Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Αγαπητή Εύα, δεν το εξέλαβα ως επίθεση. Απλά παρέθεσα την άποψή μου, οτι μόνη η αποκάλυψη του ονόματοςε δε δηλώνει πρόθεση ειλικρινούς επικοινωνίας...
     
  2. the_eva

    the_eva New Member

    Φιλτατε Πελεα,
    γνωριζω οτι δεν το εξελαβες ως επιθεση απο τα λεγομενα σου απλα το εκανα ξεκαθαρο για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και απο τριτους , τεταρτους κτλ.
    Σαφως και δεν σημαινει το οτι επειδη καποιος/α εχει παραθεσει το αληθινο του ονομα η εστω ενα ονομα για προφιλ θα ειναι και αληθινος ανθρωπος η το αντιθετο
    αλλα ειναι μια αρχη, και το θεωρω αρχη των παντων το να βλεπω στοιχεια αληθινο προφιλ στο να εμπιστευτω. Τουλαχιστον οι πιθανοτητες να ειναι αληθινος και σοβαρος ανθρωπος πρωτα απο ολα ειναι περισσοτερες... Μην ξεχναμε οτι εδω μεσα οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες ετσι..? Δικη μου σκεψη παντα...
     
  3. Ευα μου, με την ευρύτερη έννοια οτιδήποτε παρουσιάζει κάποιος εδώ είναι μιά πλευρά του εαυτού του. Ακόμα και το ψέμμα κάτι φανερώνει γι αυτόν που το χρησιμοποιεί, π.χ. οτι ντρέπεται ή φοβάται να αποκαλύψει αυτό που πραγματικά είναι...
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Συμφωνώ απολύτως  
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σωστότατος @peleas  
     
  6. the_eva

    the_eva New Member

    Ναι τωρα πολυ σε θεωρεια το παμε αλλα τεσπα...
     
  7. the_eva

    the_eva New Member

    Στην πραξη, θα ηθελε κανεις να ειναι με εναν ψευτη/τρα ?
     
  8. Εξαρτάται. Ιδανικά, όλοι θα θέλαμε να μας λένε μόνο την αλήθεια. Στην πράξη όμως, δεν την αντέχουμε και δεν την εκτιμούμε πάντα. Αν εξαιρέσεις τους παθολογικούς ψεύτες, όλοι έχουμε ένα λόγο που κάποια φορά λέμε ψέμματα. Εσύ δεν έχεις πει ποτέ?
     
  9. gaby

    gaby Guest

    @lucozade

    το collarme υπάρχει κανονικά, σε νέα διεύθυνση.
     
  10. the_eva

    the_eva New Member

    Παλι το παμε πολυ στην θεωρεια-ψυχολογια κτλ... Θα σου πω το κλασσικο , αλλο να πεις σε μια εγκυο οτι ειναι ομορφη ενω ειναι απλα χοντρη, αλλο να πεις οτι εισαι 20 χρονων γυναικα ενω εισαι 45 χρονων μαντραχαλος... μην μπαινουν ολα στο ιδιο σακι. και εν παση περιπτωση σε ζητηματα τετοιου τυπου οχι δεν εχω πει ποτε ψεμματα γιατι το οποιο ψεμμα στην τελικη θα αποκαλυφθει και η ζημια εις βαρους μου θα ειναι! τι πειραζει αν ειμαι 20 και με λενε Ευα και εχω τις "χ" εμπεριες ? Αυτο ειμαι και αυτο ειμαστε ολοι οσοι "ειμαστε" ειτε το κρυβουμε ειτε οχι. Οποτε ποιος ο λογος να κρυβομαστε εδω?
     
  11. Nα σου απαντησω ευα μου! Εγω για παραδειγμα εχω ενα ιδιαιτερο ονομα, διολου συνηθισμενο και το ξερουν ελαχιστοι εδω μεσα, για τον λογο οτι δεν ξερεις ποιος μπαινει και ποιος βγαινει εδω, ουτε ποιος παρακολουθει ανωνυμα, ουτε ποιον μπορει να γνωριζει ο αλλος κτλ. Προσωπικα δε γουσταρω να γνωριζει και ο γειτονας το τι ειμαι τι προτιμησεις εχω κτλ. Εδω ειναι ενας χωρος για να ανοιγομαστε, αλλα ας μην εθελοτυφλουμε. Ο καθενας μπορει να κοιταξει καποια αρθρα και να μαθει πραγματα.
    Ποτε δεν ξερεις ποιος θα σε πιασει στο στομα του και τι θα πει για σενα. Για αυτο εγω το εχω ως κανονα να μην αποκαλυπτω καποια πραγματα για μενα τα οποια μπορουν να πουν το ποια ειμαι σε ατομα που εγω δεν θελω να το ξερουν.  
     
  12. thanasis

    thanasis Contributor

    Ωραιότατη ιδέα για ξεχωριστό νήμα το Ευοrant.