Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τοξικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 12 Νοεμβρίου 2015.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τοξικό θεωρώ τον άνθρωπο ο οποίος σε καθημερινή βάση είναι 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Κι εγώ έχω ζηλέψει, έχω κάνει αρνητική κριτική, έχω κουτσομπολέψει, έχω πει ψέματα και θα τα ξανακάνω, αλλά δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει.

Όταν συναναστρέφομαι με άτομα που είναι σε μόνιμη βάση αρνητικοί, μίζεροι και όλα τα υπόλοιπα, ειδικά όταν δεν μπορώ να τους αποφύγω (αφεντικό, συγγενή), δυστυχώς επηρεάζομαι όσο και να προσπαθήσω για το αντίθετο.

Καλοδεχούμενη η αρνητική κριτική για το νήμα, όχι όμως για το πρόσωπό μου και ειδικά από άτομα που δεν ξέρουν καν το όνομα μου.

Πολύ!!!  

@margarita_nikolayevna merci 

2. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

ναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω άλλο!
    τι; δεν έπρεπε να διαλέξω ένα από όλα;
    εκτέθηκα πάλι!!!!!

3. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Το αποστασιοποιούμαι, όπως σωστά διόρθωσες το εκ παραδρομής ορθογραφικό λάθος μου, αναφέρεται ρητά στις "αναλύσεις τύπου κώλου", όχι σαν γενική στάση, οπότε δε μου στερεί το δικαίωμα σχολιασμού, όπως ισχυρίζεσαι. Αλλά μάλλον είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς τι γράφω, καθώς βιάζεσαι να γράψεις άλλη μια κουραστική ανάλυση "τύπου κώλου" συνοδευόμενη με παπαριές "είμαι ψυχολόγος εγώ και ξέρω ποιος κάνει τι και γιατί και πως" τύπου.

Τέλος, προσωπική επίθεση δεν έκανα σε κανέναν, παρά μόνο στις παπαριές νήματα που ανοίγονται και στις στις ακόμα πιο ηλίθιες αναλύσεις που ακολουθούν που ως σκοπό συνήθως έχουν να πουλήσουν μούρη για το πόσο Non-toxic είναι κάποιοι. Και ίσως να γαμήσουν και κάνα τοξικό γκομενάκι που τυχόν θα πιστέψει οτι θα σταματήσει να είναι toxic αν βρει γκόμενο από φόρουμ στο internet.

Γελάω με τις ελεεινότητες.

HA

Last edited: 21 Νοεμβρίου 2015
  4. Δεν άντεξες για πολύ τη διαλεκτική συζήτηση. Ξανακύλησες στις νοητικές ακροβασίες. Αν αρέκεσαι να απαντάς σε αναλύσεις του κώλου με επιχειρήματα του ξέκωλου, κελάιδα μόνος σου.

5. Sir_Rod

Sir_Rod Regular Member

ποσο ξενερωσα οταν ειδα το "lifo" θεουλιμ.

ωραιο κειμενο παντως.να προσθεσω τους "σταλεγακιες" που περιμενουν παντα με μοχθηρια στη γωνια και τους "παρτακιδες" που κ το καλημερα τους το μοιραζουν μονο με συμφερον. επισης εχουμε κ τους φασιστες,ρατσιστες και λοιπους κομπλεξικους που νομιζουν οτι θεωρώντας υποδεεστερες συγκεκριμένες κοινωνικες ομαδες, η μιζερη ζωουλα τους αποκτα αξια