Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. rea..

    rea.. Contributor

    Τι υποκρισία! Σε τόσες και τόσες αναφορές θυμάτων έχεις δείξει την ευαισθησία του τσιμεντόλιθου. Αμετάκλητη ανελέητη βλακώδη αναισθησία.

    Και τώρα χρησιμοποιείς χειριστικά και κουτοπόνηρα το πτώμα ενός 8χρονου παιδιού για να στηρίξεις τον φανατισμό σου.
    Ποζάρεις τον γνώστη σε κάθε θέμα (που έχει την άτυχη μοίρα να πέσει μπροστά σου) με αφοπλιστικές κοτσάνες και ευδιάκριτες φτηνές απόπειρες δημαγωγίας.

    Ένας ακόμα φανατισμένος υποκριτής χωρίς ίχνος συνείδησης.
     
  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη για το τι είναι φανατισμός. Επίσης εχουμε και ευτυχώς διαφορετική άποψη για τον τρόπο που απευθύνουμε τον λόγο σε κάποιον. Ειδικά όταν αυτός ειναι γραπτός.
    Αλλα εν πάση περιπτώσει ΝΑΙ. Το να δω σκαλισμένο, σε ένα μνημείο, με μια λίστα ανθρώπων που ΕΣΚΕΜΕΝΑ θανατώθηκαν, το όνομα και την ηλικία ενός οκτάχρονου, με σοκάρει. ΔΕΝ συγκρίνεται με κανέναν άλλο θάνατο.
    Οποιουδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
    Μιλάμε για έναν οκτάχρονο που θανατώθηκε επειδη κάποιοι είχαν πολιτικές διαφωνίες. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του παραλόγου? Και το συζητάμε ακόμα? ΔΕΝ συγκρίνεται ούτε καν με τους αποκεφαλισμούς ανθρώπων από φανατικούς μουσουλμάνους.
    Τωρα αν αυτή η στάση μου δεν σας αρέσει, πολύ λίγο με απασχολεί.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2024
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Καλημέρα φρέντς,

    Εχω πάθει σοκ! Σε πολέμους, εμφυλίους και μη, υπάρχουν νεκροί και -άκουσον, άκουσον- πτώματα! (πιφ, μυρίζουν..)

    Ακόμη δε χειρότερο: με έκπληξη αντάξια του Καψοκαλύβα, διαπιστώνω ότι στον εμφύλιο και η άλλη πλευρά τολμούσε και σκότωνε! Φαντάσου δλδ. σοκ που θα πάθανε οι τότες που είδαν με τα μάτια τους να αντιστέκονται τα νομιστεράκια και να τους πυροβολάνε, αντί να κάτσουν ήσυχα-ήσυχα να τους εξουσιάσουν οι συνεργάτες του κατακτητή. Κοίτα να δεις αχαριστία...

    Μον ντιε και τρις Αλί!

    Λοιπόν, μέρες που 'ναι και σ/κ που έρχεται, σήμερα θα κάνουμε πατριδογνωσία!

    Πλησιάζει άλλωστε και η θλιβερή επέτειος μιας σχεδόν ιστορικής στιγμής που, κάπως σαλεμένοι, οι κάτοικοι της ελλάδας προκάλεσαν την "νόμιμη άμυνα" των Οθωμανών αρχίζοντας τις τρομοκρατικές τους επιθέσεις εναντίον των, σε μέρα που βόλευε γιατί είχανε τσιτ-ντέι οι παπάδες και τρώγανε (μόνο αυτοί, τότε) παστό βακαλάο ισλανδίας προς τιμήν κάποιου βαγγέλη.

