Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θα χωρέσει ή θα το ξεχαρβαλώσει το φόρουμ πιστεύεις ?
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    μπορούν πάντα να κάνουν εμβόλιο, ώστε κανένας πουριτανός να μην δυσαρεστηθεί.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Θαρρώ ότι είστε κάπως ανεμβολίαστος αγαπητέ Τιθών.

    Και αυτό περιέχει μία κάποια λανθάνουσα αχαριστία βλέπετε, η κυβέρνηση σας που πάντα σας σεβότανε και νοιαζότανε να σας παρέχει τα καλύτερα έχει φτάσει σε ακραίες δράσεις και έξοδα προκειμένου να σας αποδείξει την σημαντικότητα της υγείας σας σε αυτή την κοινωνία και σε αυτό το έθνος. Παρόλα αυτά συνεχίζετε να τελείτε υπό αμφισβήτηση.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    όχι ψωλές, είπαμε.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ακριβώς για αυτό το λόγο, όταν βαράμε μαλακία φοράμε πάντα προφυλακτικό.
    Ειναι θέμα υγείας και κοινωνικής υπευθυνότητας.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    υπερθεματίζω αναφανδόν.
     
  7. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Δε με απασχολεί. Δεν λέω σε κανέναν τι να κάνει, απλά σχολιάζω κάτι. Κι έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω, όπως και ο καθένας έχει δικαίωμα να το σχολιάσει ή να αδιαφορήσει.

    Αφενός, είμαι ευαισθητοποιημένη με το όλο θέμα λόγω Instagram και τις απαγορεύσεις που έρχονται σε έργα τέχνης. Ζωγραφίζει ο άλλος και τρώει report γιατί δείχνει ρώγες. Αλλά, δεχόμαστε όλα τα κωλαράκια σε φωτογραφίες από instagrammers που φέρνουν κινητικότητα και λεφτά ή όλες τις μλκιες που βάζουν στη μούρη τους (μιλάω για αυτοκόλλητα στα βλέφαρα, πηλό στη μύτη, κάθε ίχνος μλκισμένου contouring) κι αλλοιώνουν παντελώς τα χαρακτηριστικά τους, προκειμένου να καταλήξουν να γίνονται πρόβατα της εμπορευματοποίησης. Κι όλο αυτό σε μια εποχή που παλεύουμε να αναγνωριστεί το individuality και να ευαισθητοποιηθούμε απέναντι σε κάθε είδους mental illness.

    Αφετέρου, ερχόμαστε εδώ, σε ένα χώρο που είναι σπίτι κάποιου άλλου. Το να γράφουμε εδώ δεν είναι δικαίωμά μας, είναι, τρόπων τινά, προνόμιό μας. Παρόλα αυτά, όταν έρχονται αλλαγές που επιβάλλονται και δεν έχουμε 'αποδεχτεί' από την αρχή, τίθεται ένα θέμα. Όχι ότι μας χρωστάνε να μας ρωτήσουν, αλλά ξέρεις, λόγω χώρου, πως η καλύτερη επιβολή ελέγχου έρχεται όταν ο άλλος αποτελεί ήδη 'θύμα'. Θα πει ναι στο οτιδήποτε, όταν έχει πιαστεί στον ιστό. Κοινώς, επειδή έχουμε συνηθίσει (ή οποιοδήποτε άλλο ρήμα κρίνεται κατάλληλο) να είμαστε εδώ, θα προτιμήσουμε να πούμε ναι, παρά να ρίξουμε χαρταετό. Αλλά, ειδικά επειδή αποτελεί ένα χώρο που νιώθουμε μια ελευθερία να είμαστε οι εαυτοί μας (συγκριτικά με το τι δείχνουμε στην καθημερινότητά μας απέναντι στον ευρύ πληθυσμό) κι επειδή γενικά τσουρέκια με τις οπτικές απαγορεύσεις όταν πχ. άλλες ψυχολογικές και θέματα συμπεριφοράς -που επιφέρουν πολύ χειρότερα, κατά' εμέ, προβλήματα- έχουν εισιτήριο διαρκείας, πιστεύω πως η ελευθερία γενικότερης έκφρασης είναι σημαντικό να υπάρχει.

