Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το BDSM και εμείς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 10 Ιουνίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Η ερώτησή μου πάλι είναι γ ι α τ ί πρέπει να συμφωνήσουμε ότι συμφωνούμε ή διαφωνούμε για να καταλήξουμε ντε και καλά κάπου. Μαζί θα κάνουμε bdsm? Το τελευταίο το αναγράφω, όχι απευθνυόμενη προσωπικά σε σένα αλλά για να κατανοηθεί η σκέψη μου.
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    @elfcat

    Κοιταξε, ο μονος λογος που χρειαζεται να συμφωνησουμε αξιωματικα τουλαχιστον σε δυο τρια πραγματα ειναι μονο για χαρη της συζητησης και του διαλογου.Κανενας αλλος.
    Μα εκει ειναι και ολο το θεμα.Οτι ναι μεν δεν θα κανουμε μαζι bdsm αλλα εφοσον το συζηταμε δεν μπορουμε να γυρναμε παντα πισω στον "ορισμο".
     
  3. Predator

    Predator Regular Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Manual υπάρχει, και εγώ είμαι το δικό μου, με ήδη γραμμένο πρόλογο και άδειες σελίδες έτοιμες να δεχτούν την ιστορία μου. Παράλληλα πάντα και με "βιβλιογραφία", πηγή εμπνεύσεως από γνώμες και εμπειρίες άλλων, όχι αυστηρή αντιγραφή. 
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Συμφωνώ και επαυξάνω, δεν θα μπορούσα να το πω καλύερα 
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μικρό θέμα με τους ορισμούς αναφορικά με την ερωτική έκφραση. Νιώθω ότι όταν αρχίζουμε να την ορίζουμε, την ίδια στιγμή αρχίζουμε να την "πεθαίνουμε".
     
  6. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Δεν διαφωνω καθολου, ισα ισα.
    Απλα οταν θελεις να συζητησεις κατι, αναποφευκτα πρεπει να υπαρχει ενα κοινο σημειο αναφορας.
    Δεν υπερασπιζομαι το ολο ζητημα με τους ορισμους κλπ, το αντιθετο. Αλλα δυστυχως καποια πραγματα για χαρη του διαλογου, πρεπει να συμβουν.Οχι οτι καταληγουμε καπου..αλλα η προσπαθεια μετραει  
     
  7. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Πήγαν λοιπόν στον χότζα δύο που μάλωναν. Αρχίζει ο ένας να του περιγράφει την υπόθεση από τη δική του σκοπιά. «Δίκαιο έχεις» του λέει ο χότζας. Αμέσως μετά αρχίζει ο άλλος να του περιγράφει την υπόθεση από τη δική του σκοπιά. «Δίκιο έχεις» του λέει ο χότζας. Κάποιος τρίτος που τους άκουγε να μιλούν λέει στον χότζα «καλά, και ο ένας έχει δίκαιο και ο άλλος έχει δίκαιο, κάτι δεν πάει καλά». Και του απαντά ο χότζας «και εσύ έχεις δίκαιο».

    Γιατί κάποιοι-ες (δυστυχώς είναι πολλοί-ές τελευταία) έχουν τέτοια ανάγκη να πείσουν ότι το bdsm είναι έτσι και όχι αλλιώς; Γιατί επιδεικνύεται άραγε τόσο μεγάλος ζήλος να περάσει η μια άποψη και να επικριθεί η άλλη; Γιατί υπάρχει τόση θέρμη να καταντήσει το φόρουμ από bdsm κοινότητα σε φόρουμ της διχόνοιας και του ξεκατινιάσματος; Χόρτασε πια το άμοιρο το φόρουμ από αυτόκλητους πατέρες και μητέρες που κατέχουν την μια και μοναδική αλήθεια!!! Μπούχτισε από το φαινόμενα της "διδασκαλίας", της ανοησίας και της λάσπης.

    Το μεσημέρι ήρθε ένα από τα παλιά μέλη του φόρουμ για καφέ στο γραφείο μου. Ανάμεσα στα άλλα είπαμε και για τα γούστα μας στο bdsm. Στα περισσότερα δεν ταιριάζαμε, αλλά συμφωνήσαμε με απόλυτα φυσικό τρόπο στο προφανές. Κάνουμε το bdsm που μας καβλώνει και αυτό είναι το ζητούμενο.

