Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Γιατί οι εργατοπατέρες απλά βγάζουν ανακοινώσεις και δεν κάνουν μια απεργία διαρκείας μέχρι να φτιάξουν τα κακώς κείμενα;;;;
    Εάν γίνει κάτι θα βγουν μετά Χριστόν προφήτες και θα κουνάνε το δάχτυλο και θα κατηγορούν όλους τους άλλους πλην αυτών. Άσχετα εάν έχουν κάνει παραμάγαζο τους οργανισμούς και τις υπηρεσίες που δουλεύουν
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @Δίας
    Γιατί βγάζουν την απεργία παράνομη και καταχρηστική... Στο δικό μου τον κλάδο πριν 10 χρόνια μας επιστράτευσαν (!) και πρόσφατα μόνο στην ιδέα της απεργίας -πριν καν την εξαγγείλει ο κλάδος- την χαρακτήρισαν παράνομη και καταχρηστική...

    Need to say more?
     
  3. ζουμε στο 2023. συνδικαλισμός δεν υπάρχει εκτός αν προτιμούμε να κρυβόμαστε από το δαχτυλό μας. απεργίες πλέον και πορείες κάνουν αυτοί που δεν έχουν φόβο ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ. δηλαδή οι ΔΥ και οι συνταξιούχοι. εγώ αυτές τις απεργίες του 24ωρου που μόνο ταλαιπωρια φέρνουν ποτέ δεν τις κατάλαβα. ευτυχώς που μέ αξίωσε ο θεος να μήν μένω αθήνα.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Οι απεργία σύμφωνα με το ΦΕΚ 4808/2021 είναι πλέον παράνομη στην Ελλάδα.

    Είναι σχεδόν αδύνατο να μην βγει παράνομη και καταχρηστική μια απεργία σήμερα.

    Ο @Δίας την περίοδο που ψήφιζαν τον νόμο μάλλον κυνηγούσε γύφτους και δεν το πήρε χαμπάρι.

    https://www.google.com/amp/s/www.oneman.gr/life/giati-oi-apergies-tou-ose-krinontai-sinexeia-paranomes-kai-kataxristikes/?amp=1
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2023
  5. RAIN

    RAIN nefelibata

    Κουοταρεις τον Καντ που λείπει μηνες από το φόρουμ. Κάπου φτάνει με την εμπάθεια.
    Αν θέλεις τόσο πολύ να τον βρεις, είμαι σίγουρη ότι έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή μαζι του απευθείας.
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι λείπει από το φόρουμ.

    Συνέβη κάτι;
     
  7. RAIN

    RAIN nefelibata

    Ανησυχείς;
     
  8. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Με ερεθίζεις.
    Μάντεψε ποιος είναι ο Υφυπουργός, ποιος ο εργατοπατερας και ποιος ο εργαζόμενος.
    Μάντεψε επίσης , ποιος από τους 3 θα πάει φυλακή σε αυτό και το επόμενο δυστύχημα.
     
