Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

1. bas

bas Διαθέσιμη μόνο για υπάκουα κορίτσια

Η συζήτηση στο forum είναι ελεύθερη;

Διότι έχω δεχθεί ban γιατί εξέφρασα κόσμια την άποψη μου για ένα νεκρό εδώ και 211 χρόνια συγγραφέα που τον θεωρούσα και τον θεωρώ ατάλαντο.

Απο την άλλη έχω δεχθεί ξεκάθαρες προσωπικές επιθέσεις και καμμία παρεμβαση δεν υπήρξε. Παρολες τις αναφορές.

Να δεχθούμε την πολιτική συζήτηση; Ναι. Αλλά εάν συζητήσουμε ένα θέμα - για παράδειγμα την woke ατζέντα - να μην είναι ανεκτοί μόνο αυτοί που την θεωρούν ουαου αλλά κι εκείνοι που την κρίνουν ως μια αχρείαστη μόδα.

2. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

+1

3. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Συμφωνώ.

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Θα ρωτήσω κι εγώ, η συζήτηση, είναι ελεύθερη;;; Ας δούμε τα πράγματα απλά και να μην δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα από όση του αξίζει.
    Λέει ο κάθε ένας την γνώμη του, δίχως να ασκεί κριτική στον άλλον , αν αυτό που είπε είναι σωστό ή όχι . Τόσο απλό.
    Να γίνεται συζήτηση επί όλων των θεμάτων, δίχως όμως κομματικό χρωματισμό. Διαφέρει μια πολιτική, κοινωνική συζήτηση, από μια κομματική.
    Η μέρα κυλά και χάνεται , είναι άδικο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση που δεν οδηγεί πουθενά

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ σκέφτομαι, ότι τον Αντώνη Καρυώτη, το 36χρονο παλικάρι με ειδικές ανάγκες που πέταξαν από καταπέλτη πλοίου και πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά, μάλλον τον ξέχασαν οι περισσότεροι πολύ γρήγορα. Όπως και τόσους και τόσους άλλους.

6. Iagos

Iagos Contributor

Γιατί το λέτε αυτό;

Έχει γίνει συζήτηση εδώ διεξοδικά και ανταλλάξαμε χρησίμους απόψεις.

Το θέμα έχει πάρει το δρόμο του και δικάζονται οι κατηγορούμενοι.

Επίσης υπήρξε και ανάληψη πολιτικής ευθύνης αν θυμάστε, η οποία συζητήθηκε και εδώ διεξοδικά και ανταλλάξαμε χρησίμους απόψεις εκατέρωθεν τα μέλη.

Σημαντικό όμως που το θέτετε...

Iagos

ΥΓ
    Είχα κάνει και αυτή την τοποθέτηση η οποία βοήθησε στον παραγωγικό διάλογο:
    Ευχαριστώ που βοηθήσατε να το βρω.

Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2025 at 10:18
  7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ειλικρινά χαίρομαι που είχε γίνει εδώ συζήτηση. Αλλά αναφερόμουν στον "έξω κόσμο". Μακάρι όντως να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες στους δράστες. Βλέπετε, ότι μια υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, δεν συνεπάγεται πάντα σε δικαίωση. Το θέμα είναι, να μην χρειάζεται καν να φτάνουμε στην απονομή ποινών. Γιατί κάποια πράγματα, όσο και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, δεν επιστρέφουν. Αλλά, θα ήταν ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος, που δεν είναι.

Υ.Γ. εγώ σας ευχαριστώ για την υπόδειξη της συζήτησης που κάνατε εδώ. Σαν θέμα είναι ένα από εκείνα, που έχω ιδιαιτέρως στην καρδιά.

8. Iagos

Iagos Contributor

Και Εγώ ευχαριστώ.

Αν εννοείτε ως
    τον μη συνδεδεμένο διαδυκτιακά κόσμο και ως μέσα κόσμο τους συνδεδεμένους τότε αυτό που παρατηρώ στον "έξω κόσμο " είναι ανθρώπους που βρίσκονται σε πίεση και απελπισία.

Στα πρόσωπα των ανθρώπων που συναντώ στον έξω κόσμο παρατηρώ την έκφραση της εσωτερικής κατάστασης που λέει "αδερφέ, να βγει ο μήνας και να μην ξεμείνω και τα άλλα άστα"

Τους σέβομαι αυτούς τους ανθρώπους του έξω κόσμου και τους καταλαβαίνω.

Αν προσέξατε στο κείμενο Μου είναι εμφανές ότι το αίμα που χύνεται πλέον τρομάζει.

Και ο τρόμος καθηλώνει.

Iagos

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Τότε ποιος ο λόγος να λέμε τη γνώμη μας; Για να γεμίζουν σελίδες με bites;
    Ο,τι εκτίθεται δημόσια, τίθεται σε δημόσια κρίση και χρήση και πάνω από όλα αυτό το αναγνωρίζω για όσα εκθέτω εγώ δημόσια.
    Το κρίνω και το αξιολογώ είναι τελείως άλλο πράγμα από το επιβάλλω ή εκβιάζω να γίνει σεβαστή η άποψη/γνώμη μου.
    Αν κάποιος θέλει να εκθέτει την γνώμη του δημόσια και να μην του την "ακουμπά" κανένας εις το όνομα της ελευθερίας έκφρασης, λυπάμαι αλλά είναι ο πρώτος που δεν σέβεται την ελευθερία έκφρασης. Ας βάλει τη γνώμη του σε κάδρο στο σαλόνι να την θαυμάζει.
    Θεωρώ ότι ο καθένας εκθέτει εδώ όσο από τον εαυτό του θέλει. Και αν αυτό περιλαμβάνει και το: τι σεξουαλικους συντρόφους επιλέγει, τι ομάδα είναι, τι κόμμα ψηφίζει (όλα επιλογές βαθύτατα πολιτικές) τότε δεν βρίσκω γιατί να μην το αποκαλύψει.
    Το να προσπαθεί να το επιβάλλει βέβαια είναι Χ.
    Το ζήτημα σε όσα έχουν γραφτεί από χθες το εντοπίζω όχι στο περιεχόμενο όσων γράφουμε όσοι είμαστε στο φόρουμ αλλά στις διαδικασίες. Και η αδυναμία διαχωρισμού των δύο φέρνει από φαιδρά έως απαράδεκτα αποτελέσματα.
    Και επειδή καλό είναι να θυμόμαστε και τις καλές στιγμές, γιατί στην όλη συζήτηση δεν ανασύρουμε τη σύσσωμη αντίδραση που δείξαμε πριν από κάποιο καιρό σε ένα τσογλανι που ήρθε να κουνήσει το δάχτυλο σε όσους ισχυρίστηκαν ότι δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το αν κάποια γυναίκα θα διέκοπτε εγκυμοσύνη που προέκυψε από βιασμό.
    Και αυτή ήταν μια συζήτηση βαθύτατα πολιτική και θρησκευτική.

10. tithon

tithon Contributor

έτσι ενεργούν τα τσογλάνια.
    τσιρίζουν γιά δολοφονία και αίμα. "το αίμα τρομάζει".
    απευθύνονται στο θυμικό, γιά να διχάζουν. είτε τόσο τους κόβει.
    το "σύσωμο", αν ποτέ επεδείχθει, δεν είναι λιγότερο τρομακτικό.
    με μόνον θυμικό, δεν επιβιώνει περιεχόμενο.