    Φυσικά, η νόμιμη άμυνα των Οθωμανών απεδείχθη ισχυρή, ούτως ώστε οι κοτζαμπάσηδες και οι ιερόπαπες κακώς εφοβήθησαν προς στιγμή ότι θα χαθούν η βολή και η συρμαγιά που με κόπο μάζευαν επί αιώνες με τις σχετικές ρυθμίσεις που είχαν κάνει με τους Οθωμανούς. Ετούτη η τρομοκρατία (δεν λέω την άλλη λέξη, μην σηκωθούν οι μυστακότριχες γηραιών κυρίων και κυριών) των κατοίκων της ελλάδας εγενικεύθη σε βαθμό που μας έπεμψαν ειδικούς απεσταλμένους με επικεφαλής Καβαλιώτη από τις πυραμίδες για να καταστείλουν την τρομοκρατία εις τον Μωρέα που έναν τον είχαμε τότε - ο Ζαν γεννήθηκε αργότερα.

    Εξαίρετες πολεμικές στρατηγικές κατσικοκλεφτών της εποχής, ξεπατικομένες από Ιγγλέζους, όπως το να περιδιαβαίνουν οι τρομοκράτες λαϊκά χωρία και να κλωτσάνε στον πισινό και αλλαχού τους ραγιάδες που λέγανε ΤΙΝΑ κάνουμε, δεν αλλάζει ποτέ τίποτα, 400 χρόνια είναι αυτά, πού να τρέχεις και πού θα βρεις καλύτερα (οι ευφυέστεροι μεταξύ των έλεγαν "καλά είμαστε με τους Οθωμανούς, κάτσε μην έρθει κανας Στάλιν και σου πω τί θα τραβήξουμε") δυστυχώς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και κάτσαμε οι κόλουροι εις την υψηλή συμβολή των ακμών της πυραμίδας.

    Ομως ο Θεός αυτού του υπέρλαμπρου και τουριστικού τόπου (σι-σαν-σεξ), σε αντίθεση με τους τραγόπαπες που παίζουν τους μπιστικούς του, είχε μια θεία που την λέγαν Πρόνοια, και η οποία θεία είχε επηρεάσει τους Περιηγητές (κυρίως Ιγγλέζους που είχον διαβάσει κείμενα με αλκιβιάδη και αλλαξοκωλιές και επειδή δεν είχε εφευρεθεί η ταυλάνδη έρχονταν στον τόπο τούτο να βρουν κανένα ίζι κολαράκι, καθώς τους το χε απαγορεύσει η Βικτώρια πολλά χρόνια πριν γίνει πλατεία για να συχνάζουν οι λιγνάδηδες κι οι λιγδιάρηδες - μον ντιε α ντομπλ!) ενημέρωσαν τους φίλους, τα αδέρφια, τους εθνοσωτήρες μας, τους Ευρωπέη για την κατάσταση.

    Κακόβουλοι έχουν πει ότι οι Περιηγητές είχαν έρθει για να τσεκάρουν αν παίζει να βγει κανά φράγκο, σκούδο κλπ. δηνάρια της εποχής απ΄αυτό τον κωλότοπο που δεν έβρεχε και μετά να δώσουν ραπόρτο - αλλά ποιός τους κλάνει τους κακόβουλους. Στα ραπόρτα τους πάντως, οι τζόρες, κάθονταν και γράφανε την πίκρα και το παράπονό τους για το μαυριδερό χρώμα που είχαν αυτοί οι "εντόπιοι" κάτοικοι της εποχής, το άθλιο σουσούμι τους, το ζούμπικο μπόι τους και τις γαμψές τους μύτες. Κατανοητό: είχαν δει έλληνες και ελληνίδες μόνο από αγάλματα, και τους ήρθε ντουβρουτζάς με την αποβίβαση εις Πειραίαν, ιδίως όσοι έπεσαν πάνω στην προ-προγιαγιά της Γεωργίας Βασιλειάδου.

    Αίφνης, οι φίλοι, τα αδέρφια μας, οι εθνοσωτήρες μας, κατέβασαν την τέλεια Μεγάλη Ιδέα: να χρεωθούμε, λέει, ένα τρισθεόρατο δάνειο για τα επόμενα 200-300 χρόνια το πολύ, ώστε να κάνουμε την "ανασυγκρότηση" δλδ. να έχουν να τρώνε γενεές 14 από δαύτους που θα στείλουν να μας σώσουν από τον εαυτό μας, μαζί με τους κοτζαμπάσηδες που συνεργάζονταν με Αγα-στή σύμπνοια κι από καρδιάς με τα καρντάς, τους Οθωμανούς, και επίσης να σιγουρευτούμε ότι το παπαδαριό θα κρατήσει όοοοολα τα προνόμια που είχε υπογράψει κατευθείαν με τους Οθωμανούς.