  9. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    @Iagos για πολλοστή φορά γράφεις αναληθή πράγματα για εμένα αλλά οκ πρέπει και εσύ να κάνεις τον "θόρυβο" σου!!!
    Επίσης πλέον η φυλή αυτή ονομάζεται Ρομά και όχι γύφτοι. Αλλά είπαμε εάν το λέει κάποιος "αγωνιστής"δεν υπάρχει πρόβλημα , εάν είναι από τους άλλους είναι φασίστας!!!
    Τώρα θα ρωτήσω και πάλι . Πόσες απεργίες έχουν βγει παράνομες αλλά τα σωματεία απεργούν ;;;;
    Επίσης ας το δεχτούμε, θέλεις να μου πεις ότι εάν συμβεί πάλι κάτι θα έχουν την δικαιολογία έτοιμη γιατί δεν έκαναν τίποτα;;;; Οκ εάν κάποιοι το δέχονται πάω πάσο.
    Τώρα @Mr__despicable εάν νομίζεις ότι οι εργατοπατέρες δεν έχουν κάνει παραμάγαζο τις υπηρεσίες που είναι και τους χώρους δουλειάς που υπάρχουν πάω πάσο. Πρέπει να ζω σε κάποια άλλη χώρα.
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Οι εργατοπατερες διορίζονται από τα αφεντικά τους και συμπεριφέρονται ως "διευθυντές". Το "αφεντικό" δίνει εντολή στον "διευθυντή" και εκείνος με τη σειρά του εκτελεί (όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο). Αν πιστεύεις πως οι "εργατοπατερες", λειτουργούν ως κράτος εν κράτει και σηκώνουν κεφάλι στα αφεντικά που τους έχουν διορίσει εκεί, τότε ναι, συγγνώμη αλλά ζεις σε άλλη χώρα ή έστω, δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί το δημόσιο.
    Ο συγκεκριμένος εργατοπατερας εκεί, αυτή τη στιγμή έχει: μερικούς συναδέλφους του νεκρούς (στο δυστύχημα) , έναν συνάδελφό του στη φυλακή ήδη, άλλους διωκόμενους, άλλους να εξευτελίζονται στα κανάλια με συνομιλίες για σουβλάκια , έναν συνάδελφό του μπροστά του να προσπαθεί να πει την αλήθεια και έναν υφυπουργό που θέλει να μας πείσει , πως αυτή η κονσόλα είναι τηλεδιοικηση και πως φταίνε μόνο οι συνάδελφοί του εργατοπατερα. Ποιον βλέπεις να υπερασπίζεται και από ποιον να παίρνει εντολή;
     
  11. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    @Δίας
    Το να βαράς το γαϊδούρι γιατί το αγώι του είναι αβάσταχτο και όχι τον αγωγιάτη που το υπερφόρτωσε, με ξεπερνάει
     
  12. Alucard

    Alucard Regular Member

    @Iagos
    Στα περί δρόμων, ζυμώσεων, εξεγέρσεων κτλ... δεν θα σας το χαλάσω. Ειδικά όχι σήμερα που είναι και ο Μήτσος στο Παρίσι.  

    Θέλω να σταθώ όμως σε αυτό εδώ
    Και να ρωτήσω: εσείς το διαβάσατε το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης; Το διαβάσατε και διαπιστώσατε οι εργαζόμενοι να αναφέρουν προβλήματα στις
    αμαξοστοιχίες ή γενικότερα να καταγγέλλουν την HELLENIC TRAIN; Αν ναι, μπορείτε να μου υποδείξετε σε ποιο σημείο; Γιατί πέρα από μια λίστα προβλημάτων στην σιδηροδρομική
    υποδομή στα οποία χρεώνουν εκτροχιασμούς και άλλα ατυχήματα εγώ δεν διαπίστωσα κάτι άλλο.

    Παραθέτω το εξώδικο της Π.Ε.Π.Ε. που απέστειλε στις 31/10/2022:
    ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΣΕ, Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ΡΑΣ και Hellenic Train.

    Με λύπη/προβληματισμό σας αναφέρουμε, ότι παρά τις διαρκείς επισημάνσεις μας, διαμαρτυρίες μας και πρωτίστως τις συνεχείς εκκλήσεις μας προς αποκατάσταση εντεινόμενων προβλημάτων του σιδηροδρομικού δικτύου, ότι –δυστυχώς- επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τραυματισμών που σας είχαμε εκφράσει. Διαπιστώνουμε διαρκώς την κακή κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, την έλλειψη συντήρησης της (που αποδεικνύεται από τις βραδυπορίες που καθημερινά δίνονται στους μηχανοδηγούς),την μη λειτουργία φωτοσημάτων και τηλεδιοίκησης εδώ και πολλά έτη, την μη λειτουργία του συστήματος ETCS (European Traffic Control System– του οποίου η θέση σε λειτουργία προστατεύει έναντι στο ανθρώπινο λάθος) η οποία δεν λειτούργησε ποτέ παρά το γεγονός ότι έχει εγκατασταθεί στις μηχανές!.

