Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το φόρουμ έτσι ή αλλιώς ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 16 Φεβρουαρίου 2015.

1. Και τα κουκιά μπαγλάν

2. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Τα fora έχουν τα ωραία και τα άσχημά τους. Αποτελούν μία δομή, πάνω στην οποία "χτίζονται" διαμάχες, συζητήσεις, κόντρες, συμφωνίες και λοιπά, και λοιπά. Όσα fora και αν έχω παρακολουθήσει και σε όσα και αν έχω συμμετάσχει, πάντα παρατηρείται η ανάγκη για ωραιοποίηση ή λείανση αυτού.
    Εύλογο είναι, εκτιμώ, να αντλούμε από μία διαδικτυακή συνάντηση αυτό που θέλουμε και, αν κάτι μας ενοχλεί, απλώς να το αγνοούμε. Δυστυχώς οι επί προσωπικού νύξεις δεν είναι πάντα εύκολες.
    Και για να μην καταχρώμαι το χώρο της νηματοθέτριας, προσωπικά θα τον ήθελα να είναι αυτό που είναι. Μπορεί να περιμένω "σεβασμό" στη ροή της συζήτησης από κάποιους χρήστες και να μη γίνεται, για παράδειγμα.. Μου δίνεται ο χώρος να το θίξω.
    Το διαδίκτυο είναι μια ωραία ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και ανθρώπους που δε θα είχες διαφορετικά την ευκαιρία να τους γνωρίσεις, όπως επίσης είναι και μια ευκαιρία να καταλάβεις πόσοι μπαγλαμάδες κυκλοφορούν σε μια "μακέτα". Επειδή δεν τους ξέρουμε "έξω" δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

@Dapom Η πρότασή σου, αν και ενδιαφέρουσα, δε νομίζω να ευνοεί την αρχική ύπαρξη ενός forum. Άλλωστε αυτό μπορεί να γίνει και πιο ιδιωτικά.

Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2015
  3. NoPassaran

NoPassaran New Member

Αν και δεν θα χαρακτήριζα το forum ως ιδιαίτερα ελκυστικό για τα νέα μέλη σαν και του λόγου μου στο να εκφραστούν ελεύθερα, εξαιτίας των ιντριγκαδόρικων καταστάσεων, με τίποτα δεν θα επιθυμούσα τον οποιοδήποτε περιορισμό στην προσωπική έκφραση, καθώς όπως και να το κάνουμε η λογοκρισία είναι αντικαυλωτική.Ως έχει λοιπόν.

4. Eυτυχώς και κάποιοι νέοι δεν μασάνε κουτόχορτο!

5. Το φόρουμ δεν το κάνουν οι κανονισμοί, αλλά οι άνθρωποι. Κάθε προσπάθεια για περιορισμούς ή αποκλεισμούς θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά στα οποία στοχεύει.

Σε αυτό το χώρο, οπως σε κάθε χώρο, υπάρχει ένα μωσαικό επιθυμιών, προσδοκιών και συμπεριφορών. Η κατηγοριοποίηση και κωδικοποίησή του δεν είναι τίποτα περισσότερο από μιά στατιστική. Εν κατακλείδι, μέσα από την πολυμορφία, τις συγκρούσεις, τις αντιπαραθέσεις, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο καθένας μας είτε θα πάρει αυτά για τα οποία βρίσκεται εδώ, είτε απλά θα φύγει.

Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2015
  6. gaby

gaby Guest

Σου διέφυγε, νομίζω, το συζητητήριο, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με   Εδώ είμαστε για να συζητάμε για συγκεκριμένα πράγματα, BDSM δηλαδή, που υποτίθεται ότι μας ενδιαφέρουν όλους. Αν λοιπόν παρομοίαζα με κάτι το φόρουμ θα ήταν με ένα είδος μπαρακίου με χαρακτηριστικά λέσχης όπου ο καθένας θα έπρεπε να μπορεί να συζητά τα λολά βίτσια του και τις θεοπάλαβες απόψεις του όχι τόσο για λόγους αυτοπροβολής, γιατί δεν υπάρχουν αξιώματα, όσο για λόγους ευχαρίστησής του, εκτόνωσης, προσωπικής έκφρασης και γιατί όχι για να παίρνει η ατμόσφαιρα και λίγη (από την) κάβλα (του).

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα ξεκατινιάσματα και μπορώ να μιλήσω πολλές διαλέκτους, αν το κρίνω σκόπιμο. Στη λαχαναγορά, όταν γίνεται λαχαναγορά, δεν πηγαίνω να παραστήσω τον Βέλτσο, αν υποτεθεί ότι θα μπορούσα. Ή φεύγω από τη λαχαναγορά ή, αν πρέπει να το κάνω, φωνάζω λαχαναγορίτικα.

Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος καημός μου από εδώ είναι ότι με τους όρους που συνήθως γίνονται οι συζητήσεις εδώ, πουριτανικούς που οδηγούν σε καβγάδες όλες τις καταπιεσμένες ψυχές, δεν καβλώνουμε, δεν νιώθουμε τον παλμό του άλλου.

Απο κει και πέρα, οι κανόνες, κατ' εμέ είναι μόνον κανόνες, όταν κανείς μιλάει κρίνεται και όλοι κρινόμαστε και οι κανόνες έχει χρησιμότητα να εφαρμόζονται στις περιπτώσεις που έτσι και αλλιώς περιορίζονται.

7. Vakhos

Vakhos Regular Member

Για μένα τον τελευταίο καιρό το φόρουμ έχει δύο μεγάλες "πληγές".

Την έλλειψη bdsmικής θεματολογίας στις συζητήσεις που γίνονται, με αποτέλεσμα να
    κυριαρχούν θέματα γενικόλογα τύπου "cosmopolitan" , ή να ξεθάβονται παλιά θέματα
    που τα συνεχίζει κάποιος αλλάζοντας τελείως το αρχικό τους νόημα. Δεν είναι λίγες οι
    φορές που κάποια πιο σοβαρά θέματα , τρολλάρονται συστηματικά από συγκεκριμένα
    άτομα και χάνουν την όποια σοβαρότητά τους.

Η δεύτερη και κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερη πληγή ,είναι οι κατ' εμένα θλιβερές
    προσωπικότητες που προσπαθούν να τραβήξουν τη προσοχή όλων μας επάνω τους ,
    διεκδικώντας την δημοσιότητα που ίσως έχουν ανάγκη , εκθέτοντας ταυτόχρονα τον
    εαυτό τους , κάτι που όμως χρεώνουν σε αυτούς που σχολιάζουν τα γραφόμενά τους.
    Γράφονται έτσι σελίδες ολόκληρες χωρίς νόημα και πρακτικό ενδιαφέρον , στερώντας
    από μένα και πιστεύω και από πολλούς άλλους τη διάθεση να μπαίνω στο φόρουμ και
    να ενημερώνομαι.

Επειδή παρακολουθώ το φόρουμ αρκετά χρόνια πιστεύω ότι θα περάσει αυτή η
    περίοδος ,θα ξαναβρούμε τη φόρμα μας και θα ξαναδιαβάσουμε ενδιαφέρουσες
    αναλύσεις και απόψεις.

8. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ένα νήμα όπως αυτό έχει νόημα μόνο, όταν ανοίγεται από ανθρώπους της διαχείρισης κατόπιν απόφασης για αλλαγές, εάν κρίνουν ότι θέλουν να ζητήσουν απόψεις των μελών.

Αν ανοιχθεί από οποιονδήποτε τρίτο, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ακόμη αφορμή να μετρηθεί ποιος τον έχει μεγαλύτερο.

Επειδή δε το κακό με το άγχος του πέους έχει παραγίνει, καλώ όλα τα μέλη προκειμένου να συσταθεί μία επιτροπή καταμέτρησης να τελειώνουμε.

9. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Αρέσκω @Vakhos και @no_Taboo

Ορθότατες τοποθετήσεις.

10. bumblebee

bumblebee Contributor

Άποψη. Διαφωνώ με όλους και συμφωνώ με τον taboo. Το φόρουμ είναι δημοκρατία. Στη δημοκρατία Κυρίαρχος είναι ο λαός. Δεν αντιμετωπίζω το φόρουμ σαν πεδίο Κυριαρχίας μου, αλλά ενημέρωσης, χαβαλέ, νέων γνωριμιών κτλ. Στο σπίτι του ο καθένας ας επιβάλει την χούντα του.Και εγώ στο δικό μου χούντα έχω επιβάλλει      
    Και επίσης. Μερικά νήματα έχουν πολύ γέλιο. Κάποιοι γράφουν μόνο και μόνο για να εδραιώσουν την Κυριαρχία τους στα υ στα σπίτια τους. Για να τσιμπάνε τα υ. Και αρχίζουν οι άγενειες οι ειρωνίες και οι λοιπές πούτσες μπλε. Κανονικότατο topping from the bottom.
    Ο Κυρίαρχος είναι λογικό άτομο και άνετο. Γνωρίζει ποιο είναι το πεδίο Κυριαρχίας του. Τελεία και παύλα            

11. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Χαίρομαι που συμφωνούμε! (Κι ας λέμε το εκ διαμέτρου αντίθετο...)

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Πάντα, αλλιώς θα σε έλεγα no_taboo