Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Georgis93, στις 3 Νοεμβρίου 2012.

  1. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

    Καλησπέρα,

    πάντως εγώ συμφωνώ απόλυτα με την BiVampi,
    δηλ. ενώ το "συμβατικό" sex το βρίσκεις εύκολα, η μαγεία είναι όταν σπάνε τα τετριμμένα και γίνεσαι εντελώς free σε μία σχέση όπου οι δύο (Κ και υπο) παίζουν....αν θέλουν....όποτε θέλουν.... και για ό,τι θελήσουν...

    Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν στεγανά του τύπου:
    "Είμαι sub" ή΄"Είμαι Dom", οπότε μου αρέσουν:

    α.... Το γυναικείο strapon σε στάση μόνο μπρούμυτα, ή μόνο ανάσκελα ή ....,
    β. ....Η γυναίκα να φοράει μόνο κόκκινα ή μόνο μαύρα ρούχα, ή ο άντρας να φοράει χαμηλοκάβαλο παντελόνι με σκίσιμο στο γόνατο, κλπ.

    Εξάλλου, everything is a game και το ενδιαφέρον είναι όταν οι χαλαρώνουν οι κανόνες του παιχνιδιού...

    Φιλικά, Μάνος
     
  2. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

    Αυτό που βγαίνει γενικότερα κατα την άποψη μου είναι μια ξυνίλα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω πότ και για κανένα λογο. Η ξυνίλα είναι αυθόρμητη και το ξέρω είναι λάθος  
     
  3. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

    Προς Armida:

    Όσον αφορά το ότι δεν θα ήθελες να το κάνεις στη παρούσα φάση, το καταλαβαίνω...

    αλλά Ποτέ μη λές Ποτέ.....κάτι που σου φαίνεται χάλια σήμερα μπορεί αύριο να το δεις αλλιώς...

    φιλικά, Manos291
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

    ειναι κατι σαν τα ντολμαδακια.....
    κουραστικο μεν , αλλα αμα την γαμεις καλα , στο προσφερει με χαρα....
     
  5. gian

    gian New Member

    Απάντηση: Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα




    συμφωνω απολυτος με αυτα που λες!!!!!!!!!!!
     
  6. dp77

    dp77 male 77

    Δεν εισαι ο μόνος. ..ολοι την έχουμε πατήσει! !

    QUOTE="Georgis93, post: 414289, member: 23091"]Απάντηση: Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

    Μακαρι να συναντουσα γυναικεσ πυ να το εβλεπαν ετσι πραγματικα,γιατι εκανα το λαθοσ ενω η κοπελα μου δεν ηραν τετοιου τυπου να το πιεσω και δυστηχως το στραπον κατεστρεψε την σχεση μου.[/QUOTE]
     
  7. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Αν ανατρέξω στο παρελθόν, πρέπει να πω, πως η χρήση του strapon δεν μου περνούσε καν σαν σκέψη (αν και το να γλείφω τον κώλο του όποιου συντρόφου μου και να του βάζω δάχτυλο, έπαιζε συχνά σαν σκηνικό και μας άρεσε τρελά).
    Τώρα πλέον για μένα είναι διαφορετικό.
    Δεν θα μπορούσα να το πραγματοποιήσω με τον καθένα ( είναι και την επιθυμία να στην βγάζει και ο άλλος )
    Έτσι λοιπόν θα πω, πως τώρα πια και μετά από συζήτηση όπως και προπόνηση (καθώς το να κάνω έρωτα σαν άντρας, δεν το είχα για ευνόητους λόγους), το απολαμβάνουμε και οι δύο. Και αυτό που σ'εμένα προσφέρει, είναι μεγάλη ηδονή, από την ευχαρίστηση που λαμβάνει ο σύντροφος μου. Καθώς και ένα ξεχωριστό δέσιμο που αυτή η πρακτική προφέρει σε δυο ανθρώπους, που αγαπιούνται πολύ και θέλουν να δώσουν τα πάντα ο ένας στον άλλο. Παραβλέποντας το όποιο σύνορο, πόσο μάλλον εκείνα της Κυριαρχίας και υποταγής...
     
  8. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Πάντα ένα στραπόν είναι καλό ως συλλεκτικό κομμάτι μιας συλλογής ερωτικόν παιχνιδιών. Δένει με το αμπαλάζ.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Από την γυναικεία πλευρά έχω μόνο τα λόγια των ελάχιστων γυναικών που το strap τους είχα/έχω ζητήσει, να χρησιμοποιήσουν μαζί μου...Καμία δεν θεώρησε ότι με υπέτασσε/υποτάσσει...Καμία δεν αντιλαμβανόταν εαυτόν σαν άντρα...Η όποια εναλλαγή ρόλων αφορούσε κυρίως την σωματική πλευρά της ερωτικής περίπτυξης...Τον όποιο έλεγχο, τουτέστιν το πότε θα το χρησιμοποιούσαμε, τις στάσεις, την ένταση ήταν πάντα στα δικά μου "χέρια"...Για καλή μου τύχη καμία δεν με θεώρησε λιγότερο άνδρα επειδή γούσταρα να με πηδήξουν...και σε καμία περίπτωση εγώ δεν τις είδα σαν λιγότερο γυναίκες...Κάποια μάλιστα ήταν καταπληκτικά αισθησιακή με τον πλαστικό πέοντα πάνω της...Τεσπα, υπάρχουν κι εκείνες κι εκείνοι που αναζητούν πάνω απ' οτιδήποτε άλλο την ηδονή και την κατάλυση των όποιων "στεγανών"...Που ολοκληρώνονται και δια μέσω πρακτικών, που για κάποιους θα ήταν συνυφασμένες με συγκεκριμένες ετικέτες, χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν αυτές τις τελευταίες...Αλλά όπως πάντα είναι θέμα γούστου και "κοσμοθεωρίας"...Κάποιος συνδέει τον ανδρισμό του και την ισχύ αποκλειστικά με τον πέοντα του, τα ρούχα του και το πόσο καλά θα γνώριζε να "ζωγραφίσει" το κορμί κάποιας...Κάποιες αντιλαμβάνονται σαν αρσενικό μόνο εκείνον που "γαμάει και δέρνει", θεωρώντας απομίμηση οποιονδήποτε άλλον...Κάποιοι την όποια αρρενωπότητα η και Κυριαρχικότητα τους την βασίζουν πρωτίστως στην δύναμη του μυαλού τους και στην επίδραση που θα είχαν στο μυαλό της συντρόφου τους ( πέραν από τις λοιπές "σωματικές πρακτικές" ) και που δεν ντρέπονται να ψάξουν την ικανοποίηση και σε "ανορθόδοξες λύσεις"...Και ευτυχώς υπάρχουν και εκείνες που γουστάρουν που ο σύντροφος τους δεν "κολλάει" να τις καλέσει να τον πηδήξουν και να μην μειώνεται γι' αυτό στα μάτια τους...Αλλά και να τον ποθούν και να τον σέβονται ακόμη περισσότερο για αυτή του την έλλειψη ταμπού και ηλίθιων στερεοτύπων...Ίσως επειδή τον κώλο του να μην ζητούσε στην κάθε τυχάρπαστη να του τον τρυπήσει...Και την όποια ηδονή θα του την πρόσφερε κυρίως η ιδέα, ότι θα ήταν η γυναίκα που αγαπάει, να του "το βάλει"...

      
     
    Last edited: 14 Οκτωβρίου 2014
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Το χα απορια ειναι η καυλα του στραπ ον η το κορμι της που ακουμπαει το πισω μερος του κορμιου μου, η ζεστασια και το παθος που το κανουν τοσο ωραιο?
     
  11. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Αν πρεπει να διαλεξεις νομιζω το δευτερο σε απογειωνει!!  
     
  12. hecate

    hecate Regular Member

    αυτό που τα έχουμε τακτοποιήσει όλα σε κουτάκια, στραπόν = κυριαρχία, στραπόν = αρρενωπότητα, και δεν μπορούμε να τα ανακατέψουμε μεταξύ τους, ούτε ακόμα και σε ένα χώρο εναλλακτικής/ανώμαλης σεξουαλικότητας, εμένα με ξεπερνάει...

    μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί στραπόν και να νιώθει ότι διαταράσσει τους έμφυλους ρόλους και να γουστάρει.
    μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί στραπόν και να νιώθει ισορροπία με την ταυτότητά της ως γυναίκα.
    μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί στραπόν και να μην νιώθει τίποτα σε σχέση με έμφυλες ταυτότητες, ούτε "πιο γυναίκα" ούτε "πιο άντρας," ούτε ότι διαταράσσει ούτε ότι εξισορροπεί κάτι.
    μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί στραπόν σε κυριαρχικό ρόλο. χωρίς να αφαιρεί τίποτα από τη γυναικεία της ταυτότητα. ή αφαιρώντας τα πάντα.
    μια γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί στραπόν σε υποτακτικό ρόλο. χωρίς να αφαιρεί τίποτα από την υποτακτικότητά της. ή ανατρέποντάς την.
    ένας άντρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί στραπόν. για πολλούς λόγους. χωρίς να αφαιρεί/ενισχύει τίποτα σε σχέση με την αρρενωπότητά του. ή βιώνοντας την αρρενωπότητά του μέσα από αυτό.
    ένας άντρας μπορεί επίσης να δέχεται στραπόν. χωρίς να αφαιρεί/ενισχύει τίποτα σε σχέση με την αντρική του ταυτότητα. ή βιώνοντας την αρρενωπότητά του μέσα από αυτό. ή θέλοντας να εξερευνήσει κάποια "θηλυκή" του πλευρά.
    ένας άντρας μπορεί να δέχεται στραπόν. χωρίς να αφαιρεί/ενισχύει τίποτα σε σχέση με την κυριαρχικότητά του. ή βιώνοντάς την μέσα από αυτό. ή ανατρέποντάς την μέσα από αυτό.
    ένας άντρας μπορεί να δέχεται στραπόν. χωρίς να αφαιρεί/ενισχύει τίποτα σε σχέση με την υποτακτικότητά του. ή βιώνοντάς την μέσα από αυτό. ή ανατρέποντάς την μέσα από αυτό.

    ας μην πάμε σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια. είναι αναρίθμητα.

    ανάλογα με τη χρήση, το context, τα άτομα που το χρησιμοποιούν, τη διάδρασή τους, τα βιώματά τους, τις κάβλες τους.

    τι προσφέρει σε μια γυναίκα η χρήση στραπόν? ο,τιδήποτε από τα πιο πάνω. ο,τιδήποτε άλλο. η ευχαρίστηση που λαμβάνει από την ευχαρίστηση τ@ συντρόφ@ της. η ευχαρίστηση που λαμβάνει από το ίδιο το στραπόν στο δικό της σώμα (τρίβεται στην κλειτορίδα της κατά τη χρήση και μπορεί να έρθει σε οργασμό. κάποια στραπόν έχουν "διπλή άκρη" οπότε χρησιμοποιούνται για διπλή διείσδυση και διπλούς οργασμούς).