Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το "κενο" του οριου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 31 Αυγούστου 2016.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Ναι το έχω πάρει είδηση το μίσος προς το στραπ   άποψή σου και σεβαστή.  
    Το τι θα έκανες εσύ σαν υ, είναι δική σου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
    Δεν θα σου πω "μα τότε δεν είσαι υ". Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.  

2. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Ακριβως ολα ειναι θεμα επιλογης..ο καθενας κανει αυτο που του αρεσει ακομα και σε μια d/s σχεση αν δεν τον εκφραζει ο ανθρωπος με τον οποιο ειναι απλα φευγει..αυτο ομως ειναι αμφιδρομο

3. Lady Nawashi

Μα δεν είπε κανείς ότι ο/η υ είναι δέσμιος, ναι μπορεί να ζητήσει αποδέσμευση, αλλά για ποιο λόγο και με τι κίνητρα θα την ζητήσει, είναι άλλο θέμα.

αν το κάνει μόνο και μόνο γιατί δεν ικανοποιούνται τα δικά του θέλω, δεν είναι εγωιστικό; αν είσαι εγωιστής σε μια σχέση, πώς θα ευοδώσει;

4. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Αν ο Κ τον αποδεσμευσει γιατι δε ν ικανοποιει τα θελω του δεν ειναι εγωιστικο;

5. Lady Nawashi

Κοίταξε, το θέμα είναι, μέσα στην ανισότητα που υπάρχει, να βρεις μια ισορροπία.

6. whisperer

whisperer Regular Member

εχετε μπερδεψει το Κ/υ με το Τ/b

7. Lady Nawashi

Ε και εσύ, ξεμπέρδεψέ μας, μην τα λες μόνο  

8. whisperer

whisperer Regular Member

να επαναδιατυπωσω,εσυ αναφερεσαι σε Κ/υ κι ο συνομιλητης σου σε Τ/b

9. Entheogen

Entheogen Premium Member

Αυτή η ανάγκη για γενικεύσεις των όρων και των συμπεριφορών μπορεί να μπερδέψει πολύ

Κάθε Κ είναι διαφορετικό, ομοίως κάθε υ είναι διαφορετικό.
    Γιατί οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, έχουμε διαφορετικές μνήμες, επιθυμίες, φοβίες, ανασφάλειες και άρα διαφορετικά πράγματα μπορούν να μας καυλώνουν και διαφορετικά να μας ξενερώνουν.
    Η σχέση κυριαρχίας υποταγής μπορεί να πάρει πολλές μορφές.

Θέλω να βάλω ένα ηθικό ζήτημα όμως στην κουβέντα για τα «όρια» και τα θέλω με ένα παράδειγμα.
    Μια υ που έχει ξετρελαθεί με τον Κ της αλλά δεν μπορει να κάνει (πχ) anal fisting (νιώθει αποστροφή και μόνο στην ιδέα) και ο Κ την αφήσει να καταλάβει πως είναι από τα βασικά θέλω του και αναντικατάστατο στο μυαλό του..ο φόβος της υ μήπως τον χάσει μπορεί να την οδηγήσει να κάνει κάτι που διαφορετικά δεν θα έκανε?
    Αυτό θεωρείται σεβασμός των ορίων της υ? Εκπαίδευση της υ? Ξεπέρασε τους φόβους της η υ?
    Ίσως δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα. Ειδικά όταν αφορούν ανθρώπους οι οποίοι λόγω έρωτα/πάθους/ανασφάλειας/ή, ή ,ή , διατίθενται να δοκιμάσουν ,«αφου το Θέλει τόσο».

Ο Κ έχει μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να κατανοεί πότε η υ υπερβαίνει όριο λόγω επιθυμίας και πότε ρισκάρει λόγω ανησυχίας ή αβεβαιότητας
    Πρέπει να είναι δάσκαλος, εραστής, ψυχολόγος μαζί και πάνω από όλα να μπορεί να κυριαρχήσει πρώτα στον εαυτό του.

Προσωπική μου θεώρηση είναι πως η υποταγή της υ μου ,προκύπτει από την εμπιστοσύνη της στις ικανότητες μου να ικανοποιήσω φυσικά εμένα αλλά και εκείνη με τρόπο που εγώ αποφασίζω και εγώ καθορίζω.
    Λαμβάνω φυσικά υπόψη τις κόκκινες γραμμές που έθεσε οδηγώντας την λίγο παραπέρα σταδιακά.
    Σε μια διαφορετική σχέση ίσως η υ επιθυμεί να ικανοποιεί όσο πιο πολλά θέλω του Κ της μπορεί, υποβιβάζοντας τα δικά της. Δεκτό κι αυτό. Απλά διαφορετικό.
    Σε κάθε περίπτωση για να γίνεται σωστα κάτι θα πρέπει να διασφαλίζει την ψυχική και σωματική υγεία των ατόμων. Και αυτό συχνά κρύβει κινδύνους εκεί που δεν φαίνονται ακόμα και σε vanilla σχέσεις!

Το σωστότερο ίσως είναι να γνωρίζει αυτά το όρια ένας Κ πριν γίνει σχέση και όχι να ανακαλύπτει μετά ότι δεν του κάνουν. Ωστόσο ακόμα και έτσι γιατί περαστικά του? Μπορεί να μην αρκείται πλέον με ενα υ που όρισε συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές στο παρελθόν και δεν διατίθεται να τις υπερβει και να θέλει να αποχωρήσει.Πιθανό να συμβεί.
    Αυτά τα εγωιστικά δεν πολυκαταλαβαίνω..ειδικα ανεφερόμενοι σε Κ