Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

     
    Καλώς ήρθες και πάλι!
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το δυστυχώς είναι ότι κάποια πράγματα είναι αντιμετωπίσιμα μόνο με συγκεκριμένο και μη αποδεκτό τρόπο για κάποιους εδώ.
    Προσωπικά δεν θα μπορούσα ποτέ να δώσω μικρή σημασία στο γεγονός ότι το bdsm ως concept φορμαρίστηκε μία εποχή η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εποχή που ζούμε.

    Μήπως να ξεφεύγαμε λίγο από το στενό μονοκόμματο bdsm και να αρχίζαμε να μιλάμε για σχέσεις αναγνωρισμένης και θεμιτής ασυμμετρίας σε διαφορετικές κλίμακες με διαφορετικές δυναμικές με την παρουσία ή όχι σαδομαζοχισμού και λοιπών πρακτικών ή φετίχ.

    Μήπως να αποδεχτούμε ότι ένα κυριαρχικό (το κυριαρχικό ως παράδειγμα) άτομο ποτέ δεν μπορεί να είναι το ίδιο κυριαρχικό ή με τον ίδιο τρόπο κυριαρχικό σε διαφορετικές σχέσεις με διαφορετικά άτομα σε διαφορετικούς χρόνους και καταστάσεις έτσι ώστε να μπορεί να χωρέσει ένας πλήρης ορισμός του τι βιώνει εκείνη την στιγμή ή του τι αναζητά σε μία ετικέτα και σε άλλη μία η εκάστοτε σχέση του. Πόσο μάλλον όταν αυτή η ετικέτα είχε είτε άπειρους προσδιορισμούς είτε είναι εντελώς τρέχα γύρευε ακόμη και στα νήματα ορολογίας του παρόντος φόρουμ. Εκθετικά μεγαλύτερο το νούμερο αν συμπεριλάβουμε και άλλες παρόμοιες σελίδες.

    Παρεμπιπτόντως και με κάθε σεβασμό αγαπημένε μου MasterJP ένα κλικ πιο παρωχημένος προσδιορισμός από το δεινόσαυρος είναι το βροντόσαυρος. Και μετά δεν υπάρχει τίποτα.


    Από τους λίγους καλούς λόγους που το gbdsmc είναι και θα παραμείνει στους αγαπημένους μου σελιδοδείκτες. Και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, αν δεν ήταν οι εκάστοτε άλλα αντί άλλων, στραβοί κουτσοί στον Αι Παντελεήμονα, κακομαθημένες ναζιάρες στρουμφήτες (και στρουμφήτοι, αλλά κυρίως στρουμφήτες) στο φόρουμ (εσχάτως επισήμως αυτοπροσδιορισμένο ως dating site) στο φόρουμ θα παρέμειναν τρεις και ο espimain. Και δεν θα έγραφαν και τίποτα κιόλας.


    Σε περίπτωση νέου lock down σκέφτομαι σοβαρά να ιδρύσω την el nouevo logicofobistas συλλογικότητα και σε θέλω μέλος. Ένα κίνημα το οποίο θα αφορά στην προβολή και ανάδειξη του σουρεαλισμού του σύγχρονου ελλαδικού bdsm δια μέσω τεχνουργημάτων.

    Όσο αφορά τα ποπ κορν, ε όχι με φραπού και λουλά. Μπύρα μάλιστα. Από αυτές τις καινούργιες χωρίς αλκοόλ που με το ένα χέρι τις κρατάς και με το άλλο οδηγείς.
    Αλήθεια ο γνήσιος ο Ντομ μπορεί να πιει μπύρα χωρίς αλκοολ χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις στην κυριαρχική του υπόσταση ?
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Καλά μην βιάζεσαι να χαρείς. Κάτσε να δούμε πως θα εξελιχθεί.

