Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μωρό μου είναι αθώο..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 11 Μαρτίου 2009.

1. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ:

Ίσως η κτηνωδία κάποιων ανδρών ελκύει κάποιες γυναίκες, που έχουν κρυμμένο μέσα τους υπολανθάνοντα και καταπιεσμένο μαζοχισμό και με την επιλογή τους αυτή απλά εκδηλώνεται.
    Δεν βρίσκω και εγώ καθόλου απίθανο τον λόγο, αυτές οι γυναίκες να είναι ίσως ψυχρές, θρησκόληπτες ουτοπίστριες, που θέλουν να κάνουν το καλό, σε αντάλλαγμα να εισπράττουν μόνο την αντρική βία πάνω στο κορμί τους .

Στο μυαλό αυτών των γυναικών, η καθαρή και φυσιολογική σεξουαλική πράξη με συναίνεση, δεν υφίσταται. Αυτό που φαντάζομαι ότι τις διεγείρει, είναι ότι ο εγκληματίας-ίνδαλμα τους, δεν μπορεί να πραγματώσει επάνω τους τις ερωτικές επιθυμίες του, παρά μόνο τις κτηνωδίες του, είτε επειδή είναι ανίκανος, είτε επειδή είναι διεστραμμένος ή και για τους δυο μαζί λόγους.

Ας μην ξεχνάμε αυτά που διαβάζουμε και προκύπτουν μέσα από δημοσιεύματα. Λένε ότι κατά το πλείστον η σεξουαλική ανικανότητα, ήταν ένα κύριο και κοινό χαρακτηριστικό αυτών των αντρών και ήταν μια από τις κύριες αιτίες που είχε συνθλίψει ψυχικά αυτούς τους άντρες.
    Αυτό το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να τους κάνει σαδιστές (με πολύ ακραία και εντελώς λανθάνουσα μορφή) και που το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να σκοτώνουν γυναίκες που έχουν βάλει στο μάτι, υποκαθιστώντας τη σεξουαλική πράξη με το φόνο.
    Δυστυχώς η υπέρμετρη καύλα τους από την πράξη ήταν μοιραία για τις γυναίκες-θύματα τους, αφού έφτανε να τις χρησιμοποιήσουν μόνο μια φορά…(δεύτερη δεν προλάβαιναν).

Φυσικά μέχρι να φθάσουν σε αυτές τις κατάπτυστες και φρικιαστικές πράξεις τους, κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε πληροφορηθεί, ότι οι ίδιοι έχουν υποστεί την ταπείνωση από γυναίκες ή ερωτικές συντρόφους, που τους μεταχειριστήκαν απαξιωτικά λόγο της ανικανότητας τους. Μερικές φορές επίσης απεδείχθη ότι τους μεγάλωσαν αυταρχικές γυναίκες-μητέρες, αφαιρώντας τους την κάθε πρωτοβουλία και ευθύνη.

Αυτές οι "άλλες" γυναίκες σαν "Μαρίες Τερέζες", που δηλώνουν ευθαρσώς ότι τους ερωτεύονται πιστεύω ότι αντίθετα έλκονται από την διαστροφή και την κτηνωδία τους και θρέφουν μέχρι και τρυφερά συναισθήματα γι αυτού του είδους τους άντρες.
    Στο μυαλό τους, νομίζω ότι παίζει το σενάριο της λύτρωσης (της δικής τους και της δικής του) και είναι έτοιμες να υποστούν πολλά "μαρτύρια" και κακοποιήσεις, προκειμένου όπως φαντάζονται, τα κτήνη αυτά να ανακαλύψουν μέσα από αυτές και την παράδοση τους στις ορέξεις τους, ένα γαλήνιο λιμάνι της αγριεμένης τους ψυχής.

Θωρώ ότι είναι απαραίτητο να κάνω διευκρινήσεις προκειμένου να μην υπάρξουν και πάλι παρεξηγήσεις:
    Όλα αυτά που έγραψα είναι εντελώς υποθετικά. Προσπάθησα όσο μπορούσα να μπω στην ψυχολογία κάποιων ανθρώπων και των πράξεων τους μέσα από την δική μου λογική και χρησιμοποιώντας το δικό μου οπτικό πρίσμα. Δεν έχω γνώσεις ψυχολογίας και φυσικά ούτε το παίζω ψυχολόγος. Απλά κάνω υποθέσεις όπως όλοι όσοι γράφουν την γνώμη τους.

2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Το μωρό μου είναι αθώο..

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα δηλ είναι απόλυτα σεβαστό ο κάθε ένας-μία να έλκεται από οποιαδήποτε συμπεριφορά.
    Ωστόσο το να μην μπορεί κάποιος-α να κάνει χρήση της λογικής του δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση να επιδιώκει σχέση με κάποιον κατά συρροή βιαστή έχοντας στο μυαλό του(της εν προκειμένω) ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα της προσφέρει την συναισθηματική κάλυψη που αναζητά(ή και χρειάζεται) αγγίζει(μάλλον ξεπερνάει ) τα όρια της παραφροσύνης! Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό πιστεύω ότι ένα τέτοιο άτομο έχει ελάχιστες πιθανότητες να έχει μια υγιή σχέση στη ζωή του.

3. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Re: ΑπάνΤο μωρό μου είναι αθώο..

Μήπως θα μπορούσες να διευκρινίσεις το κομμάτι που έχω υπογραμμίσει;

4. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Το μωρό μου είναι αθώο..

Θα έλεγα ότι είναι το αντίστοιχο του να έλκεται μια γυναίκα από το "κακό παιδί" αλλά στην υπερβολή.

Προσπαθώντας μια αυθαίρετη εξήγηση, ίσως κάποιες γυναίκες συνδέουν την βία, με την ωμή αρσενικότητα και άρα με την ασφάλεια. Δηλαδή η σκοτεινή πλευρά του αρσενικού να είναι ο λόγος που νιώθουν ασφαλείς... Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζω είναι πού είναι η φαντασίωση που κατακλύζει το θυμικό και τις καθοδηγεί και πού η πραγματικότητα. Αν δηλαδή η ίδια γυναίκα που ερωτεύεται φαντασιακά τον εγκληματία εξ αυτού του λόγου, αν θα ήθελε πράγματι να βρεθεί στη θέση του θύματος...

5. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: ΑπάνΤο μωρό μου είναι αθώο..

Μες το μυαλό του καθενός από εμάς δύναται να περάσει η οποιαδήποτε σκέψη ή οποιοδήποτε συμπεριφορά οκ?
    μπορεί και να έλκεται λιγότερο η περισσότερο από οποιαδήποτε από αυτές οκ μαυτό?

Το τι πράτει κανείς είναι διαφορετικό πράγμα-έχει να κάνει πάντα και με την προσωπική του ηθική αλλά και με μια κοινή ηθική που δυστυχώς είναι αόριστη και ενώ είναι πολύ όμορφη σαν -ιδέα και μόνο- γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης της κάθε θρησκείας της κάθε κοινωνίας κτλ

6. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Δεν κατανοώ καθόλου αυτο που προσπαθείς να μου πεις! Δεν σου ζήτησα να κάνεις αναλύσεις. Μια μικρή διευκρίνιση ζήτησα,για να γίνεις απόλυτα κατανοητός. Αλλά δεν..

Πάμε πάλι απο την αρχή λοιπόν,μήπως και παρ'ελπίδα,βρεθεί άκρη..

Λες:
    Βασίζεις ολόκληρο τον συλλογισμό σου πάνω στην πρόταση που δεν έχεις διευκρινίσει! Επομένως δεν σε κατανοώ.. αν θα ήθελες,εξήγησέ μου τι είναι αυτές οι συμπεριφορές!
    Δώσε μου ένα παράδειγμα,ας πούμε..

7. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Το μωρό μου είναι αθώο..

Δώσε μου ένα παράδειγμα,ας πούμε..
    [/INDENT][/INDENT][/QUOTE]

Ισως γράφω δυσνόητα....κρίμα.Στο δικό μου μυαλό είναι απλά  anyway

πχ

Απ το μυαλό μου(ή οποιουδήποτε) μπορεί να έχει περάσει η ιδέα του να βρίσκεται στη θέση του βιαστή.
    Και μπορεί να τον έχει εξιτάρει αυτή η ιδέα.

Το τι πράτει είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα:
    πεστο και ηθική 

8. Iwnas

Iwnas Regular Member

την εν λόγω έρευνα που αναφέρω φυσικά και δεν υπάρχει δυνατότητα να την έχω στα χέρια μου. Για την αλήθεια όμως του πράγματος σε παραπέμπω στην εκπομπή "η μηχανή του χρόνου" στης οποίας το σχετικό αφιέρωμα για την συγκεκριμένη υπόθεση έγινε αναφορά στη συγκεκριμένη έρευνα.

Όσο για τις αντίθετες φωνές που λες πως υπήρξαν δε νομίζω να μην παρουσιάστηκαν από τους ειδικούς για λόγους προπαγανδιστικούς. Πιστεύω πως τα αναφέρεις εσύ καθαρά και μόνο για την στήριξη της άποψης σου. Αν έχεις να παραθέσεις κάποια αληθινά στοιχεία επ' αυτού με μεγάλη χαρά να τα δω και να σχολιάσω.

9. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Ο Κυριάκος ήτο παιδαράς.

10. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Ο Κυριάκος Παπαχρόνης ήταν όντως παιδαράς!  
    Αν δεν ήταν ένας στυγνός εγκληματίας και γινόταν γνωστός στο πανελλήνιο για άλλους πιο soft και εύπεπτους λόγους, ίσως και να είχα πάθει και εγώ μαζί του ονειρώξεις.  
    Ευτυχώς με απωθεί γενικότερα η κακοποίηση, η βία και το αίμα. Από παιδί ήμουν υπέρ του SSC.  

