Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μωρό μου είναι αθώο..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 11 Μαρτίου 2009.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Εικάζω, επειδή:

    α) Μπερδεύουν τα σεξουαλικά εγκλήματα με τα ερωτικά εγκλήματα, στα αίτια των οποία συχνά συγκαταλέγεται το πάθος.

    β) Από παραδρομή συνδέεουν τα σεξουαλικά εγκλήματα με την αυξημένη σεξουαλική επιθυμία, και όχι τη συγκαλυμμένη επιθετικότητα. (Παραγνωρίζουν ότι λ.χ. το σεξ δεν είναι ο αυτοσκοπός ενός βιαστή, αλλά το μέσο.)
     
  2. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    βρε παιδιά τι παιδεμός είναι αυτός πάλι. γυναίκες είναι ό,τι θέλουν κάνουν. σάμπως βγάζεις άκρη μαζί τους?
    και ο θεός και η επιστήμη σήκωσαν τα χέρια ψηλά στην περιπτωσή τους.
    τι τα σκαλίζετε τώρα αυτά?
     
     
  3. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Εάν πρόκειται «..κυρίως για σεξουαλικά εγκλήματα..» δεν γνωρίζω και δεν το νομίζω κιόλας. Ίσως να γοητεύονται, στα πλαίσια μια φαντασίωσης, καθώς εκ των πραγμάτων, δεν υφίστανται τις συνέπειες ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε βάρος τους, αλλά δεν ερωτεύονται. Εάν πράγματι ερωτεύονται τότε ο ψυχισμός τους διάγει βίο παράλληλο με αυτόν του δράστη και χρήζει ψυχαναλύσεως και όχι απλής συζητήσεως για το πώς ο καθείς αντιλαμβάνεται τον έρωτα και το υποκείμενο του πόθου του.

    Ωστόσο, το ζήτημα σε σχέση προς τον εν γένει βαρυποινίτη, διαφέρει. Δύο είναι οι λόγοι ένεκα των οποίων μια γυναίκα είναι δυνατόν να εκδηλώσει για λογαριασμό του, φαινομενικά τουλάχιστον, συναισθήματα ερωτικά. Σημειωτέον ότι και οι δύο σχετίζονται αποκλειστικά με την ιδιοσυγκρασία και την εγκεφαλική λειτουργία, σε επίπεδο συναισθημάτων της γυναίκας και όχι του βαρυποινίτη..! Ως εκ τούτου :

    Ο πρώτος αφορά στην εικόνα που επιθυμεί, πλάθει και διατηρεί στο μυαλό της μια γυναίκα περί του «σκληροτράχηλου», ανένδοτου, χωρίς αναστολές αρσενικού, το οποίο, ως τέτοιο, διέπραξε ένα βαρύτατο αδίκημα και ως τέτοιο υφίσταται τις συνέπειες του νόμου, επιβιώνοντας σε καθεστώς εγκλεισμού εντός του οποίου επιβεβαιώνει τις ανωτέρω ιδιότητές του. Αν μη τι άλλο προκαλεί τον θαυμασμό, τον σεβασμό, τη λατρεία, γεννώντας στο μυαλό της γυναίκας την αίσθηση αν όχι τη βεβαιότητα πως το σύνολο των ανωτέρω χαρακτηριστικών του τον συνοδεύουν και στο κρεβάτι στο οποίο θα βρεθεί μαζί του.. Τα όποια βίαια στοιχεία του χαρακτήρα του, της προκαλούν δέος, συμπληρώνοντας άριστα την φαντασίωσή της ενώ οι παραπάνω ιδιότητές του, της παρέχουν τη βεβαιότητα της ασφάλειας και της προστασίας την οποία αυτού του είδους η γυναίκα αναζητά σε έναν άνδρα. Είναι βέβαιη, πώς το σύνολο αυτών των χαρακτηριστικών του στοιχείων απειλούν όλους τους άλλους εκτός από αυτή.. αποτέλεσμα : ερωτεύεται, υποτάσσεται πλήρως και δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί πως το μωρό της είναι αθώο...