    Υπάρχει κάτι που θέλω να σου δείξω. Αφορά ένα από τα καλύτερα δείγματα άρτιας κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Γιώργο Τράγκα τον λένε και κατα τα φαινόμενα άρπαξε τόσο χρήμα για να κάνει τον καραγκιώζη από την πρώτη φορά αριστερά που η παντοτινή και απαράλλαχτη δεξιά του κρατάει μούτρα και δεν του έσπρωξε ούτε cent.

    Αυτό είχε αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων και ένα βίντεο σχετικά με τον κορονοτέτοιο. Τώρα θα μου πεις Γιώργος Τράγκας, πόθεν η αξιοπιστία ? Ωστόσο αυτά που λέει τα βρήκα προσωπικά αρκετά λογικοστεκούμενα.
    Ιδού :



    Αν το βαρεθείς στην αρχή, τα ωραία ξεκινούν από το 3:30
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι με απασχολεί; Έπεσε κάποιος μετεωρίτης; Χωρίς αυτόν η εποχή των δεινοσαύρων κρατεί ακόμη, πολύ περισσότερο απ'ότι ίσως νομίζεις φίλτατε.
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Δε βιάστηκα για τίποτα. Σε καλωσόρισα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πάντα ανοιχτά. Για τις ίδιες μας τις μανάδες κρατάμε πισινή για πιθανή γενικευμένη σύγκρουση...
    Σε κάθε περίπτωση το φόρουμ με εσένα μέσα είναι πιο ποικίλο σε σχέση με εσένα έξω. Ήδη έφυγαν τρία nickname που αύξαναν την ποικιλία. Βαριέμαι τα δύο στρατόπεδα. Σε κάθε εκδοχή τους.

    Σε ευχαριστώ για το βίντεο. Όσο περισσότερες θέσεις και απόψεις φτάνουν στα αυτιά μου, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον αποκτά αυτό το κωμικοτραγικό παιχνιδάκι που λέγεται ζωή.

    Και πάλι καλως ήρθες 
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @AuroraBorealis
    Αν δεν υπήρχε το προηγούμενο του σαδισμός και μαθηματικά θα έλεγα ότι κάποιος χακαρε το λογαριασμό σου, μπορεί να διαφωνούσα με τις απόψεις σου αλλά ποτέ δε σε είχα ξαναδεί να παπαρολογείς και μάλιστα άγρια.

    Btw, ο απατόσαυρος (γνωστός και ως βροντόσαυρος) ήταν και αυτός δεινόσαυρος, σαυρόποδο για την ακρίβεια, που έζησε την ιουρασική περίοδο. Το "βασίλειο" των δεινοσαύρων μπορεί να δέχτηκε καίριο πλήγμα στο τέλος της κρητιδικής αλλά δε χάθηκε, εξελίχθηκε στα σημερινά πουλιά.

    Υγιαίνετε.
     
    Last edited: 14 Αυγούστου 2020
  7. tithon

    tithon Contributor

    ο βροντόσαυρος γράφεται με ε. αλλά η εποχή πέρασε, προς το παρόν.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Η πεποίθηση μου ότι θα έπρεπε να σας απασχολεί.

    Το πρόβλημα κατα την προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν εκκολάπτονται τα αυγά σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, δεν έχει να κάνει με ότι σκάει ουρονακοατέβατο. Δεν βοηθούν οι καιροί και οι συνθήκες στην αναπαραγωγή σας.

    Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, αναφέρομαι στην φιλοσοφική θεώρηση, στην ταξινόμηση και στα περιφερειακά της ασυμμετρίας υπό το παλαιοντολογικό πρίσμα, τουτέστιν τα του φόρουμ. Η ασυμμετρία στις ανθρώπινες σχέσεις, οι τρόποι επίτευξης αυτής, η συντήρηση και η βιωσιμότητα της ελάχιστες διαφορές έχουν στο πέρασμα του χρόνου είναι γνώμη μου. Αλλάζει σίγουρα η εργαλειοθήκη.

