Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πιο εκνευριστικό πράγμα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 22 Δεκεμβρίου 2016.

1. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

να έχεις ένα βάζο γεμάτο διαφημιστικά σπίρτα και αναπτήρες και να μην έχεις τσιγάρα....

2. gaby

gaby Guest

Θέλω να δει κάποιος πόσο αγανακτισμένη είμαι μαζί του και με πόση λεπτότητα του το δείχνω και αυτός δεν βλέπει απολύτως τίποτα!

Ζητώ να μου κόψουν τα μαλλιά μια παλάμη και μου τα κόβουν έναν πόντο. Στο τέλος μου λένε "επειδή ξέρουμε πως τα μακραίνετε και αν αλλάζατε γνώμη και τα είχαμε πάρει μια παλάμη… δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε".

Περπατώ κανονικά στο πεζοδρόμιο, πατώ ένα πλακάκι που μοιάζει εντάξει, αυτό ψιλοβουλιάζει και από πίσω πετάγεται ένα συντριβανάκι νερό που μου βρέχει παπούτσι, καλσόν, παντελόνι.

Αυτά …  

3. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Μετά από χρόνια έρευνας και υποχρεωτικής κατανάλωσης(για να ειναι εγκυρα τα αποτελέσματα)σουβλακίων,κατέληξα πως,τις σακούλες δεν τις δένουν οι ντιλιβεραδες,αλλά το άτομο που δίνει την παραγγελία στον ντιλιβερα.
    Μπορείς να εκνευριστεις με το σωστό άτομο τώρα  

4. VickyS

VickyS Sneaky

ή απλά να κάνει πως δεν βλέπει γιατί βολευει  

5. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Κόψτε το κάπνισμα.
    Ξέρω...ξέρω...σας εκνευριζω  

6. gaby

gaby Guest

Αυτό δεν με εκνευρίζει, ίσα ίσα με φτιάχνει γιατί γίνεται παιχνίδι  

Last edited by a moderator: 23 Δεκεμβρίου 2016
  7. VickyS

VickyS Sneaky

Για μένα αυτό είναι υποτίμηση νοημοσύνης... τιμωρείται με θανατική ποινή!  
    Με απλά λόγια μου γυρίζει το μάτι και ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε!!!!   

8. gaby

gaby Guest

Με θάνατο θέλησα να τιμωρήσω μια που χρησιμοποίησε σε παστα φλώρα την τέλεια μαρμελάδα μου που της έδωσα για να βγάλει τη χρονιά! Αν δεν ήταν μάνα μου είναι βέβαιο πως δεν θα της είχα ξαναμιλήσει, το έχω ξανακάνει να κόψω καλημέρα για τον λόγο αυτό ειδικά.

9. VickyS

VickyS Sneaky

Πες μου πως δεν μιλάς για μαρμελάδα φράουλα   ... γιατί μπορώ να το κάνω για 'σενα!

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

11. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Οι γυναίκες και οι άντρες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και συμπεριφέρονται λες και είναι τίποτα ζάμπλουτοι. Μην είστε ντίβες...δεν είστε!!!

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το υπερβολικό φωτοσοπ, σας έχουμε δει, γελάει ο κόζμος.

Κάπου ώπα.