Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Περαστικά! Προσοχή στα χέρια (εμείς) οι καλλιτέχνες   είναι πολύτιμα  

2. Lady Nawashi

Τις αγκαλιές που έχω και μου έχουν κάνει σήμερα στην δουλειά. Είναι υπέροχο όταν έχεις ωραίο κλίμα στην δουλειά  

3. Soraya

Soraya Guest

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου....
    Ναι πρέπει...

4. Brigitte

Brigitte Contributor

"Υπάρχουν κινούμενες εικόνες με ήχο και φως που δεν εγκαταλείπουν ποτέ την ψυχική μηχανή προβολής αλλά επαναλαμβάνονται ατέρμονα σε όλη μας τη ζωή με αναλλοίωτη ευκρίνεια και με αναλλοίωτη, αντικειμενική σαφήνεια. Απομένει μόνο το δικό μας ένστικτο που ακατάπαυστα και ανελέητα κινείται εσωτερικά προς την αλήθεια."

(Aπο την αυτοβιογραφία του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, "Ο μαγικός φανός")

5.  

Ο Μικρός Πρίγκηπας και η Αλεπού.

6. Soraya

Soraya Guest

μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά μακριά από το σήμερα...
    κράτησε το σε απόσταση...
    όχι πολύ μακριά γιατί αυτό σε βοηθά να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη...
    ούτε πολύ κοντά.... γιατί τότε δεν θα προχωρήσεις ποτέ μπροστά....

7. lotus

lotus Silence

Πόσοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι είναι φυσιολογικοί σύμφωνα με τα πρότυπα τους και έχουν και αμείλικτη κριτική απέναντι σε αυτούς που θεωρούν σύμφωνα με τη δική τους κοσμοθεωρία ότι δεν είναι φυσιολογικοί ενώ οι ίδιοι μπορεί να είναι πιο άρρωστοι και πιο ανώμαλοι από οποιονδήποτε που αν μη τι άλλο τολμάει να αντιμετωπίσει, να σεβαστεί και να αποδεχτεί τη διαφορετικότητα του.
    Αυτοί που τρώνε τον ίδιο τους τον εαυτό μη μπορώντας να τον αποδεχτούν ή να εκφραστούν και η βίαιη και έντονη εκδήλωση της ζήλιας απέναντι σε αυτούς που αναγνωρίζουν τον καταπιεσμένο εαυτό τους και θέλουν να τους εξαφανίσουν από προσώπου γης για να μην τους θυμίζουν τη μιζέρια τους και πόσο έχουν καταπιέσει οι ίδιοι τα θέλω τους.

8. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Ότι η δικαίωση, που τόσο λαχταρούμε, πολύ απλά καμία φορά δεν έρχεται.
    Και η αποδοχή αυτής της συνθήκης είναι δύσκολη.

9. goodevil

goodevil arcade

Καλα που το ειπες....
    Να μην συνθηκολογησω.

10. karmen

karmen New Member

Τις σκέψεις Του!

11. Lady Nawashi

Δεν έχω πια δύναμη, τις μάχες μου να δώσω...

12. danos

danos Regular Member