    Όλα αυτά δίχως να ξέρω για ποιο λόγο έγινε ο,τι έγινε (όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στην ουσία). Μπορεί να είναι αισθητικοί, μπορεί να είναι ηλικιακοί, μπορεί να είναι ότι κάποιος ξύπνησε στραβά.
     
  8. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Από την στιγμή που αποφασίστηκε κάτι από την ομάδα διαχείρισης του φόρουμ θα πρέπει να εφαρμοστεί . Για να πάρθηκε μια τέτοια απόφαση κάποιος λόγος θα υπάρχει και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να δημοσιοποιηθεί.
    Από την στιγμή που κάνοντας την εγγραφή μας εδώ συμφωνήσαμε σε κάποιους όρους γιατί τώρα υπάρχει αυτή η αντίδραση;;;
    Όπως έχω πει για και για τις συναντήσεις , οποίος θέλει ορίστε "πεδίον δόξης λαμπρό" . Αλλά ποιος έχει το θάρρος ;;; Επίσης είναι γνωστό τι έπαθαν όσοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους μαγαζάκι . Ρωτήστε , εδώ είναι το ενενήντα τοις εκατό από αυτά τα μέλη.
    Δυστυχώς πάντα η ομάδα διαχείρισης του φόρουμ θα είναι αυτή που φταίει.
    Περιορίσει τις εκτός νήματος συζητήσεις στα νήματα ;; Θα βγούνε κάποια μέλη και θα λένε για περιορισμό της ελευθερίας και της έκφρασης . Δεν τα περιορίσουν ;;;; Πάλι θα φταίνε ότι αφήνουν το κάθε μέλος να λέει ό τι του έρθει στο κεφάλι!!!
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @AuroraBorealis

    ελευθερία (έκφρασης) είναι και το να πω ότι καυλώνω να χώσω ένα μαχαίρι αργά και να το στρυφογυρίζω, σε κάποιο μουνί, να το βλέπω να στάζει αίμα και να προχωράω αλλά εκεί προφανώς οι κανονισμοί ισχύουν . Ως προς κάθε κακομοίρη όμως αγάμητο ή ψωλοπαίχτη οφείλουμε να δείχνουμε κι ας μην είμαστε open mind με μεγάλη και στοργική αγκαλια;
     
  10. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μαγαζί πλέον.
    Και λογικά οι όποιες αποφάσεις πάρθηκαν με σκοπό να προστατευθούν τα μέλη από μία κακόγουστη αισθητική. Η οποία κατα την γνώμη μου είναι ελάσσονος σημασίας ικανή ωστόσο να προκαλέσει μείζονος σημασίας ταρατούρα.

    Το ινστα ήταν ανέκαθεν μαγαζί του οποίου όμως οι εισπράξεις διεκπεραιώνονται από μηχανισμούς που παρέχονται από χρηματοπιστωτικές οντότητες. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει το τι θεωρούν τέχνη και τι όχι οι χρηματοπιστωτικές οντότητες.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    Προσωπικά στο συγκεκριμένο νήμα είδα ειλικρινή σεβασμό, ευγνωμοσύνη και θλίψη από τα μέλη. Είναι απαράδεκτο το ότι κάποιοι ασχολήθηκαν με τις πούτσες στα άβαταρ και το είδαν ως ασέβεια.

    Δεν συμφωνώ. Τα μέλη δεν είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε ένα φόρουμ. Δεν υπάρχει διεύθυνση/ διαχείρηση χωρίς τα μέλη. Δεν υπάρχει φόρουμ - σπίτι χωρίς τα μέλη και όσο σημαντικός είναι ο ρόλος της διεύθυνσης/διαχείρησης, άλλο τόσο - ισότιμα- σημαντικός είναι και ο ρόλος των μελών.