    Πιστεύω πως αν αυτό γίνει το ζητούμενο για όλους και όλες εδώ μέσα,
    α. και τα νήματα θα αναπνέουν και επιτέλους θα μπορούν να αναπυχθούν - συζητηθούν - σχολιασθούν μόνο από όσους και όσες έχουν να καταθέσουν κάτι επί του θέματος που τίθεται

    β. και τα νέα μέλη θα έχουν να πάρουν κάτι με την εισαγωγή τους στο φόρουμ και όχι την απόλυτη μπερδεψούρα και την αποστροφή για το χώρο.

    γ. και τελικά αυτοί που τα γούστα τους εναρμονίζονται θα βρεθούν και θα ζήσουν αυτό που γουστάρουν. Οτι κι αν είναι αυτό. (Σε όποιους-ες δεν αρέσει, ας δοκιμάσουν το ξύδι. Και αν δεν υπάρξει ούτε με αυτό αποτέλεσμα ας σφχτούν να κάνουν τα κακά τους).
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Ποιος αποφασιζει ποιος ειναι η δεν ειναι αξιος να σχολιασει;
    Αν κατι αποστρεφει καποιους απο τον χωρο και τους αναγουλιαζει δεν ειναι αυτα που διαβαζουν, αλλα καποιοι (ανεξαρτητου στατους) που εχουν μονο το πουλακι (η το μουνακι) τους για σημαια κι οδηγο...
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Χμ... γάμα τα με κεφαλαία... γράμματα...

    Τελικά έχουμε πλάκα (υπάρχουν και εξαιρέσεις) εμείς οι "bdsm άνθρωποι..." που λέει και η άλλη που μπήκε εδώ για να κάνει το χαβαλέ της...

    Και τι δεν έχουμε διαβάσει εδώ μέσα πολλές φορές για να καλύψουμε τα λάθη μας. Είμαι της άποψης ότι πιο τίμιο και ντόμπρο (κυρίως για αυτούς που δηλώνουν Master εδώ μέσα αλλά και τα άλλα status) θα ήταν να μην προσπαθούμε να καλύπτουμε τα λάθη μας αλλά να τα παραδεχόμαστε.


    Υγ. Δεν χτυπάει για κανέναν η καμπάνα..., γράφω γενικά για όλους/ες μας.


    Καλό καλοκαίρι "bdsm άνθρωποι..."  
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2010
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Ενω γενικα συμφωνω με το αρχικο σου ποστ, αυτο εδω τι σημαινει?
     
  11. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    Kαλησπέρα Eleni

    Η σκέψη μου είναι απλή. Oταν συναντιούνται δύο (ή και περισσότεροι) νοήμονες ενήλικες και αποφασιζουν να γευτούν και να βιώσουν ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, χωρίς εξαναγκασμό με αθέλητη σωματική ή ψυχολογική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου, το θέμα αφορά αυτούς και μόνο. Πέρασαν καλά; Mπράβο τους. Δεν πέρασαν καλά; Δικό τους θέμα.

    Σε όποιους δεν αρέσει το ένα ή το άλλο γεγονός, γνώμη μου είναι πως αν κάτι από τα παραπάνω τεθεί με thread ή σε post, είτε με τη μορφή της πρώτης καλής, κακής ή αδιάφορης εμπειρίας είτε με τη μορφή παραπόνου, λάσπης ή επιθυμίας για λαϊκό δικαστήριο, αφενός μεν χαρακτηρίζω ως ευτέλεια τις όποιες κορώνες γράφονται και το όποιο κάρβουνο πέφτει, αφετέρου δε, βρίσκω εντελώς σαχλαμαρίστικο τον σχολιασμό ενός γεγονότος όταν αυτός είναι υπέρ ή κατά του ενός, χωρίς ο σχολιαστής να γνωρίζει τα δεδομένα και των δύο πλευρών ή να έχει μορφώσει προσωπική άποψη και για τα δύο μέλη.

    Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η καραμέλα "για την προστασία των νέων μελών", λες και ο χαρακτηρισμός νέος στο χώρο, σημαίνει ηλίθιος-α και άπειρος-η στη ζωή ή στις σχέσεις!!
     
  12. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Το BDSM και εμείς.

    θα συμφωνησω μαζι σου
     
Thread Status:
Not open for further replies.