    Ο δεύτερος αφορά στην εικόνα την οποία, είτε, επιθυμεί, πλάθει και διατηρεί στο μυαλό της μια γυναίκα είτε πράγματι υφίσταται και δη εκείνη της ανέχειας και των δυσχερειών υπό τις οποίες τελεί ένας βαρυποινίτης εντός σωφρονιστικού καταστήματος, ιδίως δε όταν ο ίδιος τις διατυμπανίζει μεμψιμοιρώντας, διατεινόμενος πολλώ δε μάλλον πως είναι αθώος. Στο σημείο αυτό εισβάλλει η γυναίκα «σύντροφος», «προστάτιδα», «συνήγορος», «μάνα», να τον συντρέξει, να διαλαλήσει περί της αθωότητάς του, να του εκδηλώσει τον οίκτο της και την αμέριστη επιθυμία της για συμπαράσταση, να θυματοποιηθεί αναλογιζόμενη πως ενώ η ίδια διατελεί στον «έξω κόσμο» απολαμβάνοντας την ελευθερίας της, εκείνος βιώνει τα «κάτεργα».. Αποτέλεσμα : «αγνός», ανθρωπιστικός έρωτας, άνευ, καταρχήν τουλάχιστον, σεξ και άλλων δαιμονίων.. το μωρό της μετά βεβαιότητας είναι αθώο .. αλλά ακόμη και εάν δεν είναι, δεν του αξίζουν τα κάτεργα..

    Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ουσιαστικά δεν πρόκειται περί έρωτος. Πρόκειται, στην πρώτη περίπτωση για ερωτική φαντασίωση και στην δεύτερη για οίκτο-ανθρωπισμό. Κατά συνέπεια, κατ’ εμέ πάντα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι οποίες άλλωστε επιβεβαιώνουν τον κανόνα, οι γυναίκες δεν ερωτεύονται πραγματικά τους βαρυποινίτες αλλά είτε τους «χρησιμοποιούν» (φαντασίωση) είτε αφήνονται να χρησιμοποιηθούν (οίκτος) διότι ωσαύτως προστάζει η ψυχοσύνθεση και ανθρωπιστική τους αντίληψη.

     
     
  4. Emma

    Emma Contributor

  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...Oπως ο κανιβαλισμός, ή κτηνοβασία, ή παιδεραστία και άλλα πολλά ελεεινά και απάνθρωπα!

    Εμείς (ελπίζω ο πληθυντικός να μην ενοχλεί), ως φετισχιστές και BDSMers, δεν πιστεύω ότι ανήκουμε σε αυτές (εννοώ στις παραφιλίες).
     
  6. astarti

    astarti Love beyond Reason

    Οι serial killer groupies είναι οι γυναίκες που σαγηνεύονται από έναν ή περισσότερους σειριακούς δολοφόνους. Τους γράφουν γράμματα όσο είναι στη φυλακή, στέκονται με τις ώρες για να τους δουν μόνο για λίγα λεπτά στο επισκεπτήριο, ξοδεύουν πολλά χρήματα για την υπεράσπισή τους, ενώ δεν είναι σπάνιο να προχωρούν σε γάμο μαζί τους για να αποκτήσουν το παιδί του ανθρώπου που τις έχει έλξει μέσω μιας μυστήριας δύναμης. Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι όμορφες, επιτυχημένες, και μορφωμένες. Πολλές μάλιστα, έχει τύχει να γνωρίσουν αυτούς τους άνδρες μέσα από τη δουλειά τους, όπως για παράδειγμα, μέσα από το επάγγελμα της κοινωνικής λειτουργού ή της νοσοκόμας.
    Η έλξη που ωθεί τις γυναίκες αυτές να ερωτεύονται κατά συρροή δολοφόνους, είναι μυστήρια αλλά έχει ιστορία. Το φαινόμενο των serial killer groupies παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1895 στη δίκη ενός από τους πρώτους καταγεγραμμένους σειριακούς δολοφόνους των ΗΠΑ, του φοιτητή ιατρικής, Theodore Durrant. Ο γνωστός “Δαίμονας του Belfry” κατηγορούνταν για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό δύο νεαρών γυναικών στο Σαν Φρανσίσκο. Κατά τη διάρκεια της δίκης, γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων είχαν συγκεντρωθεί για να δουν από κοντά τον γοητευτικό δολοφόνο που εκτελέστηκε λίγα χρόνια αργότερα.