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην δίκη του, το αγέρωχο παράστημα του, την ευθύτητα των λόγων του, αλλά και το αντρίκιο στήσιμο που είχε μπροστά στην έδρα, στα μάτια των εμβρόντητων δικαστών και του κοινού, όταν του ξήλωναν τα γαλόνια και του έριχναν τις ποινές. Τότε πίστεψα ότι ήταν πραγματικά τρελός. Φυσικά δεν θα ξεχάσω επίσης και τις κραυγές υστερίας που άκουγα, από τις ερωτευμένες μαζί του γυναίκες  

Έτυχε να παρευρίσκομαι στην αίθουσα (αν και πιτσιρίκα). Συνόδευα έναν από τους στρατοδίκες που είναι θείος μου. Πίστευε ότι θα σπούδαζα νομική και ότι αυτή ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου. Ας είναι καλά ο άνθρωπος- αλλά η ζωή είχε άλλα πιο "φιλόδοξα" σχέδια για μένα.  

11. Babylon

Babylon Regular Member

Χμ. Ενδιαφερον θεμα.

Θα μιλησω για την δικη μου εμπειρια, προσφατα σχετικα (δηλαδη το καλοκαιρι) ανακαλυψα το κοινο που εχουν οι αντρες που περασαν απο τη ζωη μου, ειτε ως συντροφοι ειτε ως φιλοι, ακομα και οι αντρες που σαν χαρακτηρες εβρισκα ενδιαφεροντες σε ταινιες η βιβλια. Ηταν ολοι τους εμμονικοι και μονομανης. Τα χαρακτηριστικα αυτων των αντρων ειναι συχνα το παθος, ο ακραιος ερωτας, ο ρομαντισμος (με εναν twisted τροπο), η σταθεροτητα (με την οποια εισαι το κεντρο του κοσμου τους), η συναισθηματικη εξαρτητικοτητα (απο εσενα) κ.λ.π. Μετα απο την σχετικη ψυχαναλυση που εκανα στον εαυτο μου, κατεληξα στο οτι εληγα τις σχεσεις μου τελικα, ακριβως εξαιτιας αυτων των χαρακτηριστικων του αλλου. Η εξαρτητικοτητα και η "εμμονη" του μαζι μου, ηταν καταπληκτικο ναρκωτικο στην αρχη και απιστευτα ρομαντικο, αλλα μετα απο λιγο γινοταν καταπιεστικο και αρρωστο.

Εψαξα να βρω τι ειναι αυτο που με κανει να "εκπεμπω" αυτο το σημα και να μαζευω γυρω μου τετοιους ανθρωπους και το βρηκα. Δεν ειχε διολου να κανει με τις οποιες μαζοχιστικες μου τασεις (αντιθετα οι κυριαρχικες/σαδιστικες μου ειναι πιο εντονες). Δεν ειχα την αρσενικη σημασια που ηθελα οταν μεγαλωνα, οποτε την αναζητησα ως εφηβη η ενηλικη στους αντρες γυρω μου. (Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, καποιες απο τις αποψεις μου σχετικα, τις ειχα εκφρασει στο "Daddy's Girls).

Ελπιζω να ειναι ξεκαθαρος ο συσχετισμος με το θεμα, γυναικες που ελκυονται απο αντρες οι οποιοι "θα ερωτευοντουσαν" σε σημειο να διαπραξουν εγκλημα, γοιτευονται απο αυτη την "ακροτητα" του ερωτα τους και τον ρομαντισμο τους που θυμιζει κατι σε "σκοτεινο" μεν, αλλα πριγκηπα δε, η καθεμια για μια σειρα απο δικους της λογους. Αυτο που θα ειχε ενδιαφερον να εξετασουμε, ειναι γιατι αυτο το φαινομενο συνανταται αποκλειστικα στις γυναικες και οχι στους αντρες. Ισως γιατι ενας αντρας που φτανει στα ακρα για αυτην που αγαπαει ειναι ιπποτης, ενω η γυναικα που θα κανε το ιδιο, απελπισμενη. Δεν ξερω, εικασιες κανω.

Τελικο συμπερασμα: Οι αντρες αυτοι, ακομα και εκεινοι που τελικα δεν καταληγουν στο εγκλημα, δεν ειναι ρομαντικοι και συναρπαστικοι, they just got issues. Και εγω δεν ειμαι τοσο ξεχωριστη, απλα ετυχε να ειμαι εγω, εκει, τοτε. Αν ο Ρωμαιος δεν ειχε πετυχει την Ιουλιετα θα 'χε κανει τα ιδια και χειροτερα για την πως-την-λενε με την οποια ηταν ερωτευμενος στην αρχη του εργου.

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

νομιζω οτι η καθε περιπτωση εχει την δικη της ιδιατεροτητα παρα την κοινη καταληξη
    Η φιλη μου που ειχε παντα τετοιες σχεσεις , μια απο τις ομορφοτερες κοπελες της Μυτιληνης μου επαναλαμβανε συχνα το ποσο αλαζει ο εκαστοτε "εκεινος" για χαρη της .. ισως κατι να προσθετει και αυτο στην ψευδαισθηση ή την φαντασιωση ...
    Αυτο που κανουν πολλες ειναι να προσπαθουν να τοποθετησουν εκεινον που γνωρισαν στην θεση του πρωταγωνιστη των φαντασιωσεων τους ...