Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μονοπάτι της ηδονής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος seduced mind, στις 17 Μαϊου 2014.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Από την μια σέβομαι την απόφαση που έχεις πάρει,αλλά από την άλλη λυπάμαι γιατί η ιστορία σου θα μπορούσε να γίνει οδηγός για πολλούς-ες επίδοξους-ες υπό.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Αυτό που διάβασες είναι ένας πρόλογος ενός τρόπου ζωής που είχε διάρκεια 8 χρόνια.

Νo offense Δεν είσαι σκλάβος. Όταν θα γίνεις θα το καταλάβεις και τότε έλα να μου δώσεις εσύ την απάντηση και να με ρωτήσεις κάτι άλλο. Θα περιμένω εκείνη την ερώτηση....

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Κοιταξε να δεις θετοντας μια ερωτηση αναμενεις και την αρνηση απαντησης αυτο ειναι δικαιωμα σου. Το να μην μπορεις να απαντησεις ειναι κατι ξεχωριστο.

Δεν ξερω γιατι επιτιθεσαι χωρις λογο με κρισεις, παντως οι τροποι τοποθετησης σου στα περισσοτερα θεματα διακατεχονται από υπερμετρο εγωισμο και αυτο δεν ειναι σιγουρα στοιχειο σκλαβου.

Και για την ιστορια το pedestal θεωρειται decadance! Αλλα αυτο το ξερεις ηδη αφου ησουν στο νησι.

4. seduced mind

seduced mind Guest

Καταρχήν εγώ δεν δηλώνω σκλάβος. Μπορεί να υπομένω κατα 99% ότι υπομένει ένας σκλάβος αλλά δεν το δηλώνω. Τιμώ το τίτλο τους. Γιατί για εμένα πιστεύω πως είναι πραγματικά ένας τίτλος. Με ρωτάς αν από την εμπειρία που αποκόμισα μου άλλαξε τη ζωή. Ναι έχω περισσότερο θάρρος και με έκανε πιο κοινωνικό, αποδέχομαι πιο εύκολα διάφορα πράγματα στη ζωή μου, μου έδωσε το προσόν της υπομονής, του να σκέφτομαι σφαιρικά τις συνέπειες των πράξεων μου πριν μπω στο κόπο να τις παραγματοποιήσω, με έμαθε να έχω αυτοέλεγχο, να έχω αυτοεκτίμηση η οποία προκύπτει από την αφοσίωση που είχαμε μεταξύ μας. Καταλαβαίνω καλύτερα τις γυναίκες τώρα σε σχέση με τότε. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους και να τις νιώσω κάθε στιγμή πως είναι και να τις βοηθήσω να νιώσουν καλύτερα.

Πίστεύω όμως πως ένας αφοσιωμένος υποτακτικός ή σκλάβος τα έχει παρατηρήσει όλα αυτά τα στοιχεία στη ζωή του!

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ειδες λοιπον που ειναι πολυ ευκολο να απαντησεις χωρις να δημιουργουνται κοντρες. Το τι κανω εγω στην ζωη μου και το πως παρατηρω στοιχεια στη ζωη μου, δεν εχει σχεση με το θεμα εδω, το οποιο ειναι της δικης σου ζωης για αυτο σε ρωτησα.

Για εμενα δεν ειναι τιτλος το σκλαβος.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

6. seduced mind

seduced mind Guest

Μου φάνηκε οξύμωρο ένας σκλάβος να με ρωτάει αν εξελίσσεται διαφορετικά σαν άνθρωπος όταν ακολουθεί αυτό το τρόπο ζωής. Γιατί ο συγκεκριμένος τρόπος σου αναπτύσει αυτά τα χαρακτηριστικά που σου προανέφερα. Τουλάχιστον οι φίλοι μου το έχουν δει στη ζωή τους και το διαπίστωσα κάποια στιγμή και εγώ.

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Που ξερεις μπορει και να σε τσεκαρα! Αστειευομαι!

Δεν σε ξερω σαν ανθρωπο, μονο από τα κειμενα σου, οποτε το να ρωτησω και να μπορω να συγκρινω συμφωνα με την δικη μου ζωη ειναι αυτο που μπορω να κανω.

Αλλωστε σε ρωτησα στην ουσια των πραγματων όχι στο περιτυλιγμα.

8. Δίας

Να μην ξεχνάτε επίσης πως ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος.

9. seduced mind

seduced mind Guest

Κατάρα....

10. Δίας

Χμ ευχή και κατάρα θα έλεγα!

11. sssppgr

sssppgr Regular Member

Σεβαστό ότι η ιστορία σου τελειωνει εδω, θα χαρώ να ξαναδιαβάσω κειμενο σου γιατί γράφεις πολύ καλά.

12. seduced mind

seduced mind Guest

Σε ευχαριστώ πολύ θα το συνεχίσω άλλα τη σωστή χρονική στιγμή