Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον ειδα σημερα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος RottenApple, στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

1. christine93x

christine93x New Member

εισαι σιγουρη οτι εισαι μανιοκαταθλιπτικη η απλα τ αφηνεισ ν σε παρει απο κατω? γτ κ εγω καποτε τ πιστευα γ μενα..

2. RottenApple

RottenApple New Member

Σιγουρα το αφηνω.
    Απλα ειμαι γενικα ετσι.
    Μπορει για το τιποτα εκει που ειμαι πολυ καλα ,με παρεα να τραβηξω διακοπτη.
    Η ειμαι σε πολυ καλη διαθεση οταν ειμαι καλα , νιωθω άτρωτη...
    Πρεπει να προσγιωθω λιγο μαλλον ...  

3. christine93x

christine93x New Member

εισαι κυκλοθυμικη ..βελτιωνεται αλλα δεν εξαλειφεται τελειωσ  

4. RottenApple

RottenApple New Member

5. garfield83

garfield83 Regular Member

Μην τον κυνηγησεις δεν κυνηγας κανενα παρελθον απλα κυνηγας το τιποτα!
    Αν σκοπος σου ειναι απλα το sex τοτε προχωρα.
    Αν σκοπος σου ειναι το συναισθημα τοτε συγνωμη αλλα κυνηγας την χρονια καταθλιψη

6. RottenApple

RottenApple New Member

Xm δεν το ειχα σκεφτει ...
    Προφανως ειναι συναισθημα.
    Απλα επειδη νιωθω ετσι ξερω οτι μαλλον θα ειναι απιστευτο και το σεξ . Η θα απογοητευτω .
    Και ναι εχεις δικιο ... σε site σαδομαζοχιστων ειμαστε ομως

7. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

8. RottenApple

RottenApple New Member

Εχω πολυ καλους φιλους απλα δεν θα μπορουσα να παω να τους πω τι θελω να παιχτει γιατι ενα θα με κραξουν και δυο θα με αποτρεψουν .
    Εχω πεταξει διαφορα για τις sub τασεις μου αλλα οχι οτι διψαω για μια τετοια σχεση .
    Οποτε δν μπορουν να καταλαβουν πληρως τι του βρισκω.
    Και δεν τρεφουν και την καλυτερη γνωμη για τον τυπο ...
    Και προτιμω να τα κανω στα κρυφα .
    Οσο πιο δυσκολη η κατασταση τοσο το καλυτερο .

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

μαλλον ειχες αναγκη να κανεις καμμια χαζομαρα στη ζωη σου(εξαλλου ποιος δεν εχει )δικη σου ειναι η ζωη δεν θα σου πει κανεις τη θα κανεις.συμβουλη μου στην αρχη τουλαχιστον προχωρα λιγο προσεκτικα να δεις και τις δικες του προθεσεις(ειπαμε να φαμε τα μουτρα μας αλλα να το χαρουμε κιολας χεχεχεχε)

10. Όσες γνώμες και εάν διαβάσεις ξέρεις ήδη τι θα κάνεις...

11. libra

libra Regular Member

καλημερα,
    στη θέση σου θα έκλεινα αυτό το βιβλίο, μην το αφήνεις να γίνει βαρίδι στη ζωή σου. Πήγαινε πιο κάτω, άλλωστε τίποτε δεν είναι όπως τότε που ήσασταν μαζί. Μερικές φορές η ανάμνηση ενός γεγονότος όσο πικρή και αν είναι, είναι καλύτερη από μια συνέχεια ξενέρωτη, διαφορετική, από αυτή που έχουμε στο μυαλό μας. Είναι καλύτερα να το κλείσεις με χαμόγελο παρά να το πετάξεις.

12. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η μόνη λύση μετά από αυτά που διάβασα είναι να ξανακάνεις σχέση μαζί του για να μπορέσεις να το απομυθοποιήσεις στο μυαλό σου.  
    Εάν και όποτε σου βγαίνει κατάθλιψη μπαίνει μέσα εδώ και όλο και κάποιος θα υπάρχει να κουβεντιάσεις και να νοιώσεις καλύτερα.