Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Χαλάλι σου

2. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Ο @Dracon αγαπά τα ευπαθή πλάσματα.

3. Dux

Dux Regular Member

Γαμώ το μαύρο μέρος του μυαλού μου.

4. zoeleene

zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου κάθε γαμημένη φορά? Γιατί ενθουσιάζομαι αφού ξέρω ότι όλα θα πάνε σκατά μετά από λίγο?

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να ελπίζει. Υπομονή και επιμονή. Μην χάσεις ποτέ τον ενθουσιασμό σου, όσο αδύνατο και να μοιάζει. Θα έρθει η στιγμή που θα σε δικαιώσει.
    Θα φας τα μούτρα σου 100 φορές, αλλά την 101η, εκείνη που θα πάνε όλα καλά, θα την θυμάσαι για πάντα και ο ενθουσιασμός σου θα χει παίξει και αυτός τον ρόλο του.

6. prettylilstoy

prettylilstoy Cap ou pas cap?

Συνημμένα Αρχεία:

7. Lady Nawashi

Μάνα είναι μόνο μία.

8. Lady Nawashi

9. ellianna

ellianna Regular Member

Πόσο ευκολα κρίνουμε και κατακρίνουμε όταν δεν πρόκειται για εμάς!

10. VickyS

VickyS Sneaky

Ας μην είναι απλά όνειρο και ξυπνήσω... και αν είναι ας μην ξυπνήσω ποτε!!!!

11. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Χτες τον πηρα κανονικα....
    Σημερα τον αφησα να κερδισει...μην εχω τυψεις γιατι ειναι στην αναρρωση...αλλα μην μου κουνιεσαι @gazza

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μέσα από τόσο θάνατο που έπεσε και πέφτει, πολέμους, εκτελέσεις, δίκες, θάνατο κι άλλο θάνατο, αρρώστια, πείνα, τυχαία δυστυχήματα, δολοφονίες από πληρωμένους εχθρών και φίλων,
    συστηματική υπόσκαψη κ' έτοιμες νεκρολογίες, είναι σα να μου χαρίστηκε η ζωή που ζω. Δώρο της τύχης, αν όχι κλοπή απ' τη ζωή άλλων, γιατί η σφαίρα που της γλύτωσα δε χάθηκε μα χτύπησε το άλλο κορμί που βρέθηκε στη θέση μου. Έτσι σα δώρο που δεν άξιζα μου δόθηκε η ζωή κι όσος καιρός μου μένει σαν οι νεκροί να μου τον χάρισαν για να τους ιστορήσω.

- Τίτος Πατρίκιος, «Οφειλή»