Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ψυχικό υπόβαθρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος engelsblood, στις 15 Ιουλίου 2010.

1. blindfold

blindfold Contributor

Απάντηση: Το ψυχικό υπόβαθρο

σαν να γέννησες και να πέταξες στο καιάδα το παιδάκι ..!

2. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Συνέβη όταν προκάλεσα και μου προκάλεσαν πόνο (σωματικό και ψυχολογικό).Τότε κατάλαβα ότι μου άρεσε να είμαι "κυριαρχικός" πάνω σε άλλους (κυρίως στις σχέσεις.Επιπλέον εξαιτίας των hentai που έχουν συχνά τέτοιο περιεχόμενο.
    Γενικά το να μου αντιστέκονται με σκοπό να τους "αναγκάσω" να κάνουν αυτό που θέλω με "ανάβει".
    Έτσι ανακάλυψα ότι μου αρέσει το BDSM.

3. Απάντηση: Το ψυχικό υπόβαθρο

χμ...
    ένα τηλεφώνημα από μια βραχνή φωνή γύρω στις 5 το ξημέρωμα...
    η από πάνω βραχνή φωνή που με έκανε να θέλω να είμαι σκλάβα του
    η ανάγκη για ένταση και πάθος...
    τα hentai...

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Α,γεια σου, βρε παιδί μου...

5. Eri

Eri

Τελειως τυχαια η εισοδος μου εδω οπως και στο αντιστοιχο καναλι του irc......Απλα διαβαζοντας τα ποστ εδω μεσα και συζητωντας, ανακαλυψα πως καποιες φαντασιωσεις μου δεν ηταν και τοσο ανωμαλες οσο πιστευα αρκετα μικροτερη..................Μπορουν να γινουν και παραπανω (ανωμαλες)..........Δυστυχως εκτος απο τη λογοκρισια, τις κοβει και η λογικη απο το να γινουν πραξη.........

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Το ψυχικό υπόβαθρο

Υπομονή, υπομονή, το βλέμμα σου θα τα παράγει όλα, μέχρι να στοχεύσει ... the right person... που θα σου ανταποδώσει το ping...

7. heeler

heeler Regular Member

Αρκετά βιώματα σε μικρή ηλικία.
    Λίγο οι καταστάσεις.
    Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν έτσι.
    Στην αρχή απλά φετιχιστής αλλά τώρα ανακαλύπτω και άλλα πράγματα που μου αρέσουν αλλά στο ίδιο προσανατολισμό.
    Το status είναι απλά μια ταμπέλα έτσι για να γνωριζόμαστε...

8. Uther

Uther Contributor

η κρίση των 29-30  ..

Μέχρι τότε ένιωθα τύψεις για την βία (σωματική, νοητική και ψυχολογική) που ήθελα να ασκήσω σε όλους τους συντρόφους μου. Δοκίμαζα οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που πραγματικά ήμουν, προσπαθώντας να καταπιέσω και να εξαλείψω τις βίαιες φαντασιώσεις μου.

Με αποτέλεσμα, την βαριά κατάθλιψη στα 25 συνοδευόμενη από ατελείωτες μέρες ύπνου, κρίσεις πανικού, αδυναμία λειτουργίας σε απλά καθημερινά πράγματα. Εν συνεχεία για να ελέγξω την καθημερινότητα μου έθαψα, διέγραψα και ξέχασα όλες τις σεξουαλικές μου ορμές και επιθυμίες με αποτέλεσμα την πλήρη ερωτική και σεξουαλική μου αποστασιοποίηση μέχρι τα 28 όπου μία σύντροφος μου έτυχε να έχει μαζοχιστικές τάσεις.

Ξαφνικά έβρισκα το σεξ απολαυστικό αλλά μου ήταν αδύνατον να εντοπίσω άμεσα το στοιχείο που έκανε τη διαφορά.Στα 29-30 αποφάσισα ότι δεν αντέχω άλλο να καταπιέζω τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου ... Η τυχαία, πάλι, γνωριμία μου με έναν σκλάβο με αφύπνισε πλήρως.

9. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

από παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να δέχομαι ξύλο ως τιμωρία. με το παραμικρό λάθος με έλουζε ο φόβος του τι θα ακολουθήσει. Δε μπορώ όμως να πω, πως επρόκειτο για ξύλο σε νορμαλ δεδομένα ενθυμούμενη τον εαυτό μου κατά καιρούς με το κεφάλι κολλημένο στον τοίχο και αίματα από τη μύτη μου να καλύπτουν το πάτωμα. Όσο μεγάλωνα νομίζω, από ένα σημείο και μετά, έβρισκα τον πόνο λυτρωτικό. στην εφηβεία προσπαθούσα η ίδια να βλάψω τον εαυτό μου. Σε στιγμές ψυχολογικής πίεσης & στεναχώριας, τα μόνα πράγματα που με ηρεμούσαν ήταν η «τιμωρία» μου και η καταγραφή των συναισθημάτων μου. Νομίζω πως αυτό μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει. Μέσα στο «χώρο» δε μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς μπήκα, γιατί σημάδια φανερώνονταν σιγά σιγά μέσα στις σχέσεις μου. Όσο για το status, θα προτιμούσα περισσότερο μια επιλογή που να έχει κλίση προς το μαζοχισμό, για αυτό και δεν έχω επιλέξει κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα π.χ. σκλάβα, υποτακτική κτλ.

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Το ψυχικό υπόβαθρο

Η αίσθηση κακοποίησης που αφήνεται να εννοηθεί είναι σαν να μου λέει don't touch. Από την άλλη, όμως, το γεγονός πως γράφεται κάτι δημόσια, μου δίνει, θέλω να πιστεύω, τη δυνατότητα να σχολιάσω.

Κατανοώ το λυτρωτικό χαρακτήρα που μπορεί να 'χει η πρόκληση πόνου σ' ένα άτομο που 'χει βιώσει μία τέτοια κατάσταση. Είναι κάτι το γνώριμο, που είναι σε θέση να αντιμετωπίσει. Ίσως να το αποζητά, υπό κάποιες συνθήκες. Μπορεί, όμως, ένα άτομο που από μικρό βιώνει το σωματικό πόνο να τον αντιμετωπίσει ως πηγή σεξουαλικής ικανοποίησης; Ή παραμένει απλά ένας γνώριμος τρόπος "επίλυσης" καταστάσεων, όπως η ψυχολογική πίεση ή η στεναχώρια, που αναφέρονται;

11. Nesaea

Nesaea Guest

Εαν ειχα κακοποιηθει συστηματικα ως παιδι, θα ηταν λογος να μην ασχοληθω ποτε με τον χωρο. Ακομα και αν αυτο μου στερουσε την ηδονη. Δεν θα μπορουσα ποτε να εμπιστευτω τον εαυτο μου να κανω τις σωστες επιλογες. Η ηδονη δεν πρεπει ποτε κατ'εμε να ειναι ο οδηγος ουτε η κινητηρια δυναμη.

12. llazouli

llazouli Contributor

Αν είχες κακοποιηθεί ως παιδί, το πιθανότερο είναι και ως ενήλικη να 'αναζητούσες' και να έπεφτες πάλι από κακοποίηση σε κακοποίηση. Οι σωστές επιλογές πιθανώς να μη γίνονταν σε κανένα 'χώρο'.Θυματοποίηση μπορεί να γίνει παντού και σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Τουλάχιστον 'εδώ' θα πραγματοποιούνταν σε ελεγχόμενο πλαίσιο και ίσως..θα μπορούσαν να γίνουν και σημείο εκκίνησης για μια καλή ενδοσκόπηση..ίσως..