    Πολλοί είναι οι ψυχολόγοι που επιχειρούν κατά καιρούς να απαντήσουν επιστημονικά, στο γιατί παρατηρείται αυτή η τάση. Ορισμένες απόψεις ειδικών υποστηρίζουν ότι μια γυναίκα που έλκεται από έναν κατά συρροή δολοφόνο, τον βλέπει ως μικρό παιδί που έχει ανάγκη περισσότερο από τη μητρική της αγάπη. Δεν είναι σπάνια λοιπόν η δημιουργία ενός ερωτικού δεσμού που στηρίζεται σε βάσεις που προέρχονται από την ανάγκη για φροντίδα και προστασία. Κάποιες άλλες γυναίκες υποστηρίζεται ότι επιθυμούν να συμπεριλάβουν λίγο δράμα στη ζωή τους. Επιδιώκουν την περιπέτεια και τον κίνδυνο που υπόσχεται μια τέτοια σχέση, στοιχεία που θεωρούν παραδόξως, ότι είναι λιγότερο πιθανό να συμβούν στις ίδιες.

    Δεν είναι σπάνιες επίσης, οι περιπτώσεις όπου γυναίκες προσπαθούν να φανούν ηρωίδες στα μάτια αυτών των ανδρών, αλλάζοντας την ταυτότητά τους και αναδεικνύοντας τις καλές τους πλευρές. Υπάρχει μια ακόμη ομάδα γυναικών που πάσχουν από το Σύνδρομο της υβριστοφυλίας, ή αλλιώς το Σύνδρομο Bonnie και Clyde, κατά το οποίο δημιουργείται σεξουαλική έλξη προς τους βίαιους άνδρες.

    Η υβριστοφυλία αφορά περιπτώσεις γυναικών που έλκονται από εγκληματίες και βαρυποινίτες, οι οποίοι θεωρείται ότι αποτελούν τον τέλειο σύντροφο. Τους στέλνουν ερωτικές επιστολές καθώς πιστεύουν ότι παρά τα ειδεχθή εγκλήματα που έχουν κάνει, δεν πρόκειται ποτέ να βλάψουν τις ίδιες. Οι συγκεκριμένς γυναίκες θεωρούν για τον εαυτό τους, ότι είναι ικανές να αλλάξουν τις προθέσεις αυτών των ανδρών και τείνουν να δικαιολογούν τις πράξεις τους.

    Ο φαινομενικά "ήπιος και γαλήνιος" Jeffrey Dahmer, γνωστός και ως κανίβαλος του Μιλγουόκι, ο οποίος προχώρησε σε 17 ανατριχιαστικές δολοφονίες ανδρών και αγοριών σε διάστημα 13 ετών από το 1978 μέχρι και το 1991, θεωρείται ο πιο διάσημος serial killer της Αμερικής. Ο δολοφόνος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν 83 φωτογραφίες πτωμάτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης, είχε καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές πολλών γυναικών που παρακολουθούσαν την υπόθεση.

    Ο Μάνσον είχε καταδικαστεί αρχικά το 1969, σε ισόβια για τον φόνο της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι που τότε ήταν έγκυος αλλά και τεσσάρων φίλων της. Το πρόσωπο που σημάδεψε τα τέλη της δεκαετίας του 1960 στην Αμερική, αποτελώντας έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους και βιαστές, είχε πολλές φανατικές θαυμάστριες, μια από τις οποίες μάλιστα αρραβωνιάστηκε πριν περίπου δύο χρόνια, δίνοντάς της το όνομα Star. Η 25χρονη φέρει στο μέτωπό της το γράμμα X, ένα χαρακτηριστικό σημάδι που έχουν όλες οι θαυμάστριες του διαβόητου κακοποιού.

    “Θα σας το πω ευθέως. Ο Τσάρλι κι εγώ θα παντρευτούμε. Δεν ξέρω πότε αλλά το έχω πάρει πολύ σοβαρά. Ο Τσάρλι είναι ο άνδρας μου”... Αυτά είναι τα λόγια της κοπέλας που όπως φαίνεται, ερωτεύτηκε τον Μάνσον, λόγια που ίσως πολλές ακόμη γυναίκες έχουν πει ή θα ήθελαν να πουν για τον άνδρα που τις σαγήνευσε μέσα από τα κάγκελα της φυλακής. Η ανθρώπινη φύση είναι μυστήρια και ένα από τα ανεξήγητα φαινόμενα της είναι οι serial killer groupies.

    http://www.pathfinder.gr/stories/43...roupies-otan-gynaikes-erwteyontai-dolofonoys/