    Ότι δηλαδή άρχισες να βλέπεις τους πως τους λες ? α ναι, τους ισαποστάκιδες με άλλο μάτι.
    Ρε εσείς είναι δυνατόν ? ούτε δύο μήνες δεν έλειψα τίποτα δεν αφήσατε όρθιο ?
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    οι προηγούμενοι δύο μήνες θα είναι κρίσιμοι.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    @Arioch στα μέρη μου έχουμε ένα ρητό. Λέει : οι άγριες παπαρολογίες για κάποιον μπορεί να είναι μεθύσι από σπάνιας σοδειάς φιλοσοφικό οίνο για κάποιον άλλο.

    Όσο αφορά το άτομο πίσω από την σύνταξη όλων όσων έχεις διαβάσει υπό του νικ AuroraBorealis σε τούτο τον τόπο είναι το ίδιο. Το ίδιο βέβαια είναι σχετικό, δεν φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά που φορούσε πριν δύο χρόνια, δεν ζει εκεί που ζούσε πριν τέσσερα χρόνια, έχει πολύ περισσότερες γνώσεις και εμπειρία όσο αφορά τους αυτοματισμούς και την επεξεργασία/μηχανούργηση μετάλλου, έχει αλλάξει πολιτικοοικονομική ιδεολογία σχεδόν κατα 360 μοίρες σε σχέση με ότι πριν από 10 χρόνια, έχει κάνει κάποιες παραπάνω προσωπικές σχέσεις έχει αποκτήσει κάποιες παραπάνω προσωπικές εμπειρίες, και ο σαδισμός του και τα λοιπά βίτσια του έχουν αγριέψει μεταξύ άλλων πραγμάτων που έχουν αλλάξει το ίδιο ή πολύ.

    Μοιραία ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το να αλλάζει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρο του. Το μόνο που έχει παραμείνει σταθερό είναι οι επιλογές όσο αφορά την διατροφή του οι οποίες δεν διαφέρουν πολύ από τις δικές, εξ όσων διαβάζω, με την διαφορά βέβαια ότι αν εσύ ποτέ γευτείς γουρουνάκι από τούτα τα χλοερά μέρη εδώ θα ζητήσεις κατεπείγουσα μετάθεση.

    Εγώ είμαι που έγραφα πριν το σαδισμό και μαθηματικά, εγώ είμαι που συζητούσαμε στο εν λόγο νήμα, εγώ ο ίδιος είμαι που σου απαντάω και αυτή την στιγμή, προς διαλεύκανση πάσης αμφιβολίας.

    Όταν λέω εγώ, εννοώ εγώ special pandemic edition, service pack 5 update 619 και ίσως για αυτό να μπερδεύεσαι. Αν θέλεις μπορώ να σε κάνω και beta tester για τις επερχόμενες beta & rc εκδόσεις μου.

    Όπως και να έχει πάντως, και εγώ έχω δει ενδιαφέρουσες αλλαγές όσο αφορά τις εκφράσεις σου εδώ και δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκομαι στην δυσάρεστη ή ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι εμείς οι δύο μάλλον έχουμε μέλλον εδώ.


    Να λοιπόν γιατί βλέπουμε σπουργιτάκια στους στύλους του ΟΤΕ και όχι δεινόσαυρους στα δάση να κυνηγούν τας αρκούδας. Εφόσον το ανέφερες αναλαμβάνεις και την ευθύνη να ενημερώσεις τον MasterJP ότι ο Αϊ Βασίλης είναι μούφα.

    Και κάτι τελευταίο, πες μου, εξακολουθείς ακόμη να αμφιβάλεις ότι είσαι εξ ορισμού πληροφορικάριος ?
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Χρόνια πολλά, καλή πανδημία.

     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    @Konstantinos έληξαν τα certificates για τον firefox ή λειτουργούμε προσωρινά σε man in the middle condition ?