Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Eri

    Eri

    10 χρονια περασαν..........................Θυμαμαι ακομα τα λουλουδια και τα κερια στην Εγνατια στο σημειο που σκοτωθηκε ο νεαρος (συνομηλικος μου) καθως πηγαινα φροντιστηριο...................


    Υπόθεση 71. ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣ, Θεσσαλονίκη, 23/10/1998


    1. Απόσπασμα από την Έκθεση των ΔΑ-ΔΟΕ 2002: «Ελλάδα: Στη σκιά της ατιμωρησίας – Κακομεταχείριση και κακή χρήση πυροβόλων όπλων» [προσωρινή μετάφραση από το Ελληνικό Τμήμα της ΔΑ]

    ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣ (MARKO BULATOVIC), ΝΕΚΡΟΣ
    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ

    Στις 23 Οκτωβρίου 1998, ένας αστυνομικός με πολιτική περιβολή, ο Κυριάκος Βαντούλης, πυροβόλησε στο στήθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μάρκο Μπουλάτοβιτς, 17χρονο μαθητή από τη Σερβία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη ενός τσαντάκια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ιδιοκτήτρια της τσάντας είχε, σύμφωνα με αναφορές, πληροφορήσει την αστυνομία ότι ο κλέφτης μιλούσε σερβικά. Ο Μάρκο Μπουλάτοβιτς επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη σε σχολική εκδρομή. Ήταν άοπλος και, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν είχε διαπράξει την κλοπή. Μετά από αυτό το περιστατικό ο Κυριάκος Βαντούλης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Την επόμενη ημέρα η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση, στην οποία υποστήριζε ότι ο Μάρκο Μπουλάτοβιτς και οι συμμαθητές του είχαν «ασκήσει πίεση» στον αστυνομικό με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει τυχαία το πιστόλι του.
    Στις 24 Οκτωβρίου ξεκίνησε ΕΔΕ και ο Κυριάκος Βαντούλης τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Στις 27 Οκτωβρίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και της παράνομης οπλοχρησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Κυριάκος Βαντούλης είπε στις εισαγγελικές αρχές ότι το πιστόλι του εκπυρσοκρότησε τυχαία ενώ το κρατούσε στο ένα χέρι και άπλωσε και τα δύο χέρια για να εμποδίσει τον Μάρκο Μπουλάτοβιτς να διαφύγει. Οδηγήθηκε σε ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
    Τον Νοέμβριο του 1999, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραπεμφθεί ο Κυριάκος Βαντούλης σε δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και όχι της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Η οικογένεια του Μάρκο Μπουλάτοβιτς, που επιδίωξε τη δίκη του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, προσέφυγε ανεπιτυχώς κατά αυτής της απόφασης.
    Στη δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, δικηγόροι που ενεργούσαν υπέρ της οικογένειας του Μάρκο Μπουλάτοβιτς υποστήριξαν ξανά ότι ο Κυριάκος Βαντούλης ήταν ένοχος ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Παρουσιάστηκαν αποδεικτικά στοιχεία, που συντάχθηκαν από Σέρβους ιατροδικαστικούς και βαλλιστικούς εμπειρογνώμονες, τα οποία, σύμφωνα με αναφορές, συμπέραιναν ότι το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Βαντούλης δεν εκπυρσοκρότησε τυχαία. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, ο Κυριάκος Βαντούλης ακινητοποίησε τον Μάρκο Μπουλάτοβιτς και πίεσε στο στήθος του το πιστόλι, οπλισμένο και απασφαλισμένο, πριν τραβήξει τη σκανδάλη. Μάρτυρες, εντούτοις, μεταξύ των οποίων άλλοι αστυνομικοί, βεβαίωσαν ότι το πιστόλι εκπυρσοκρότησε τυχαία όταν ο Κυριάκος Βαντούλης δέχτηκε σπρώξιμο.
    Στις 28 Ιουνίου 2000, το δικαστήριο έκρινε τον Κυριάκο Βαντούλη ένοχο ανθρωποκτονίας από αμέλεια και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών με τριετή αναστολή. Μετά από αίτημα της οικογένειας του Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο Εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης άσκησε προσφυγή τον Ιούλιο του 2000, ζητώντας την επιβολή υψηλότερης ποινής. Στις 3 Απριλίου 2002 αυτή η προσφυγή απορρίφθηκε και επιβεβαιώθηκε η αρχική ποινή. Διοικητικό δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση σε μέλη της οικογένειας του Μάρκο Μπουλάτοβιτς.





    Τι να πω........
    Απογοητευση μονο......
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    τι θα γινει ρε παιδια, θα εχουμε τωρα διαμαχες σχετικα με την σταση της αστυνομιας και των επεισοδιων σ αυτο το σιτε ? δεν ειναι αυτονοητο πως αμα αφησουμε τετοιο θεμα θα εκφραστουν καθε λογης επειχηρηματα υπερ η κατα διαφορων αντιληψεων κ πολιτικων ιδεολογιων ? ηδη αρχισαν καποιοι να τσακωνονται εδω γι αυτο. και εκτος απο ολα αυτα δεν θελουμε να εχουμε στην βαση δεδομενων μας τετοιο περιεχομενο για ευνοητους λογους !! ειναι δυσκολο να το καταλαβει καποιος τι να πω..
     
  3. smari

    smari Regular Member

    Τελικά νομίζω πως τα καλά παιδιά τρώνε τα ban, βρε μπας και είναι της μοδός????
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Έχεις συμπεριφερθεί διάφορες φορές στα όρια της κατινιάς..Τα άλλα είναι περιττά..
     
    Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2008
  5. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Θα σταματήσουν ποτέ να τσακώνονται? Εντός κι εκτός?
     
  6. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Eμεις με το ''βατραχο''???.....ΠΟΤΕ...!!!!!Ξεχαστε το....!!!!! 
     
  7. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πες τα, πες τα!!!
     
  8. echo

    echo ***

    Τής εθνικής συμφιλίωσης

    Επληροφορήθην
    ότι ομάς αναρχικών
    ενεκλείσθη εις το Πολυτεχνείον
    με σκοπό τη δημιουργία
    ψευδών εντυπώσεων
    όσον αφορά την τάξιν
    ασφάλειαν και ήπιον κλίμα
    των πολιτών.




     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αν το έβλεπα την ώρα που το έγραφες, ίσως και να σου απαντούσα. Ίσως πάλι και όχι.
    Επειδή όμως δε θέλω να διαπληκτιστώ μαζί σου, πόσο μάλλον πριν καν τελειώσω τον πρωινό μου καφέ, αφήνω ασχολίαστα αυτά που λες και λέω απλώς την καλημέρα μου  
     
  11. DiDi

    DiDi Regular Member

    Άμα πάψετε να τρώγεστε και μιλάω γενικά... να μου το πείτε... Βαρέθηκα...
     
  12. Καλημέρα σε όλους!