    Επίσης διαπιστώνουμε τα κάτωθι :

    Την μη λειτουργία της τηλεματικής στους σταθμούς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενημέρωση στο επιβατικό κοινό για τις καθυστερήσεις και αλλαγές στα δρομολόγια και οι επιβάτες να εξαγριώνονται και να επιτίθενται στους μηχανοδηγούς!.

    Διαπιστώνουμε επίσης το κλείσιμο των σταθμών σε περιφερειακές πόλεις λόγω έλλειψης σταθμαρχών, που δημιουργεί προβλήματα στα τρένα και στην πύκνωση των δρομολογίων.

    Την ελλιπή περίφραξη της υποδομής, με αποτέλεσμα να είναι εύκολη πρόσβαση σε πεζούς σε πολλά σημεία, συνεπεία της οποίας υπάρχει συνεχώς απώλεια ανθρώπινων ζωών.

    Την πυκνή βλάστηση πλησίον της υποδομής που περιορίζει την ορατότητα και καλύπτει ακόμα και σήματα γραμμής, την εδώ και 15 έτη (!) μη λειτουργία συστημάτων ασφαλείας και φωτισμού εντός των σηράγγων στον Προαστιακό Αθήνας (Μέγαρα) αλλά και την αδυναμία επικοινωνίας όταν ένα τρένο βρίσκεται μέσα σε αυτές!

    Την μη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροκίνησης που έχει σαν αποτέλεσμα καθυστερήσεις στα δρομολόγια, ενώ στις 25 Οκτωβρίου 2022, μηχανοδηγός μας, τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε (έλαβε μάλιστα άδεια ασθένειας 7 ημερών από το ως άνω εργατικό ατύχημα), καθώς η αμαξοστοιχία Προαστιακού Αθήνας (υπ’αριθμ. 1534) προσέκρουσε σε καλώδια ηλεκτροκίνησης που κρέμονταν και ήταν υπό τάση!.

    Απόδειξη δε των ως άνω και της κάκιστης κατάστασης της υποδομής είναι οι 3 εκτροχιασμοί σε διάστημα 2 μηνών!!

    Α) 1 Αυγούστου 2022 εκτροχιασμός 1521 στην Τιθορέα,
    Β) 10 Οκτωβρίου 2022 εκτροχιασμός προαστιακής αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι,
    Γ) 21 Οκτωβρίου 2022 εκτροχιασμός 882 στην περιοχή της Τιθορέας.

    Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να απαξιώνεται ο σιδηρόδρομος, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των μηχανοδηγών, αλλά και της εταιρείας HellenicTrain που δρομολογεί λεωφορεία προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού μετά από κάθε συμβάν.

    Κατόπιν των ανωτέρω, δεδομένου ότι έχουν εξαντληθεί τα όρια ανοχής των εργαζομένων μηχανοδηγών, με την παρούσα σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεσή μας για τα προβλήματα που ήδη έχουν διαπιστωθεί, σας καλούμε δε να προβείτε άμεσα αυτήν αποκατάσταση των ως άνω προβλημάτων στην σιδηροδρομική υποδομή.

    Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την επαπειλούμενη διατάραξη της υγείας και της ασφάλειάς μας εξαιτίας των προβλημάτων στο δίκτυο και σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς μας.Σας καλούμε επίσης να μας εξηγήσετε εγγράφως, εντός 15 ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας,για τα μέτρα που προτίθεστε να λάβετε. Σας ενημερώνουμε ότι προτιθέμεθα να προβούμε σε κινητοποιήσεις από την κοινοποίηση της παρούσας τους όλους τους ανωτέρω λόγους.

    Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σε εκείνους προς τους οποίους απευθύνεται.

    Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2022
    https://www.athenstransport.com/2022/11/pepe-exodiko-sidirodromos/