    Τέλειο; Τέλειο!!!

    Ευτυχώς, που λέει ο λόγος, οι ΜενουμΕυρωπέη της εποχής κέρδισαν, κόντρα στο δημοψήφισμα που δεν έγινε (για τεχνικούς λόγους: έπρεπε να γραφτεί σε 7 γλώσσες, μιλάμε για Βαβυλωνία) οπότε έκλεισε το ντίλι και κατέπλευσαν ουουούλοι με τα παπόρια τους σημαιοστολισμένα, γιορτινά, με σπάθες γυαλιστερές, γιρλάντες και λαμπιόνια και πήγαν για ριζόρτ στο Ναβαρίνο (το παλιό, βλέπεις το Κόστα ήτανε κλειστό γιατί ήρθανε οφφ-σίζον - αυτοί χάσανε, αν και θα μας το χρέωναν υποψιάζομαι). Εκεί κιότεψαν τον πυραμίδα Καβαλιώτη που την έκανε με ελαφρά, και κάναν επιτέλους τα λαμπρά βαφτίσια!

    Είπανε το μωρό/τοπο αυτόν ξανά ελλάδα και του δώσανε και τα προικιά, μια χλαμύδα, έναν πάπυρο (με τα χρέη που τρέχανε ήδη) και μια περικεφαλαία, συμβολικά αυτήν γιατί τους φάνηκε ότι εδώ είχε πολλούς βλάκες, αλλά χωρίς περικεφαλαία. Ηρθε κι ο μπαμπάς του Δον Κιχώτη να μας βλογήσει, ο Σπανιόλος, και πήγε να του κοπεί το χέρι, που έγραψε τέτοια βιβλία ο τρισκατάρατος και εκκίνησε την μετανεωτερικότητα, παραβλέποντας ότι η ατομική φαντασίωση μπορεί να είναι μόνον αυνανιστική. Αλλο κακό κι αυτό, τουλάχιστον εμπνευστήκαμε και γεμίσαμε τη μύκονο ανεμόμυλους. για να ρχονται οι Ιγγλέζοι για σι-σαν-σεξ αναμετάξυ των αλλά και γενικώς, και να τον θυμούνται.(*)

    Τα υπόλοιπα είναι πρόσφατη Ιστορία, και δεν επεκτείνομαι γιατί έχω δει ότι την παίζετε στα δάχτυλα μερικοί (άλλοι στη χούφτα, γούστα είναι αυτά), θα την πείτε και στους άλλους.

    Να κλείσουμε όμως αυτό το σέσσιον πατριδογνωσίας, με ένα δώρο στο σύλλογο "Φίλοι του Ταγματαλίτη", γιατί την ιστορία σου Φίλε του Ταγματασφαλίτη πρέπει να την ξέρεις για να την υπερασπίζεσαι :

    Ιδού ο Ορκος που έδιναν οι Ταγματασφαλίτες για να ενταχθούν στα υπό δοτού πρωθυπουργού Ι. Ράλλη τάγματα ασφαλείας και να αρχίσει να πίπτει ο μισθός:

    Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.

    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.

    Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων.



    Αντιληπτό λοιπόν γιατί ο επιζήσας του Μελιγαλά, ο εκεί υποδιοικητής των Ταγμάτων Ασφαλείας Καζάκος, που προήχθη ευλόγως και αξίως σε Συνταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού μετά την "απελευθέρωση" ψέγει τους Γερμανούς δια "προδοτικήν στάσιν".

    Αμ εκείνοι οι έρμοι οι Αφγανοί που συνεργάστηκαν 20 χρόνια με τους Αμερικανούς κατακτητές δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Ούτε ΕΝΑΝ δεν πήραν μαζί τους φεύγοντας, οι προδότες Αμερικανοί! Αλλά δεν πειράζει.

