Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Gangrel

    Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

    Μερες παραξενες .... Θαυμασιες μερες

     
  2. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Δεν γινετε και τα 4 ρουτερ απο τα οποια εχω ιντερνετ να σερνοντε θα παω να κανω παραπονα μου φαινεται
     
  3. Εδώ μέσα  
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ΔΕΝ εισαι οσα Like εχεις !!!
     
  5. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Μαρμελάδα σύκο

    Νόστιμη μαρμελάδα με ώριμα σύκα!

    Επειδή τα σύκα είναι πολύ γλυκά, η ζάχαρη που χρησιμοποιούμε είναι πολύ πιο λίγη αναλογικά απ’ ότι σε άλλες μαρμελάδες. Ο κανόνας λέει να είναι η μισή σε βάρος από τα σύκα

    Υλικά:

    1 κιλό σύκα (ζυγισμένα μετά την προετοιμασία τους )

    ½ κιλό ζάχαρη (ή και λιγότερη αν είναι πολύ γλυκά)

    1/3 κούπας νερό ( ή κονιάκ ή λικέρ)

    2 ξύλα κανέλας μήκους 3-4 εκατοστών

    6 καρφάκια γαρύφαλλο

    2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού

    Επί το έργον:



    Διαλέγουμε ώριμα αλλά γερά σύκα που δεν έχουν ξινίσει. Τα πλένουμε πολύ καλά και με ένα μαχαιράκι αφαιρούμε το κοτσανάκι και το μπρος μέρος τους.Τα ξεφλουδίζουμε, όσα μπορούμε. Αν το φλούδι είναι μαλακό δεν είναι απαραίτητο να βγει. Έτσι όπου μας δυσκολεύει, το παρατάμε… Τα κόβουμε σε κομμάτια (5-6), τα βάζουμε σε μεγάλη σχετικά και ανοικτή κατσαρόλα .Πάνω τους απλώνουμε τη ζάχαρη και τα ραντίζουμε με το νερό. Αφήνουμε να μείνουν τουλάχιστον μια ώρα. Αυτά κατεβάζουν τα υγρά τους είναι αρκετά.Δένουμε σε ένα τούλι τα μυρωδικά (ή απλώς τα σκορπάμε στην κατσαρόλα). Βάζουμε τη μαρμελάδα μας σε δυνατή φωτιά και μόλις αρχίσει να βράζει ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα (κατά προτίμηση).Χαμηλώνουμε ελαφρά τη θερμοκρασία (από το 9 την κατέβασα στο 7). Προσέχουμε να μη πιάσει και όσο αρχίσουν να μαλακώνουν τα σύκα, τα κόβουμε με την κουτάλα σε πιο μικρά κομμάτια. Αν δημιουργηθεί αφρός τον αφαιρούμε με ένα κουτάλι.Συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να δέσει. Μου πήρε περίπου 50 λεπτά και το τελευταίο τέταρτο είχα κατεβάσει το μάτι στο 6 γιατί τιναζόταν επικίνδυνα… Λίγο πριν την κατεβάσουμε προσθέτουμε το λεμόνι και αφού πάρει μια δυο βράσεις την αποσύρουμε από το μάτι.Αφήνουμε για κανένα μισάωρο και την σερβίρουμε σε καυτά αποστειρωμένα βάζα. Τα αναποδογυρίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν . Διατηρείται για ολόκληρο το χρόνο.
     
  6. STEFANAKOS

    STEFANAKOS Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΛΩΝΕΙ (♥‿♥)

    Η μαρμελάδα σύκο είναι ωραίο συνοδευτικό σε ψητό τυρί σαν μιχαλη
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Όταν κανεις σχεδια χωρίς τον ξενοδόχο έτσι είναι......
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    -Μωρο μου εισαι σαν τη ζεστη ...
    -Μμμ τι ? καυτη ???
    -ΟΧΙ .....ανυποφορη.... !!!
     
  9. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αλίμονο σε εμάς που δεν ξέρουμε να παίζουμε pro
     
  11. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Να μαθεις  
     
  12. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Σκέφτομαι αν θα πάω για καμια μπυριτσα...