Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Τελικά τι είμαι ένας μαλακάς που την βρίσκει με το να σκοτώνει ζώα η κάποιος που σέβεται και αγαπάει την φύση .. ειτε έχει να κάνει με ζώα η με φυτά ή ακόμη και με ανθρώπους. ...

Last edited: 21 Αυγούστου 2017
  2. thief

3. brenda

brenda FU very much

Ωραία, όλοι σας λοιπόν οι προλαλήσαντες συμφωνείτε στο να αναρτούνται φωτό πτωμάτων.

Συγνώμη που υπήρξα παραφωνία στην ομόφωνή σας "ελευθερία της έκφρασης", ωστόσο συνεχίζω να έχω τις ίδιες απόψεις, προφανώς υπάρχουν δομικές διαφορές στον τρόπο σκέψης.

Καλή συνέχεια σε όλους σας, χαίρομαι που συνασπιστήκατε και μάλιστα για τόσο "υψηλό" σκοπό. Να "χτυπήσετε" αυτό που σας βολεύει να ονομάζετε πολιτικοκορεκτίλα, πλην όμως μόνο αυτό δεν είναι.

Δεν με λυπεί που έχουμε διαφορετικά αυτονόητα. Το αντίθετο θα με προβλημάτιζε, οφείλω να ομολογήσω. Άλλωστε αν βγω αύριο να πω, εγώ συγκεκριμένα, ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή, θα ήμουν προετοιμασμένη για επίθεση ακόμη και αυτής της διατύπωσης. Δεν υπάρχει πρωτοτυπία τελευταία, είναι πολυαναμενόμενες και πανομοιότυπες οι επιθέσεις και οι συνασπισμοί.

Το έχω ξαναπεί, όλοι βρίσκονται ακριβώς εκεί που τους αξίζει, με τις απόψεις που τους αξίζουν και τους ανθρώπους που τους αξίζουν.

Υπάρχει τέλεια ισορροπία στην φύση άλλωστε.

Θιφ, δεν σε έψεξα για τίποτε άλλο, πέρα από την ανάρτηση της φωτό της σκοτωμένης οχιάς. Εκεί ήταν η διαφωνία μου, κατάλαβέ το, -αν θέλεις- και όχι σε ο,τιδήποτε άλλο. Τα έχω πει αναλυτικότατα παραπάνω. Κατάλαβε ό,τι θέλεις στην τελική, δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα.
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

4. thief

ελα μην λες ψεματα τς τς τς θα σε μαλωσω  

αν εκανα ριπορτ σε καθετι που βλεπω εδω και δεν μου αρεσει δεν θα εγραφα ποτε ... και αυτο πιστευω ισχυει για πολλους

ΥΓ. εχω κανει ριπορτ 2 φορες μια απο λαθος μου σε μια εικονα και μια οταν ειχε κανει λογαριασμο εδω μια 17χρονη

5. Miaou

Miaou New Member

Περπατάω στα Αμπελάκια και φαντάζομαι ότι έρχεσαι δίπλα μου με αγκαλιάζεις από πίσω και βάζεις το στόμα σου στο αυτι μου σιγοψιθυριζοντας "θα σε ξεσκισω"..Αρπάζεις και τους δυο καρπούς με το ένα χέρι σφιχτά, βάζεις το άλλο σου χέρι μέσα μου.Με γαμάς με το δάχτυλο. Πονάει...πάντα ήθελα να κάνω έρωτα στα αμπέλια και τα μαλλιά μου να γεμίσουν αγριολουλουδα

6. angel42

angel42 Regular Member

προσοχή στις οχιές κάτω από τα λουλουδάκια... Σε παράφραση του Μακμπέθ... Ναι εκείνου του Σαίξπηρ... Α.

7. tithon

tithon Contributor

συμπέρασμα δεύτερο: τσιρίζω και προσβάλλομαι ακριβώς διότι αδυνατώ παντελώς να υποστηρίξω οτιδήποτε μου κατέβηκε και μόστραρα. προληπτικά, κυρίως, γιατί ξέρω καλά κατά βάθος οτι έχω ταράξει το σύμπαν στην αρλούμπα.

8. espimain

espimain Contributor

1ο Καταπληκτική περίπτωση θυματοποίησης.
    2ο Δεν το λέω σ΄εσένα. Μονολογώ.
    3ο Όλοι βρίσκονται εκεί που τους αξίζε και μαζί με αυτούς που τους αξίζει. Σε μερικούς τους αξίζει που είναι μόνοι.
    4ο Σε μερικούς αξίζει να έχουν μοναδικές απόψεις, ολότελα δικές τους. Έτσι πάντα συμφωνούν μόνο με τον εαυτό τους Όλοι οι άλλοι είναι κακοί, αφού.

9. thief

Μπρεντα η φωτο με μια σκοτωμενη οχια δεν ειναι κατι κακο το θεμα ειναι γιατι την σκοτωσες ...
    το να εισαι ναυαγος σε ενα νησι και να σκοτωσεις ψαρια για να φας και να επιβιωσεις δεν ειναι κακο ...

το να κρινεις καποιες φορες λαθος παλι δεν ειναι κακο

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κρίμα, κρίμα....

12. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...