    Γυρίστηκε ήδη από το Χόλιγουντ η πρώτη ταινία που Αμερικανός στρατιώτης επιστρέφει να διασώσει τον πιστό του Αφγανό συνεργάτη, και γυρίζουν ήρωες! Με λίγες ταινίες ακόμη, όλοι θα είμαστε σίγουροι ότι τους διέσωσαν όλους, μέχρι τελευταίου. Τα λέω από χρόνια, η Ελλάς χρειάζεται εθνικόν ιδιωτικόν κινηματογράφον να διατρανώσει τας Αξίας της Νικηφόρου Τάξεως της, να σταματήσει αυτή η διχο- και τριχο- γνωμία δια την Ιστορίαν της.

    Οπότε, Ταγματασφαλίτες μην κλαίτε! Δεν σας άφησαν και στους Ταλιμπάν οι Ναζί, για όνομα... Ασε που ζήσατε αρκετοί για να "τρέξετε" την Ελλάδα που ακολούθησε κι ακολουθεί ακόμα...

    Φιλάκια ρουφηχτά και Ζήτω το Εθνος (αφού η Ελευθεροτυπία έκλεισε),

    Dream




    (*) "αυτοδίδακτοι" ιστορικοί ισχυρίζονται ότι αυτά με τον μπαμπά του Δον Κιχώτη συνέβησαν 3 αιώνες νωρίτερα και μάλιστα στη Ναύπακτο κι όχι στο Ναυαρίνο. Αλλά τώρα, σοβαρά, ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; Ας πούμε ρε αδερφέ ότι έγιναν, Ναυαρίνου και Ναυπάκτου γωνία, στο Κολωνάκι, δεν την πιάνεις τη "συνουσία του νοήματος"; Κάπου ώπα δηλαδή με τους παντογνώστες νάρκισσους. Νισάφ ιζ νισάφ.
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Αν σας φέρει ο δρόμος.

    Γουρουνοπούλα σπέσιαλ "Ο Χρήστος" στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.

    Λουκούμι...

    Και νεκρούς ανασταίνει...
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    Ξεχνάω νομίζεις που στην συζήτηση για τα Τέμπη ζητούσες ποπ κορν?
    ... και άλλα τόσα που έχεις πει.. βροχή τα αριστουργήματα της "καλής σου της καρδιάς" και τότε στα έλεγα.
    Αυτές είναι οι απευθύνσεις του γραπτού σου λόγου και αυτές οι ευαισθησίες σου.

    Η "άποψη" που έχω λοιπόν είναι η εξής:
    Το να λυπάσαι για κάθε θύμα, είναι ανθρωπιά.
    Το να λυπάσαι μόνο γι αυτά που έφαγαν τα βρωμοκουμούνια σου είναι φανατισμός.

    Γι αυτό σε παρακαλώ, άσε τα 8χρονα θύματα, στην ησυχία τους, να αναπαυθούν οι ψυχούλες τους.
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Καλά μην τρελαίνεσαι ακριβώς τα ίδια αλλά με διαφορετικό πολιτικό πρόσημο κάνει και ο μέγας μαστεράς του έθνους του Μαρξ ( με την τσεπούλα γεμάτη όμως) . Και το κάνει μάλιστα και με καμάρι.
     
  7. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Προσωπικά μου ειναι αδιάφορο τι ξεχνάτε και τι όχι. Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.

