  
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Το πρώτο πράγμα που διάβασα την πρώτη μέρα του χρόνου ήταν κάτι που εξέφραζε εντιμότητα χαρακτήρα. Αυτό εδώ:

    Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι μάλλον κακόγουστη η φάρσα, πράγμα που είδα αμέσως μόλις μου έστειλαν το λινκ και το συζήτησα με διάφορες φίλες. Μάλιστα με κάκισαν, επειδή με στεναχώρησε αυτή η πράξη. Δεν είναι έτσι όμως. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι για να πεις σε κάποιον οτιδήποτε και θα προτιμώ πάντα την εντιμότητα και τη ντομπροσύνη.

    Παρακαλώ κι εγώ όποιον έστησε τη φάρσα, να την αποσύρει.

    Καλή Χρονιά σε όλους.