Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Απόψε, μετά τις 02.00, θα πνίξω τον πόνο και την θλίψη μου           με ποτάκια και σφηνάκια στο "δεύτερόδερμα", που βρίσκεται στο "φρένο". Όσοι πιστεύουν ας προσέλθουν         Θα με καταλάβετε από το φωτοστέφανο        
     
  2. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    θα περάσεις όμορφα....  
     
  3. seduced mind

    seduced mind Guest

    Γιατί κατευθύνεις τον εγκέφαλο σου σε ακραίες καταστάσεις; Θα μπορούσες για παράδειγμα να αγνοήσεις τις όποιες ακρότητες συμβαίνουν στο χώρο και να εστιάσεις τη προσοχή σου σε αυτές που κάποιοι/κάποιες ικανοποιούνται όταν τις εφαρμόζουν. Ξέρεις δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, μπορούμε όμως να επιλέξουμε τις σκέψεις που θα κάνουμε και αυτό δεν επιτυγχάνεται σκεπτόμενοι με το τι δεν θέλουμε να σκεφτούμε, αλλά με το τι θα μας έκανε καλά και πως μπορούμε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα. Συγγνώμη που επεμβαίνω στη προσωπικότητα σου και σου θέτω διάφορα για το τρόπο σκέψης σου, αλλά δεν έχω κακή πρόθεση.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    http://www.nltimes.nl/2015/03/03/one-seven-bdsmers-need-doctors-treat-injuries/

    Ένας στους επτά ανθρώπους που συμμετέχουν στο BDSM, μια ποικιλία των ερωτικών πρακτικές που συνεπάγονται ρόλων, δουλεία, την κυριαρχία και την υποβολή και άλλες διαπροσωπικές δυναμική, έπρεπε να επισκέπτονται το γιατρό στη συνέχεια για τους τραυματισμούς που υπέστη.

    Αυτό είναι σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Ίβο Opstelten (Ασφάλεια και Δικαιοσύνη) μεταξύ των ατόμων που έχουν ένα προφίλ σε ιστοσελίδες για την S & M και δουλεία. Έγραψε μια επιστολή προς το Tweede Kamer (κάτω βουλή του κοινοβουλίου), σχετικά με τη μελέτη αυτή σήμερα. Σύμφωνα με τη μελέτη, η Ολλανδία έχει ένα σκληρό πυρήνα των κατ 'εκτίμηση 5000 με 10.000 ενεργούς συμμετέχοντες.

    Οι ερευνητές έκαναν μια έρευνα μεταξύ των μελών των ιστοσελίδων *** και BDSMzaken. Θεωρούν τα αποτελέσματα ενδεικτικά, αν όχι απόλυτα ακριβής, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε τον βαθμό αντιπροσωπευτικότητας για ορισμένους. Η έρευνα έδειξε ότι το 23 τοις εκατό των ερωτηθέντων αισθάνθηκαν κατάχρηση σε κάποιο σημείο. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι η κακοποίηση είναι λιγότερο συχνή σε BDSM σε σχέση με το «βανίλια» (τακτική) στον κόσμο, γιατί με το BDSM σας εκφράσει με σαφήνεια τις επιθυμίες και τα όριά σας εκ των προτέρων.

    Η πιθανότητα κάποιος να βιώνουν κακοποίηση είναι μεγαλύτερο για τις γυναίκες και ανήλικα νεοεισερχόμενους. Συνεντεύξεις με εμπειρογνώμονες BDSM δείχνουν επίσης ότι η απειρία αυξάνει τον κίνδυνο κατάχρησης. Οι καταχρήσεις συχνά συνεπάγεται την παραβίαση της συμφωνηθεί "κανόνες". Οι καταχρήσεις πιο συχνά συζητούνται με άλλα BDSM'ers ή τους φίλους και την οικογένεια. Μόνο ένας μικρός αριθμός (5 τοις εκατό) αναφέρουν την κακοποίηση στην αστυνομία ή φροντίδα εγκατάσταση.

    Υπήρξαν 27 περιπτώσεις που αφορούν BDSM στο σύστημα της αστυνομίας από το 2010 έως τις αρχές του περασμένου έτους και 15 κατηγορίες που. Elven περιπτώσεις είχαν διωχθεί ποινικά. Δεν υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες φροντίδας για τα θύματα των καταχρήσεων στις Κάτω Χώρες, αλλά υπάρχουν και «φιλικό λόξα» εξειδικευμένους θεραπευτές.

    Σύμφωνα με Opstelten, η έρευνα δεν υποδεικνύει ότι μια αλλαγή πολιτικής είναι απαραίτητη. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν στο γιατρό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχουν καταχρήσεις. Κάνει, ωστόσο, θέλουν την αστυνομία να αυξήσουν τις γνώσεις τους υπόβαθρο σχετικά με το φαινόμενο, έτσι ώστε οι καταχρήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα.



    Ρε. Σας το λέω με όση ειλικρίνεια διαθέτω. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ.   
    ''Mητέρα-Τερέζα''.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    The researchers did a SURVEY  among members of the websites *** and BDSMzaken. They consider the results indicative, if not completely accurate as there is no way to know the degree of representativeness for certain. The survey showed that 23 percent of respondents have felt abused at some point. A vast majority of the respondents believe that abuse is ” less common in BDSM than in the “vanilla (regular) world, because with BDSM you clearly express your wishes and limits in advance.

    Αυτό ακριβώς διάβαζα και μ΄αυτό προβληματιζόμουν. Και σκεφτόμουν ότι είναι αλήθεια. Σύμφωνα με την εμπειρία μου...
    Μην θεωρείς βέβαιο οτι μπορείς να καταλάβεις πως σκέφτομαι...
    Τι σκέφτομαι ναι, το πως είναι ένας απίστευτος προσωπικός συνδυασμός....
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ωστόσο, αντιλαμβάνομαι την καλή πρόθεση....
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει... Εγώ πιστεύω πως οι vanilla δεν μπαίνουν στο τριπάκι της εξερεύνησης....
     
  7. brenda

    brenda FU very much

    Άσε που υπάρχει και ο κίνδυνος να ξέρουν και οι άλλοι καλύτερα από μένα πως σκέφτομαι....
    Δεν είσαι μόνο εσύ αγαπητέ...είναι κι άλλα πρόσωπα τελικά...
    Είμαι η μετενσάρκωση της Μητέρας Τερέζας και χαίρω και επιχαίρω επ΄αυτού, θα είμαι μία cult bdsm φιγούρα, θα κάθομαι μέχρι τα 80 μου στα fora, μόνο και μόνο για να τους εκνευρίζω.....
    Ξεκαβαλήστε παιδιά....
     
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Bάλε το ignore και πήγαινε στη Ντόρα την εξερευνήτρια.
     
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ένας Κ ανάμεσα στη γοητεία που συνυπάρχει με τα brat χαρακτηριστικά και μια υ ταπεινή αμίλητη κτλ κτλ κτλ κτλ αλλα... χωρίς να διαθέτει την ίδια γοητεία με τη brat τι θα διαλέξει; Μην πεις ψέματα, κοροιδεύεις τον εαυτό σου και όχι εμένα....
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    *...Κοιτάει πίσω οι κανίβαλοι πλησιάζουν οπότε μονολογεί: - Ωχ, τη γάμησα!
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    επιμενω οτι οποιος ειναι με brat, και ολο ειναι δυσαρεστημενος κι ολο εκει ειναι κ ολο δινει τελευταια ευκαιρια.............. καπου βαθια μεσα του...........