Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο αρσενικό για μένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. Ασε που κυριολεκτικα, ποτε δεν ειναι 100% τελειο απλως προσεγγιζει την τελειοτητα.

2. gero

gero Regular Member

α,γενναιοδωρος ως προς τα συναισθηματα εννοεις.
    Ναι,συμφωνω τοτε...

3. μα ΔΕΝ μιλαω για εκμεταλλευση! αν και γενικα εναs ανθρωποs που ειναι γενναιοδωροs ειναι σε ολα ετσι!..... 

4. gero

gero Regular Member

Σε ποια αλλα?

5. Afsana

Afsana Batida de coco

Ωωωωχου....

6. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

7. Δεν υπαρχει τελειο αρσενικο για μενα αλλα εαν τα προσοντα του ξεπερνουν τα 20 εκ. πλησιαζει αρκετα.

8. ΓΕΝΙΚΑ! και εγω ειμαι γενναιοδωρη σαν γυναικα αυτο ειναι ενα βασικο! χαρακτηριστικο που σου δινει μια ανωτεροτητα! σαν ανθρωπο να εισαι ΔΟΤΙΚΟΣ!..... 

9. Ε δεν χρειαζεται να ξεπερνουν τα 20 εκ..... 

10. Νταξει αλλα ποιος θα ελεγε οχι σε... 25 εκατοστα ας πουμε;

11. -Volt-

-Volt- Contributor

εγώ. Με 1.70 ύψος κι 60 κιλά δυσκολεύομαι να βρω παντελόνι, σκέψου να πρεπε να βρω και παντελόνι για να χωράει το κουπί του βαρκάρη, θα πήγαινα στη δουλειά ντυμένος σαν γκάνγκστα.

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγώ