Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. conner

conner Contributor

Έτσι λέτε όλες όταν έρχονται τα ωραία ανθρωπάκια με τις άσπρες ρομπίτσες να σας φορέσουν μια ωραία μπλουζίτσα με μεγάλα μανικάκια...

2. conner

conner Contributor

Οι διαταραχές διάθεσης ή διαταραχές συναισθήματος διακρίνονται επίσης σε διπολικές ή μονοπολικές με περαιτέρω υποκατηγορίες. Τα διαγνωστικά κριτήρια στο DSM-IV για τις διαταραχές διάθεσης είναι κοινά στους ενήλικες, στους εφήβους και στα παιδιά. Έχει υπολογισθεί ότι κάθε άτομο κατά τη διάρκεια της ζωής του θα παρουσιάσει κάποια συμπτώματα διαταραχής διάθεσης

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

αυτος θελει να με βαλει σε τρελαδικο ρε συ :Ρ @t.n.b.t.

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

χεχε χε

5. conner

conner Contributor

Έχουν γίνει προσπάθειες να θεωρηθεί ότι η κοινωνική δομή και το σύστημα εξουσίας σε μια κοινωνία δε δίνουν τη δυνατότητα στο άτομο να επιλέγει θέσεις και ρόλους που επιθυμεί. Η αδυναμία των κοινωνικών δομών και των κοινωνικών σχέσεων να ικανοποιεί τα άτομα, έχει ως αποτέλεσμα τα άτομα να υποφέρουν από κοινωνικό στρες και να παρουσιάζουν δυσαρέσκεια και τα πλέον ευάλωτα συμπτώματα κατάθλιψη.

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

αφου τρελη και παλαβη εισαι ... χεχεχε

7. Siren_Peisinoe

@conner αφιερωμενο λεμεεεεεεεε

8. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

@Siren_Peisinoe θελει παρεα για αυτο σε ψηνει μη μασας..  

9. Siren_Peisinoe

αχαχαχα αμ το ξερω...
    αλλα εγω ειμαι τρελη απο κουνια  

10. conner

conner Contributor

Από το 2000 η ψυχιατρική προωθει και στην Ελλάδα την αποασυλοποίηση... δεν θεωρείται πλέον ότι χρειάζεται ο εγκλεισμός και η εντατική παρακολούθηση ατόμων με διαταραχη, εκτός από περιστατικά που είναι βαριάς μορφής...

11. Siren_Peisinoe

εγω ειμαι πολυβολο...
    πιο βαρια μορφη δεν εχει.

12. conner

conner Contributor

Λανθασμένη αντίληψη της πραγματικότητας... ίσως να οφείλεται σε ... δεν ξέρω ... χρειάζεται περαιτέρω παρακολούθηση