Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Εν τω μεταξύ η ΙBA αρνείται, παρά τις εκκλήσεις, να δημοσιεύσει τα κριτήρια τα οποία επικαλέστηκε βάσει των οποίων απόκλεισε τις δύο γυναίκες μποξέρ, ούτε σε ποιές εξετάσεις τίς υπόβαλε.
    Ρεζίλι των σκυλιών έχει γίνει. Γελάει ο πλανήτης.
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Έτσι όμως η ταυτότητα του προσώπου αυτού παραμένει ημιτελής. Μιλώντας πάντα για το βιολογικό και όχι για το κοινωνικό φύλο. Ο προσδιορισμός "αρσενικό" δεν αρκεί σε κανέναν άνθρωπο. Κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από το χρωμοσωματικό, το γοναδικό, το ανατομικό, το ορμονικό και το ψυχολογικό φύλο, το τελευταίο με την έννοια των ορμονών που επηρεάζουν εγκεφαλικές λειτουργίες. Τελικά, ένας άνθρωπος με ΧΥ και εσωτερικούς όρχεις τι είναι; Άντρας ή γυναίκα; Ή άλλο; Μοιάζει να υπάρχει κάποια διαταραχή ανάπτυξης φύλου. Άντρας δεν είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι γυναίκα. Θέλει έρευνα κατά περίπτωση. Θεραπεία, αν υπάρχει, πιθανότατα εξατομικευμένη. Γιατροί ορισμένων ειδικοτήτων, τελικά, ίσως προτείνουν μια επιλογή στους γονείς αν πρόκειται για ανήλικο ή στον ενδιαφερόμενο αν είναι ενήλικος.

    Έχουμε, λοιπόν, εδώ μια διεμφυλική, που της ανοίγουν ένα διοικητικό παραθυράκι τύπου "εμείς κοιτάξαμε την ταυτότητα που έγραφε ότι είναι γυναίκα" να πάει να αγωνιστεί, σε ακραία ανταγωνιστικό άθλημα - δεν μιλάμε για συγχρονισμένη κολύμβηση, εναντίον γυναίκας. Για να πάρει το χρυσό. Τόσο απλά. Και τόσο ξετσίπωτα. Και αυτή πηγαίνει και το παίρνει. Δεν την κρίνω διότι οι αθλητές είναι οι πολύ πραγματικοί σκλάβοι της υπόθεσης. Κάνουν ό,τι τους λένε τώρα δα ειδάλλως τους σαπίζουν στο ξύλο. Η λέξη - κλειδί της υπόθεσης έχει πέντε γράμματα και δεν εννοώ την αγάπη.

    Όλα αυτά τα αυτονόητα για όσους έχουν ασχοληθεί με τον επαγγελματικό πρωταθλητισμό, εμένα μου σηκώνουν όχι μόνο την τρίχα αλλά και το πετσί. Γιατί συμβαίνει να γνωρίζω, άσχετα από αθλητισμό, τι παίζει γενικά, όταν κάποιοι που έπρεπε να γνωμοδοτήσουν για κάτι παραιτήθηκαν ή τους παραίτησαν ή διαπιστώθηκε και αποκαλύφθηκε ότι είναι οι μέγιστοι ξεφτίλες ή τσακώθηκαν και πήγαν σε αλλεπάλληλα δικαστήρια και μπήκε άλλος να κάνει τη δουλειά ή κανένας ή εκ των ενόντων ή με έναν παλιό κανονισμό που αν τον διάβαζε κανείς κάπως υπό οξεία γωνία φαινόταν να βολεύει για αυτήν ειδικά τη φορά. Επειδή όπως παρατηρήσαμε, κανονισμοί, φορείς, κριτήρια και διαδικασίες δεν είναι σταθερά ούτε απαραίτητα γνωστά εκ των προτέρων στην περίπτωση των Ολυμπιακών αγώνων πυγμαχίας. Επειδή κάτι που δεν είπαν όσοι εδώ τοποθετήθηκαν υπέρ της Ιμάν με το επιχείρημα ότι "και άλλοτε την είχαν εγκρίνει και είχε αγωνιστεί και είχε χάσει μάλιστα" (για σκέψου, ποιος θα το φανταζόταν, μα γίνονται τέτοια πράγματα; ) είναι ότι μερικές φορές την είχαν απορρίψει κιόλας, της είχαν αρνηθεί την συμμετοχή σε αγώνες λόγω του ότι δεν προέκυπτε επιτρεπτό να αγωνιστεί εναντίον γυναικών. Άντρα, είπαμε, πρώτον δεν θα την έκαναν που να χτυπιόταν με μισό αρχίδι και αυτό εσωτερικά και δεύτερον δεν ήθελε κανένας και με τίποτα να συμβεί κάτι τέτοιο διότι το πεδίο τότε θα ήταν εναντίον της και οι πιθανότητές της ανύπαρκτες ενώ τώρα γίνεται χρυσή ολυμπιονίκης. Κάτι ασυνήθιστα πολύ βρώμικο μαγειρεύτηκε, από το οποίο ορισμένοι απαιτούν μερίδα - του λέοντος μερίδα - και οι μάγειροι δεν θέλουν να έχουν την ευθύνη, περί αυτού πρόκειται σε τέτοιες περιπτώσεις, περί αυτού θεωρώ ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται και εδώ.

