Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Painismyname, στις 4 Οκτωβρίου 2015.

?

Ποιο είναι το επίπεδο μόρφωσης που έχετε;

1. Μέση εκπαιδεύση

12 vote(s)
    17,4%
  2. Ανώτερη εκπαίδευση

57 vote(s)
    82,6%
  1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

μεταξυ μας, αν ανεβαζαμε εδω διαφορα "χαριτωμενα στιγμιοτυπα" απο συμπεριφορες,
    θα γελουσε και το παρδαλο κατσικι...

οποτε, καλυτερα να κραταμε
    -κι εδω-
    μικρο, μα πολυ μικρο καλαθι.

Last edited: 21 Απριλίου 2016
  2. brenda

brenda FU very much

not necessarily, if you ask me...είναι νόμισμα με πολλές όψεις, άλλο θέμα, άλλη συζήτηση. Μια χαρά υπάρχει και αγάπη δίχως γνώση και άλλοι λιγότερο ή περισσότερο λογικοί συνειρμοί. Τα σενάρια της ζωής είναι άπειρα.

3. Έλα τώρα, μη μου γενικολογείς.
    Τελευταία σε βρίσκω αρκούντως ρεμβατική  

4. brenda

brenda FU very much

Αυτούς τους μετανεωτερικούς υπερβατικολογισμούς, δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω, εξκιούζ μι...έχω κατηγορηθεί αρκούντως για πολιτικοκορεκτίλα, τόσο, που να μην με νοιάζει ντιπ για ντιπ η γνώμη των άλλων.
    (Αν και θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτό το ''ρεμβατική'', δεν το΄χω...  )

5. Καθόλου μετανεωτερικοί. Βγαλμένοι από την αρχαία σοφία.  
    Πρόσεξε άνθρωπο που ρεμβάζει τη δύση του ήλιου με τσιγάρο και ποτό φιλοσοφώντας με νόημα και θα δεις την εικόνα....
    Αλλά πάλι, τελευταία οι συχνότητές μας δεν ταιριάζουν, οπότε περιμένω να μου βγάλεις λαθεμένη την εντύπωση... 

6. brenda

brenda FU very much

Κοίτα, δεν είμαι τέτοια φάση, σαν τον κυριούλη, παραπάνω, αν κάτι τέτοιο εννοείς, να αμπελοφιλσοφώ, αφ΄υψηλού, ως βολεμένη αστή, γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος, ούτε και με νοιάζει να λειτουργήσω τοιουτοτρόπως.
    Εδώ κανείς δεν ξέρει, πως χαλαρώνει ο καθένας μας μόνος του, στην προσωπική του ζωή και τον δικό του χρόνο, ωστόσο δεν χρειάζεται να αναλύουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον, γιατί ελλοχεύουν διάφοροι κίνδυνοι, όπως για παράδειγμα, να μην έχουμε πραγματικά ιδέα σχετικά με το ποιος είναι ο άλλος, τα νοητικά άλματα έχουν γίνει άλλωστε κανόνας, αφού λέει αυτό, άρα είναι έτσι κλπ.

Το αστείο συνορεύει και με το φαιδρό, αλλά ποιος τραβάει την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σ' αυτά τα πράγματα?
    Η ψυχολογική διάσταση των καταστάσεων μπορεί να αποδωθεί σωστά, μπορεί και να γίνει ένα ξεκούδουνο τσιρκολίκι και αυτοί που το παίζουν αναλυτές να αποδειχθεί ότι είναι χαμένοι σε δικούς τους κυκεώνες σκέψεων και λογικοφανών περιχαρακώσεων.
    Μακράν εμού οι σχιτζήδικες αναλύσεις το λοιπόν, για να μην το κάψουμε το μηχάνημα και άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε.
    Όποιος τις εθέλει, ας διαλέξει ανάκλιντρο κι ας κόψει/του κόψουν και την αντίστοιχη ταρίφα.
    Εγώ, από την ψυχανάλυσή μου, αποφοίτησα μετ΄επαίνων.
    Τώρα καταφέρνω και την κάνω μόνη μου, αν δεν σε πειράζει... 

7. @brenda ,
    Καλά, άσε, μια κουβέντα είπα και με πήρες από τα μούτρα...χαχαχα

Α προπο, ο κυριούλης δείχνει ενοχλημένος, δε ρεμβάζει...

8. brenda

brenda FU very much

Χρυσό μου, μπορούμε απλά να συμφωνήσουμε -κι εμείς- ότι διαφωνούμε στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε τα πράγματα, δεν είναι κακό, μόνο που εγώ δεν προσπαθώ να ερμηνεύσω εσένα, αντιθέτως εσύ το κάνεις, οπότε θεωρώ χρήσιμο να σου επιστήσω την προσοχή, γιατί δεν χρειάζεται να το κάνεις, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, επίσης δεν θυμάμαι να έχω συναινέσει ποτέ σε αναλύσεις αυτού του τύπου, ούτε σε σένα, ούτε σε κάποιον άλλον, δημόσια.
    Γιατί για μένα, είναι εντελώς last year, τώρα πια, εντελώς passe, πράγμα που θα πρεπε, με την τόση υπερανάλυση, να έχεις ήδη καταλάβει.
    Αυτό, το να μην μιλάμε για τον εαυτό μας και να θέλουμε να αναλύσουμε τους γύρω μας, δεν μου κάνει και πολύ αυτογνωσιακό πάντως, με ότι συνεπάγεται αυτό. Αλλά και να μιλάμε για τον εαυτό μας, γιατί έτσι γουστάρουμε, γιατί έτσι μας αρέσει, δεν μας δίνει κανένα δικαίωμα να αναλύουμε τους γύρω μας χωρίς μάλιστα να μας ζητηθεί, παρά μόνο με τον κολλητό μας και κατ΄ιδίαν, όπου και ο κίνδυνος να κάνουμε λάθος, δεν μας εκθέτει.
    Σε αντίθετη περίπτωση, η φαιδρότητα παραφυλάει... 

9. Καλά κάνεις και το θίγεις.
    Αναφέρθηκα στην εντύπωση που έχω ΕΓΩ για εσένα, δε σε ανέλυσα.
    Θα ήταν αρκετό να μου πεις "κράτα τις εντυπώσεις για πάρτη σου", πράγμα που θα κάνω έτσι κι αλλιώς.
    Δε χρειάζεται να κάνεις την τρίχα τριχιά.

10. brenda

brenda FU very much

Μα γιατί? Αφού αρέσκεσαι στις αναλύσεις, γιατί να μην σου αναλύσω γιατί δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να με αναλύεις? 

11.  

12. moykos

moykos Regular Member

τι θα λεγατε να μαζευτουμε να ανοιξουμε μια λεσχη prive μονο για μελη στην αθηνα?