Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

1. Garfield

Garfield Regular Member

Οταν είμαστε μαζί κάνουμε σεξ κανονικά μια χαρά. Απλώς την αφήνω, ή μάλλον την προτρέπω, να κάνει σεξ και με άλλους άνδρες πέραν από εμένα.

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Πάλι δε με κατάλαβες. Ξαναλέω, τι πρακτικές εφαρμόζει σε εσένα πάνω, μπορείς να περιγράψεις; Έχω δει κατά καιρούς διάσπαρτα να λες και να μας ανεβάζεις και φωτογραφίες. Πες κι εδώ λοιπόν.

3. Garfield

Garfield Regular Member

Οχι λεσβία δεν θα το θεωρούσα τίποτα ιδιαίτερο... Διαφορετικά είναι να βλέπεις να μπαίνει ένας άλλος άνδρας μέσα στην γυναίκα σου....

4. Garfield

Garfield Regular Member

Α, εννοείς το πώς κάνουμε σεξ μεταξύ μας; Αν εννοείς αυτό μπορώ να σού πως ότι είμαστε ένα ανοιχτόμυαλο ζευγάρι που μάς αρέσει να χαιρόμαστε το σεξ χωρίς ταμπού και ενοχές. Ως εκ τούτου λοιπόν κάνουμε από απλό σεξ όπως κάνουν όλα τα ζευγάρια, μέχρι ανταλλαγή ρόλων έτσι ώστε να χρησιμοποιεί η Κατερίνα το strapon της σε μένα...

5. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

εχεις ανεβασει φωτο της δικιας σου?εγω μια φορα μονο

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

νομιζω οτι εννοει σχετικα με το cuckolding

7. Dark_Explorer

Θαρρώ πως αντιλαμβάνομαι το γνωστό στερεοτυπικό φαλλοκεντρικό σύνδρομο κι ας προσπαθείς να το επικαλύψεις εντάσσοντας το στην αναπόφευκτη γυναικεία φύση. Συνήθως (υπάρχουν κι εξαιρέσεις ομολογώ), η έννοια του "κερατώματος" στο BDSMικό πλαίσιο έχει την έννοια της ανταγωνιστικότητας του πέους.

8. Garfield

Garfield Regular Member

Δεν θα το αρνηθώ πως αισθάνομαι ότι θα ήθελα να ανταγωνιστώ έναν άλλον άνδρα όταν κάνει σεξ με την γυναίκα μου. Αυτό με ερεθίζει αφάνταστα και θέλω μόλις τελειώσουν να κάνω μετά και εγώ σεξ μαζί της για να της αποδείξω πως είμαι καλύτερος...

9. Dark_Explorer

Τώρα ξηγιέσαι ντρέτα, καλά να περνάτε.

10. Garfield

Garfield Regular Member

Καλά περνάμε. Κυριολεκτικά η σχέση μας έχει πάρει φωτιά από τότε που η Κατερίνα άρχισε να κάνει σεξ και με άλλους άνδρες.
    Δεν το έχω μετανιώσει που της το πρότεινα.
    Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω είναι που δεν της το είχα προτείνει νωρίτερα!

11. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Τέλειος!δε μπορει να σκεφτοταν καποιοι σαν κ εσενα π εχουν κουκλες γυναικες κ φοβουνται να τις κυκλοφορησουν.μην τυχων τις θαυμασουν..

12. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

εισαι ο καλυτερος