Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το στραπον απο την γυναικεια πλευρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Georgis93, στις 3 Νοεμβρίου 2012.

  1. Το στραπ ομολογώ δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα ερχόταν ώρα που θα το χρησιμοποιούσα.. Παλιότερα αν τύχαινε να δω κάπου σε ένα βιντεάκι κάτι ανάλογο το πιο πιθανό ήταν να το σταματούσα η να έβαζα ταμπέλα 'γκευ' . Ανόητο εκ μέρους μου φυσικά μιας και δεν ήμουν επαρκώς ενημερωμένη για το θέμα και δεν γνώριζα καν ότι υπάρχουν άντρες που αρέσκονται στην χρήση του χωρίς τάσεις ομοφυλοφιλίας.
    Κάποιους μήνες πριν είχα την τύχη να γνωρίσω (καλύτερα.. Γιατί θεωρητικά τον ήξερα ήδη!!) τον τωρινό μου σύντροφο ο οποίος μοιράστηκε μαζί μου αυτή του την επιθυμία.
    [μετά το πρώτο μικρό σοκ και τις οποίες ανασφάλειες ένιωσα] δέχτηκα με χαρά να συμμετέχω και προσπαθησα δειλά να δώσω στον σύντροφο μου την ηδονή που επιθυμούσε! Αδέξια στην αρχή, λίγο πιο ήρεμα και χαλαρά στην συνέχεια μπήκαμε σ'αυτό το όμορφο παιχνίδι και ομολογώ δεν τον έχω ξανάδει πιο ήρεμο όμορφο γεμάτο συναισθήματα ερωτικής έκστασης' από εκείνη την στιγμή που ήταν από κατω μου και τα βλέμματα μας γινόταν ένα κάθε φορά που έμπαινα μέσα του..
     
  2. dp77

    dp77 male 77


    Συμφωνω πως ο ανδρισμος δεν εχει να κανει με το αν σου αρεσει να σε πηδαει μια γυναικα με stapon αλλα με το πως συμπεριφέρεσαι σ εκείνη, αν εισαι ειλικρινής και ωριμος να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και να στηρίξεις την συντροφό σου.Προσωπικα τον τελευταιο καιρό που εχω εμπειρίες με strap on δεν νιώθω λιγότερο άνδρας ίσα ίσα έχω αντιληφθεί πως μου αρέσεο πού και δεν είναι καθόλου κακό να το ζητάω απο τις συντρόφους μου όσο και μπορεί να με παρεξηγήσουν. Καλό θα ήταν να ξεπερ'σουμε τέτοιες νοοτροπίες και να ζητάμε αυτό που θέλουμε. Προσωπικά δυσκολεύτηκα στηναρχή και γν'ωρισα την απόρριψη και τον χλευασμό.. και με πείραξε που ήμουν ειλικρινής.. πλέον το έχω αντιμετωπίσει και έχω διαφορετική θεώρηαη
     
  3. hecate

    hecate Regular Member

    χαίρομαι για τη νέα σου θεώρηση, αφού αυτή φαίνεται να σε κάνει να είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και να απολαμβάνεις κάτι που σου σρέσει. Ίσως να θέλεις να σκεφτείς να αναθεωρήσεις και το πιο πάνω όμως? Ο ανδρισμός έχει να κάνει με την ειλικρίνεια και την ωριμότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και να στηρίξεις τ@ σύντροφ@ σου? Γιατί? Επειδή μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι ειλικρινής και ωριμη να αντιμετωπίσει δυσκολίες και να στηρίξει τ@ συντροφ@ της?  
     
  4. dp77

    dp77 male 77

    Αυτο το λες εσυ...και αν το πιστέυεις το σέβομαι.Ομως εμένα η αναφορά μου είναι τους άνδρες και είνα προσωπική άποψη. Ουδέποτε είπα πως η γυναίκα δεν μπορεί να ειναι ειλικρινής και ώριμη να μας στηρίξει. Άλλωστε ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Για αυτό τα φύλλα είναι δυο.....
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η "μανια" για διακριση μεταξυ ανδρα και γυναικας?

    Σε μια σχεση, βασικο ρολο παιζει η συντροφικοτητα, αλλωστε τις σχεσεις τις κανεις για την συντροφια. Μεσα σε αυτο ειναι το μοιραζομαι, το ποναω, το βοηθαω, το στηριζω. Κανεις δεν λεει οτι ο ενας εξαρταται από τον αλλον.

    Και για μενα ο σωστος ο ανδρας εκει φαινεται, όχι στον σεξουαλικο του προσανατολισμο (αναλογως και η γυναικα) να μπορεις να εισαι συντροφος!

    Προσωπικο παραδειγμα. Ακουω ζευγαρια που συζουν ειτε ειναι παντρεμενα και μιλουν για τα λεφτα μου, αυτα τα αγορασα εγω κτλ δεν μπορω ειλικρινα να το καταλαβω αυτο. Στο δικο μου σπιτικο υπαρχει ένα πορτοφολι, ένα ταμειο κοινες και μη αναγκες και τις καλυπτουμε οσο περισσοτερο μπορουμε!

    Και για να επανελθουμε και τα λεφτα για το στραπ ον από το ιδιο πορτοφολι βγηκαν!

    Υ.Γ. Θα αρχισει μαλλον κουβεντολο-ι για τον αριθμο των φυλων, δεν χρειαζεται.
     
  6. αν και δεν το χω δοκιμασει μαλλον θα πρεπει να τσουζει......  
     
  7. dp77

    dp77 male 77

    μην σχολιάζεις με τέτοιον τρόπο...
     
  8. επειδει ειμαι και κομματι βραδυκαυστο θελεις να μου πεις τι ενοεις?? διοτι αν με τοσα που εχω διαβασει εδω πειραξε το "τσουζει" θα πηδηχτω απ το παραθυρο..... 
     
  9. dp77

    dp77 male 77

    το τι εχεις διαβάσει μπορεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου.. όταν μπάινεις σε ένα νήμα να σέβεσαι αυτούς που συνομιλούν και να έχεις ανάλογο ύφος παρακαλω.
     
  10. δεν τιθετε θεμα σεβασμου........ειναι αντιμετοπηση ψυχοσοματικων καταστασων κατω απο διαφορετικο πρισμα και οπτικη γωνια...οπερ συμενει και το αναλυω.....εκανα μια κατα θεση ψυχης...οτι δεν το δοκιμασα ...και ανα φερθηκα σε εμπειριες ατομων που το εχουν δοκιμασει .....και καναν τις διαπιστωσεις τους.....εγω απλα τις ανεφερα προσθετοντας και την λεξη μαλλον οπερ συμενει αμφιβολια ενεκα της μη προσωπικης εμπειριας......και εν κατακλειδει ουδεις εκ των αξιοτημων συνομιλητων μας παραπονεθει....
     
  11. dp77

    dp77 male 77

    κατάθεση ψυχης έκανες με περιεχόμενο που δεν έχει σχέση με το νημα...και με περιπαικτικό τρόπο.. και μην εισαι βιαστικός
     
  12. και με το νημα εχει σχεση και με το κουβαρι εχει........οσο για την καταθεση....θα προτιμουσα να ηταν σε ευρω...... οσο για το τσουκσιμο αντε να εισαι εσυ σημερα στο καραισκακη να σου ριχνουν η βοριοιρλανθοι διμπαλο......και πες μου τωρα εσυ οτι δεν τζουζει...........