    Ενφιφέροντα όμως είναι τα αυθαίρετα συμπεράσματα που εξάγετε, μαζί με τι ορίζετε ως φανατισμό.
    Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι το ότι δεν αντιλαμβάνεστε την διαφορά, του ενός γεγονότος από το άλλο. Οτι δηλαδή δεν υπάρχει σύγκριση, μεταξύ ενός ατυχήματος (ασχέτως υπαιτίου) και μιας εσκεμμένης θανάτωσης ενός οκτάχρονου.
    Ενός οκτάχρονου που θανατώθηκε εσκεμμένα, γιατί οι θήτες του, είχαν πολιτικές διαφορές με τους συγγενείς του.
    Δεν βλέπω λοιπόν τι παραπάνω έχουμε να πούμε εμείς οι δύο.
    Δυστυχώς με ανθρώπους που φορούν ιδεολογικές παρωπίδες και βάζουν την πολιτική τους ιδεολογία, πάνω από την οποία λογική διαθέτουν, συζήτηση δεν μπορεί να γίνει.

    Οσο για την παράκληση το τι να κάνω και τι να αφησω θα το κρίνω εγώ. Οχι εσείς.
    Εξ' άλλου δεν είμαι εγώ αυτός που διακωμωδεί την εκτέλεση του οκτάχρονου.
     
  8. Alucard

    Alucard Regular Member

    Δηλαδή, η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που στην επίσημη ανακοίνωσή της για το ψήφισμα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου (και όχι Συμβουλίου όπως μάλλον εκ παραδρομής έγραψες)
    μιλάει για "εξίσωση του κομμουνισμού με τον φασισμό" έχει καταλάβει λάθος;
    https://www.kke.gr/article/DILOSI-T...GIA-TO-KATAPTYSTO-ANTIKOMMOYNISTIKO-PSIFISMA/
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2024
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Συνεχίζετε με τις ασυναρτησίες. Το θέμα είχε να κάνει με την δήθεν ευαισθησία που προσπαθείτε να πουλήσετε και μάλιστα πολύ κακογουστα. Το 8χρονο και το 8χρονο και το 8χρονο.. σας πήρε ξαφνικός πόνος, μάλλον σας τελειωσαν τα ποπ κορν. Ειναι δημαγωγία και υποκρισία ξεκάθαρα και ευδιάκριτα .
    Καλή ιδέα να ξεκινήσετε κάποτε να κρίνετε αυτά που κάνετε.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    @NobodyKP ηρεμήστε...

    Πάμε ανασούλες

     
  11. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    H προϊστορία σας με έχει πείσει πως χειρίζεστε τον λόγο εξαιρετικά. Είναι ένα υπέροχο και σπάνιο προσόν που όμως επιφέρει κατά συνέπεια τον ίδιο τον χειρισμό του συνομιλητή.  
    Αυτό δεν είναι πολύ καλό είναι η αλήθεια, ιδίως όταν ο συνομιλητής δεν το αντιλαμβάνεται.
    Να, όπως εδώ παρακάτω που θέλετε να παίξουμε με τις λέξεις, σαν το παιδάκι που το διαγώνισμα ρωτάει "Πότε έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης" και εκείνο απορεί γιατί πήρε πέντε αφού απάντησε σωστά, το "1453" χωρίς περαιτέρω ανάπτυξη.
    Ας είναι όμως. Ας δεχθούμε την απλοποίηση :
    Ναι η αλήθεια είναι ότι δε νογάω και πολύ. Να φανταστείτε διάβαζα ποπάυ και μικυ μάους μικρή. Όπως όμως σας είπα η ουσία που εγώ κράτησα και από τα δυο αποσμάσματα είναι το ότι φασίστες υπάρχουν παντού. Είτε λοιπόν χαρακτηρίζεται αριστερός κάποιος που βαράει τη γυναίκα και το παιδί του είτε αναρχικός είτε κοκκινοσκουφίτσα δεν παύει να είναι φασίστας.

    Υιοθέτηση- Αφορισμός καπιταλισμού σημειώσατε 1.  
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Αντιλαμβανομαι οτι σας ενοχλει ολο αυτο το θεμα αλλα οως ανέφερα δεν εχομυε τιποτε αλλο να πουμε εμεις οι δυο διοτι για μενα δεν υπαρχει σύγκριση των δυο περιστατικών. Δεν μπορω να συζητήσω συγκρίνοντας ενα ατύχημα με μια εκτέλεση.
    Αν το καταλαβαίνετε Καλως αν Οχι παλι Καλως.