    Για τον λόγο αυτό, το ποστ σας #50082 με βρίσκει επί της ουσίας σύμφωνη ότι ήταν αθλητικά απαράδεκτο να επιτραπεί στην Ιμάν να χυμήξει στην Άντζελα και ότι με κάτι τέτοια σαφώς κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

    Και ασφαλώς, εξυπακούεται, δικαίωμα έκφρασης έχουμε όλοι και εννοείται ότι η χλεύη περισσεύει και στο κάτω κάτω χαρακτηρίζει αυτόν που την μετέρχεται και τίποτα άλλο.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Χαριτωμένο! Το ΧΥ του Καραγάτση με έστειλε ...  
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Διάστρεμμα στον αστράγαλο, άκυρες οι διακοπούλες μου.

                
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Εν τω μεταξύ βλέπω τους ολυμπιακούς τι απίστευτα πράγματα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι κι εγώ γύρισα τον αστράγαλο μου κατεβαίνοντας ένα πεζούλι...
     
  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Σαφέστατα και δεν θα έκρινα την ταυτότητά του προφανώς. Ότι είπα ηταν σε σχέση με τη συμμετοχή της στην γυναικεία κατηγορία. Όχι γιατί αμφισβητώ το πως νιώθει ή το πως μεγάλωσε αλλά επειδή δεν παύει η επίδραση των ανδρογόνων να υφίσταται επάνω της και να υπερτερεί έναντι των γυναικών. Το γεγονός ότι βρέθηκαν κάποιες να την νικήσουν δεν μου λέει τίποτα.
    Ένα άλλο ερώτημα που μου προκάλεσε αυτή η οχλαγωγία για το γεγονός αυτό είναι το που εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί που μιλάνε για το δικαίωμα της γυναίκας σήμερα ώστε να υπερασπιστούν αυτή την άδικη βία που στα δικά μου μάτια δεν έχει καμία σχέση με ευγενή άμιλλα.
     
  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Περαστικούλια  
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ευχαριστώωω.  
     
  9. Gigasite69

    Gigasite69 Ήθελα όλο τον κόσμο ή τίποτα

     
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Περαστικά! Εύχομαι να μην είναι άκυρες και να τις ευχαριστηθείς και έτσι!
     
  11. Alucard

    Alucard Regular Member

    Επειδή μάλλον δεν έχετε ενημερωθεί. Υπάρχει προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της IBA για αύριο το μεσημέρι (θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση στο YouTube).
    Μέχρι τότε, νομίζω θα βρείτε το παρακάτω αρκετά διαφωτιστικό:
    https://www.insidethegames.biz/articles/1147420/iba-ioc-letter-khelif
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor