Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το συναισθηματικο δεσιμο σε σχεσεις d/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος submassive_21, στις 5 Μαρτίου 2015.

1. whisperer

whisperer Regular Member

ειχα μια σχετικη κουβεντα πριν καιρο σε αλλο φορουμ...ξερεις παντα στην ανθρωπινη φυση υπηρχε η αναγκη για λατρεια-αφοσιωση σε κατι ανωτερο και εγιναν διαφοροι συνειρμοι (με τους οποιους δε συμφωνω βεβαια)

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...και η ειδωλολατρία είναι καλή, γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου. Τι ρομαντικό...

3. whisperer

whisperer Regular Member

το ιδιο λεμε....

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γιατί θεοποιούμε μια εγκεφαλική/σωματική/σαρκική επιθυμία;

5. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Κενα με κενα εχουν διαφορα.
    Φυσικα και ο Κυριος μου μου γεμιζει καποια κενα οπως κι εγω αντιστοιχα σε Εκεινον.
    Δεν ειμαι επαγγελματιας υποτακτικη.

6. dina

Οταν δε σε ενδιαφερει σφαιρικα το bdsm δε δηλωνεις κυριαρχος αλλα σαδιστης. Εχει μεγαλη διαφορα.

7. Σε κάποιον παντρεμένο ίσως?

8. dina

Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη...

9. Και είπες... ας την μεταφέρω κι από εδώ να κάνω γκρίζα διαφήμιση... μπαγάσικο.  

10. gaby

gaby Guest

Και κυρίως, γιατί; Για ποιον λόγο να το κάνεις;

Ένα στοιχειώδες στην υποταγή είναι να ξέρει κάποιος για ποιον λόγο υποτάσσεται και τι δίνει στον ίδιο η υποταγή. Αυτό δεν μπορεί να το πει καμία @Madeleine Rk ό,τι και να έχει διαβάσει. Για την ίδια μπορεί να μιλάει και για άλλον κανένα  

Στο D/s αν ο Κ δεν θέλει και έρωτα μαζί με την υποταγή ζητάει να μην υπάρχει έρωτας και το λέει από την αρχή. Αν θέλει έρωτα πάλι αυτός δίνει τον τόνο. Αν στην υποτακτική ταιριάζει και την κάνει ευτυχισμένη αυτό που της προσφέρεται μένει αν όχι ζητάει αποδέσμευση, φεύγει και πα να βρει αυτό που ήθελε.

Αυτό που θέλει κανείς από το BDSM και τον έρωτα το επχει μέσα του και δεν αλλάζει ποτέ. Αν είναι καλός παιδής το βρίσκει. Πάντα  

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Για το Bdsm, έλεος, με τα ροζ συννεφάκια.

Πρωτίστως λέω την γνώμη μου, δεν πετάχτηκα σαν την @@@τσα , εκφράζω την άποψη μου, όπως και εσύ, δεν την επιβάλλω.

12. whisperer

whisperer Regular Member

τιποτε δε σου ξεφευγει...