Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το στατους ειναι αποτελεσμα των παθων;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 5 Ιανουαρίου 2015.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Κριτήρια. <3
     
  2. libra

    libra Regular Member

    Για πες, εχει ενδιαφερον
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Το φανγκ σουι…

    Κατά τα λοιπά, αν είναι το status "αποτέλεσμα των παθών" τότε γράψτε αλίμονο, βαρκάκι που πλέει σε πολλά μποφώρ για ασήμαντη αφορμή θα γίνει! Άλλο η σκηνοθεσία των φαντασιώσεων και άλλο το status ως αναπόσπαστο τμήμα της ερωτικής προσωπικότητας κάποιου.
     
  4. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ωραία ας γράψουμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ώστε να βρούν αφορμή μερικοί να εκδηλώσουν τα πάθη τους. Ας το πάρουμε συντομογραφικά όπως θα λύναμε μια εξίσωσι άλγεβρας. Για πάμε:

    - Status = ταυτότητα μιας προσωπικότητας <> ταυτοποίηση συντελεστών η άθροισμα / συνάθροισμα η γενικό και ολοκληρωτικό συνοθήλευμα προσωπικών στοιχείων.

    - Προσωπικότητα η άθροισμα προσωπικών στοιχείων = αντανάκλαση προσωπικής παρουσίασης έξωθεν και πέρα εαυτού σύμπαντος, συμπεριλαμβάνομενα στοιχείων η παρατηρήσεων και λειτουργιών της ψυχικής / ψυχολογικής / ερωτικής συμπεριφοράς ενός.

    - Συνεπαγόμενα στην λύση της εξίσωσης "Status<>πάθη" παρατηρήται το φαινόμενο ότι "Status = Χ (+ πάθη)", χωρίς όμως εκείνο να καθορίζει ότι τα πάθη κάποιου αντανακλούνται στην ταυτότητα του καθένα με μονομερή, ισοσκελή και αυτοδύναμη βαρύτητα.

    Το status ειναι προσδιορισμός χαρακτηριστικών, χωρίς να περιγράφει τόσο την ποιότητα όσο και ποσότητα εκείνων των χαρακτηριστικών. Αν η ταυτότητα ενός ατόμου περιγράφει το φυσικό του ύψος, 178 μετρικούς πόντους π.χ. και το βάρος του κειμένεται επίσης στα 178 κιλά, το πάθος του για υπέρκατανάλωση φαγητού εξυπακούεται και συνδέεται με την ταυτοποιήση χαρακτηριστικών του. Απ ' την στιγμή που εκείνο το άτομο αποφασίσει να προβεί σε διατροφική δίαιτα το πάθος στις γεύσεις τροφίμων δεν αλλάζει, ούτε και το ύψος του.

    Όμως το πάθος του για υπερκατανάλωση τροφών σαν συντελεστής στη προσωπικοτητα του σε μια δεδομένη στιγμή θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στον προσδιορισμό των προσωπικών του στοιχειων. Εν ολίγης αν το status ενός κυριαρχικού ατόμου δηλώνει το πάθος του για σαδισμό, δεν προσδιορίζει αυτόματα το που και το πότε και σε ποιόν και με ποιόν τρόπο θα άρεσε σ' εκείνο το άτομο να εφαρμόσει πρακτικά εκείνα τα πάθη του, την ίδια στιγμή όπου ο σαδισμός είναι αίσθηση που αναδύεται και σε άτομα υποτακτικής φύσης, παρά προσδιορίζει την προτιμηση ρόλων σε μια η για μια ερωτική ταυτότητα. Τώρα αν οι υπόλοιποι ανθρώποι θεωρούν κάποιον "αδυνατούλη" η υποσιτισμένο με 178 κιλά βάρος και 178 ποντους ύψος, είναι άλλο καπέλο.
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αν εχει καποια βλαβη του θυροειδους ομως;

    Παραμετροι..

    Η κυριαρχια και ο σαδισμος γιατι συνδυαζονται;