Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μήλο, κάτω απ' τη μηλιά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Master Electro-pain, στις 8 Φεβρουαρίου 2022.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Βασικά, η Επιστήμη είναι εκείνη που δεν τα συμμερίζεται.

2. slave32

slave32 Η πουτάνα του Αφέντη Μιχάλη Contributor

σε τι θα γινει καλύτερη σχετικα με το bdsm status που είναι το θέμα εδω; γενικα ας πουμε ότι είμαστε όλοι σύμφωνοι, αλλά στο ειδικό εδώ τι σχέση έχουν αυτά;

3. slave32

Συμφωνώ. Αλλά ντύθηκε η απάντηση με την αναφορά στην ''αυθεντία'' και προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει, πέρα από γενικές απαντήσεις.

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Στο ότι θα αναζητήσει πιο ουσιαστικά τις βαθύτατα προσωπικές επιθυμίες.

5. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Yeap.
    Είμαι μια εξ'αυτων που στα παιδιά μου μίλαω ανοιχτά και ακομπλεξαριστα απο την ηλικία των 10, όσο αφορά την σεξουαλική αγωγή τον σεξουαλικό προσανατολισμό κ.ο.κ.
    Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να μου πουν κάποια στιγμή στο μέλλον πως είναι ήδη μέλη του παρόντος φόρουμ.
    Με την ίδια φυσικότητα όπου ο γιος μου στα 14 μου ζήτησε να του πάρω fake pussy να εκτονωθεί.
    Χωριά το γεγονός πως έχουν ανακαλύψει στο σπίτι κρυψώνες με μαστίγια,εργαλεία κτλ.  

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Τώρα το είδα
    Δε θα μιλήσω για γνωριμίες γιατί δεν ανακατεύομαι. Θα μιλήσω για εμένα.

Όσον αφορά τη μεγάλη μου κόρη έχω επικεντρωθεί σε δύο τομείς.
    Ο ένας είναι η συναισθηματική θωράκιση, έτσι ώστε να έχει συνείδηση ότι οι σχέσεις αρχίζουν και τελειώνουν χωρίς να έρθει το τέλος του κόσμου.
    Ο δεύτερος είναι το να συνειδητοποιήσει απόλυτα πως η όποια επιλογή της είναι δικό της θέμα και μόνο και δεν αφορά ούτε εμένα, ούτε κανέναν άλλο, ούτε τα κατάλοιπα μιας θρησκευτικής ορθότητας που καθορίζει το ηθικό και σωστό με κριτήρια μεσαίωνα. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν έχει καμία θέση η αναφορά στο BDSM, γιατί αντίστοιχα είναι η δική μου επιλογή που δεν την αφορά.

Για τη μικρή η κατάσταση είναι διαφορετική. Αυτός που χρειάζεται καθοδήγηση και προστασία είναι ο μελλοντικός σύντροφος, καθότι δεν είμαι σίγουρος πως θα τη βγάλει καθαρή μαζί της, παρόλα αυτά δεν είναι δική μου δουλειά να τον προστατέψω  

7. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

@Nickname, σας ευχαριστώ για την απόκριση.
    Για τον μέλλοντα της μικρής σας, συμφωνώ, ας πρόσεχε (ή μπορεί και να τα θέλει...)

Μια μικρή διευκρίνιση, όμως.
    Δεν χρησιμοποίησα τον όρο "ανακατεύομαι", ούτε θεώρησα πως ανακατεύτηκε κανείς στις βδσμικές περιπτώσεις που ανέφερα, ίσως γιατί, ακριβώς, όταν βγαίνει κάτι τόσο φυσικά, απλά και καθημερινά, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα...
    Στις όποιες (όχι όλες) βανίλα οικογένειες του κύκλου μου, όπου τα πράγματα ήταν διαφορετικά, φυσικά και... δεν ανακατεύτηκα!

8. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

@Master Electro-pain να πω την αλήθεια ένα δίκιο το έχετε γιατί έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός στη διατύπωση.
    Δεν έχει δώσει αυτή την εικόνα το νήμα μας, ίσα ίσα, το βρίσκω πολύ όμορφο. Δεν έκρινα κανέναν, ούτε θεωρώ λάθος τη συζήτηση με φίλους για τη σεξουαλικότητα.
    Το δεν "ανακατεύομαι" είναι προσωπική επιλογή και έχει την έννοια του αποφεύγω να ρωτάω, όχι του δεν παρατηρώ. Παρόλα αυτά τις ελάχιστες φορές που το έχω κάνει δε το θεώρησα ανακάτεμα.
    Είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσει και αυτή μαζί σας  

9. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Σε ηλικία δημοτικού (5η η 6η) η κόρη μου έμαθε τις ορολογίες του BDSM.
    Η τότε καθηγήτρια αγγλικών θεώρησε σωστό να της δανείσει τις 50 αποχρώσεις.
    (Θεοσχορεστην )
    Όταν ήρθε και με ρώτησε είπα τουλάχιστον ας τα μάθει σωστά.
    Αργότερα και σε μεγαλύτερη ηλικία ξεκίνησε μαζί μου να κατασκευάζει μαστίγια.
    Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις γύρω από το BDSM.
    Θέλησε κάποια στιγμή να τα συζητήσω και με φίλες της.
    Εκεί της το έκοψα. Δεν είναι δική μου ευθύνη οι γνώσεις ξένων παιδιών. Και σίγουρα δεν θέλω να έχω την ευθύνη τους αλλά και τυχόν προβλήματα με τους γονείς τους.
    Anyway η κόρη μου φαίνεται να μην είναι φαν.
    Δεν ξέρω αν αργότερα γίνει.
    Πάντως έχει καλό κατασκευαστικό χέρι και μάτι. Ελπίζω κάποια στιγμή ο μαθητής να ξεπεράσει τον δάσκαλο   

10. slave32

Πώς το βγαζετε αυτο το συμπέρασμα; το συγκριτικο πιο ουσιαστικα πως το αξιολογειτε;

11. nikossub93

nikossub93 Contributor

Ειναι πολυ ομορφο και παρηγορο να υπαρχουν μητερες με ανοιχτο μυαλο και τον δικο Σας τροπο σκεψης

12. nikossub93

nikossub93 Contributor

Μακαρι και γω να συζητουσα ελευθερα με τους γονεις μου για το bdsm