Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το τέλειο αρσενικό για μένα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Οκτωβρίου 2014.

1. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

που πηγε το ποστ?  

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

το δικο σου; στη προηγουμενη σελιδα σαυρα μου !!

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

του @Tenebra_Silente λες να μ εκανε block?

4. Kαταρχάς 2 άτομα για να γίνουν σύντροφοι θα πρέπει:
    α) Να έλκονται ενστικτωδώς σαρκικά (o έρωτας που λένε οι ψευδορομαντικοί)
    β) Αφού διαπιστώσουν το κατά πόσο συνταιριάζουν στο τέστ γνησιότητας (σεξ και παρελκόμενα και στα καθ' ημάς sessions - φυσικά και στα γούστα / στάτους κλπ), θα πρέπει να ταιριάζουν και στα μυαλά, στον τρόπο σκέψης. Δεν μπορεί να είναι ο Χ πχ πολυγαμικός ηδονοθήρας αριβίστας και η άλλη να είναι μονογαμική ζηλιάρα παλαιάς κοπής που θέλει βαθιά μέσα της παιδάκια και οικογένεια... θα γίνει ΜΠΑΜ στο 2ο ημίχρονο (6-9 μήνες με χρόνο όσο κρατάνε ουσιαστικά οι έρωτες) και από εκεί πάνε κι άλλοι.

Προσωπικά δεν γουστάρω τους ανθρώπους που βαρυγκομούν για τις σχέσεις κλπ ή εκφράζονται αρνητικά για πρωην συντρόφους (εκτός αν οι τελευταίοι έχουν γίνει ψυχωτικοί, εκδικητικοί - πόσες γυναίκες δεν έχουμε δει να δημιουργούν κύκλο εναντίον του πρώην τους καθαρά από κακία και ζήλια)
    Ουσιαστικά εκείνοι είναι που έχουν το πρόβλημα, ενώ ένας υγιής άνθρωπος έχει φιλοσοφήσει πάνω στα μυστικά του ευ ζην και ζει το τώρα και το κάθε τώρα  

5. libra

libra Regular Member

Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες.

6. Όπερ μεθερμηνευόμενο?

7. libra

libra Regular Member

"Προσωπικά δεν γουστάρω τους ανθρώπους που βαρυγκομούν για τις σχέσεις κλπ ή εκφράζονται αρνητικά για πρωην συντρόφους"

Σε αυτό αναφερόταν το σχόλιο μου. Μπορεί να τύχει να το κάνεις για πρώην σου σε βαθμό που δε θα το πιστεύεις ούτε εσύ. Προσωπικά δε στο εύχομαι, μην παρεξηγηθώ.

8. Ο άνθρωπος είναι αυτόφωτο ον libra, ακόμα και τα λάθη του είναι "γαλόνια" (όσο ζει) στην πορεία του μέχρι το θάνατο. Η Καζαντζιδικού τύπου βαρυγκόμια για τον εαυτό ή για τους πρώην είναι ασθένεια.

9. libra

libra Regular Member

εγω μαζί σου είμαι απλώς δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Σε αναγκάζουν και πρόσωπα και καταστάσεις να ξεκατινιαστείς και όσο να σε ξενιζουν όλα αυτά πίστεψέ με είναι μέσα στη ζωή μας. Τον τρόπο που θα το κάνεις μπορείς να τον επιλέξεις εσυ. Δύσκολα το αποφεύγεις πάντως.

10. Εντάξει, σίγουρα και οι κουτσουμπολοεξωγενείς παράγοντες παίζουν μπάλα στο παιχνίδι - τον ξέρουμε δα τον Έλληνα (και δη του bdsm χώρου).
    Με το που χωρίζει κάποιος οι ανταγώ - φτιάχνουν κοστουμάκι / φανταστικό σενάριο Φώσκολου για τους πρώην και το θάψιμο πάει μαρούλι.
    Εθνικό σπόρ βλέπεις το να ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων.
    Για αυτό πρέπει να έχεις γερό στομάχι εντός χώρου (ειδικά αν ανήκεις σε κάποιον κύκλο κλπ).

11. libra

libra Regular Member

Μακάρι να μη σου τύχει, ή αν σου τύχει να κρατήσεις το επίπεδο που θες. Έχε όμως στο βάθος του μυαλού σου και την παροιμία του σοφού λαού μας. Σε ότι αφορά τον Έλληνα και τη νοοτροπία του αυτό είναι μεγάλο θέμα και αν θες την άποψή μου δεν είναι πάντα αρνητικό και κακώς χρησιμοποιούμε συχνά απαξιωτικό ύφος.

12. Wolverine

Wolverine Wolvie

Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα σχόλιά σας και μου ήρθε στο μυαλό μία φράση που μου είχε πει μία κολλητή μου φίλη Mistress, χρόνια στο χώρο:

"στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υποτακτικοί άνδρες..."

Ζητώ συγγνώμη εάν κάποιοι από εσάς θεωρήσουν το σχόλιό μου off topic, αλλά το συνέδεσα (ως σχετικό-άσχετο σχόλιο επί του νήματος) με τα όντως πολύ καλά σας σχόλια περί ζήλιας, πρώην σύντροφοι, κύκλος ανθρώπων, το ότι πρέπει να "σκανάρουμε" τον άλλον/άλλη πρώτα προτού προβούμε σε μεγαλύτερη οικειότητα και τέλος το όντως επιτυχημένο σχόλιο του @Seirios_79 όσον αφορά την έλλειψη συμβατότητας μεταξύ των συντρόφων (όσο και να μας ελκύουν ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ).