Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το υπογειο. (Σεναριο για Τιμωρια)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Alpha Wolf, στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

1. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Επειδή η "διαφωνία" ξεκίνησε από δική μου παρέμβαση να τονίσω ότι είναι ειλικρινής απορία και Όχι κάποια τεχνική του "να την πω" σε κάποιον.
    Όπως εξήγησα και πιο πάνω θα μπορούσε να λήξει με μια απλή απάντηση.
    Από κει και πέρα ο σκοπός της ερώτησης μου έχει πολλά παρακλάδια.
    Αλλά αυτά αφορούν εμένα.
    Οβερ εντ αουτ  

2. Higita

Higita Brain_alcoholic

Yes Master!!
    Είναι για να κλαίς...

3. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

Βρε παιδιά κάνεις σκέφτηκε το σενάριο?απλά ένα σενάριο.τιποτε άλλο .από εκεί και πέρα φαίνονται προσωπικά στοιχεία κανενός ?όχι .άρα τι λέμε για προσωπικά δεδομένα? Αρκεστητε στο σενάριο.

4. Higita

Higita Brain_alcoholic

Εμείς στο σενάριο αρκεστηκαμε..
    Αλλά μας πήρε όλους η μπάλα!
    Και βλέπεις μετά....
    Ο σεβασμός η ψυχραιμία και η συζήτηση πάει περίπατο.
    Τι να κάνουμε!
    Τόσο μπορούνε κάποιοι.

Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2019
  5. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

Ωραία τοτε αφήστε τις διαμάχες και πιάστε τα μαστίγια.χαμενος χρόνος οι διαφωνίες

6. Higita

Higita Brain_alcoholic

Φίλε μου δεν υπάρχει καμία διαμάχη!
    Έλλειψη σεβασμού υπάρχει..
    Αλλά οκ.
    Όλα καλά.

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μπορεί να είναι και σενάριο. Σίγουρα " πρακτικές " του είδους είναι πια σύνηθες φαινόμενο. Εδώ - εννοώ στο forumε - υπάρχει και νήμα, που έχει σαν θέμα το να βγάζεις στα μανταλάκια προσωπικές - θεωρητικά πάντα - συνομιλίες με άλλους.
    Νήμα που εγώ τουλάχιστον θεωρώ το αποκορύφωμα της κατινιάς/κακογουστιάς/πείτε το όπως θέτε.

Επαναλαμβάνω την δική μου άποψη και εκλάβετε την σαν να την λέω στον τάδε ή στον δείνα. Τ' ότι δεν υπάρχει φωτογραφία/ονοματεπώνυμο/nick κάποιου, δεν κάνει καλόγουστη την παράθεση συνομιλίας - ξανά θεωρητικά προσωπικής - εν αγνοία του. Τώρα, αν κάποιοι από εμάς - πολλοί/λίγοι/ δεν ξέρω, δεν απαντώ - θεωρούν ενδιαφέρον ή καλόγουστο το " μάτι ", γούστο και καπέλο τους.

Δεν είναι ότι δεν έχω ξεκατινιαστεί ποτέ δημοσίως, αλλά πμ ή οτιδήποτε άλλο το προσωπικό μου εκμυστηρεύθηκε κάποιος/α - πόσο μάλλον όταν οι όποιες σχέσεις μας δεν ήταν " εχθρικές " -, στα μανταλάκια δεν το έβγαλα - κάτι που για " καλή " μου τύχη, δεν μπορώ να πω ότι έκανε πάντα το έτερο μέρος -.

Θα είμαι λάθος, αλλά κάποια πράγματα - και το ξαναγράφω - από μας ξεκινούν και σε μας τελειώνουν. Ένα απ' αυτά είναι το όποιο κυριλίκι, που ξανά μανά κατ' εμέ, όσο και να ήταν υποκειμενικό, μάλλον κάποιες ελάχιστες σταθερές θα της είχε ( ίσως μια απ' αυτές να ήταν και η εχεμύθεια ).

Αυτά και συγνώμη αν σας τα έκανα τσουρέκια Καρβάλης...  

8. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Δεν μας τα Κάνες τσουρέκια. Τουλάχιστον εμένα όχι.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά.

Υπάρχουν προσωπικές διαφορές, κάποιο ψάχνουν ευκαιρία για να την πουν, άλλοι για να χωθουν να πουν τα δικά τους, άλλοι επειδή τους ξενίζει μια συμπεριφορά αλλού μέλους και άλλοι πάλι επειδή δεν έχουν καλύτερο να κάνουν. Εδώ, όσοι μου τη λένε έχουν φορέσει το φωτοστέφανο του Καλου, ενώ όσοι λένε ε και τι έγινε, προφανώς θα μοιραστούμε τα ίδια καυσόξυλα στην Πυρρα.

Εγω πάντως κουνάω την κεφάλα μου. Από τη μια, με τι ασχολείστε, μα πραγματικά, και πόσο εύκολα το πρώτο αρνί που πηδαει φανταστικά εμπόδια συμπαρασύρει τα υπόλοιπα. Από την άλλη, ούτε ένας δεν μπήκε στο πνεύμα της "τιμωρίας" και πως "ξεκίνησε". Σε BDSM forum είμαστε.

Υ. Γ. Εσύ θυμάσαι πως εκτελέστηκε και γδαρθηκε εν ψυχρώ ο Jack wolfskin. Με αστηριχτες κατηγορίες. "Έτσι νόμιζα, έτσι ΚΑΤΑΛΑΒΑ, α δεν ΉΞΕΡΑ". Αυτό είναι το πιο μελανό σημείο αυτού του τοπικ. Αυτό το "έθιμο " πρέπει να σταματήσει.

Υ. Γ. 2. Την επόμενη Παρασκευή έχουμε συνάντηση. Ίσως και after party. Εκτός πληκτρολόγιου  

Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2019
  9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Με τη σκλάβα του δεν είναι ο εν λόγω διάλογος;

Δική του η σκλάβα, δική του και η απόφαση.

10. espimain

espimain Contributor

Το γράφει ο τίτλος του νήματος
    Το υπογειο. (Σεναριο για Τιμωρια)
    Για να το καταλάβει κάποιος χρειάζεται να ξέρει ανάγνωση.

11. Alpha Wolf

Ο τίτλος δεν έχει καμια σημασία.

" εγώ θα διαβάζω και θα καταλαβαίνω ο, τι θέλω"

"Αρκεί να φωνάζω".

Νο?

12. Alpha Wolf

Καθαρά BDSM απάντηση!