Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Υπέρ;... κατά;...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος D. Alessandro, στις 19 Δεκεμβρίου 2015.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @Gotham
    Πώς θα αντιμετώπιζες ένα ή περισσότερα παιδιά μίας ομόφυλης οικογένειας;
     
  2. Voyager

    Voyager Regular Member

    Parents & Friends of Ex-Gays & Gays. Ή, για να το θέσουμε αλλιώς

    "Parents and Friends of Ex-Gays and Gays (PFOX) is a non-profit organization that promotes conversion therapy and the ex-gay movement.[1] PFOX advocates the view that homosexuality is not a product of biological determination. The president of PFOX is Greg Quinlan.[2] Richard Cohen is a past president."

    Ναι, είμαι σίγουρη πως ένας οργανισμός του οποίου ο Richard Cohen -συγγραφέας ο οποίος έχει εμπνεύσει νομοθέτες στην Ουγκάντα να ποινικοποιήσουν την ομοφυλοφιλία με βάση το βιβλίο του και που έχασε την άδεια του ως concellor λόγω οικονομικής εκμετάλευσης των πελατών του- υπήρξε πρόεδρος, είναι η πλέον αξιόπιστη πηγή που μπορείς να βρεις.

    Άσε που και το καημένο το βιβλίο του Bayer τονίζει πως η παθολογικοποίηση της ομοφυλοφιλίας ήταν κυρίως παράγωγο των κοινωνικών προκαταλήψεων της εποχής, ο Socarides θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους πλέον ακραίους αντι-ΛΟΑΔ ψυχιάτρους που έχουν ζήσει (και είχε ιδιαίτερα υποκριτική στάση στο ζήτημα αποπαθολογικοποίησης της ομοφυλοφιλίας), ο Spitzer προτού μεταπιστεί ήταν ενάντια στην αποπαθολογικοποίηση. Και τόσα, μα τόσα άλλα που αποτελούν ανακρίβειες και διαστρεβλώσεις στα όσα γράφεις που δεν έχω καν την υπομονή να τα σχολιάσω.

    Γενικότερα, αν πρόκειται να συνεχίσεις να μου δίνεις πηγές που είναι ξεκάθαρα ιδεολογικές, μην κάνεις τον κόπο να συνεχίσεις. Λυπάμαι μόνο για τον βαθμό στον οποίο είσαι διαθετιμένος να πιστέψεις φαντασιώσεις και συνομωσίες αρκεί να λένε αυτό που επιθυμείς να ακούσεις.
     
  3. During the 1973 meeting of the American Psychiatric Association (APA) a vote of thetrustees reveled that in the opinion of the members, homosexuality was no longer considered to be a mental disorder, the change became effective in the 7th printing of the DSM-II (AmericanPsychiatric Association, 1973). Orthodox practitioners in the mental health profession, felt that the change in policy was caused by pressures from the gay community and that there wasinsufficient scientific evidence to support such a move by the APA (Bayer & Spitzer, 1982).

    http://www.academia.edu/1154979/Changes_in_the_Classification_of_Homosexual_Behavior


    Τhe de-pathologisation of homosexuality, without other clinically significant factors, as amental disorder had a positive impact on the public perception of homosexuals.


    Μιλαμε για ξεκαθαρα πολιτικες αποφασεις που ουδεμια σχεση εχουν με την επιστημη.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ειτε το γκει σεξ ειναι φυσιολογικο ειτε οχι, δεν εχει σημασια πρακτικα. Το θεμα ειναι τυπικο και μονον. Οι ακτιβιστες ομως θελουν να περασει το δικο τους για πολιτικους λογους κυριως... Δεν τους ενδιαφερει το ιατρικο κομματι, ασε που οι περισσοτεροι δεν εχουν καμια σχεση με επιστημη. Ειναι κατι καμμενοι σαν τον Καρανικα.
     
  4. Τι ερωτηση ειναι αυτη παλι; Ως παιδια θα τα αντιμετωπιζα.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Κόψε το υφάκι και απάντα στην ερώτηση ειδάλλως πες ότι δεν απαντάς.
     
  6. @Voyager αστο, δεν το χεις.

    Ηδη παρεθεσα κι αλλη ακαδημαικη πηγη που αποκαλυπτει την πραγματικοτητα: Καμμενοι ακτιβιστες πιεσαν πραγματικους επιστημονες για να αναθεωρησουν την αποψη τους. Τι ακριβως δυσκολευεσαι να καταλαβεις;
     
  7. Voyager

    Voyager Regular Member

    Μα είναι γνωστό πως άλλαξε με ψήφο η κατηγοριοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Ψήφο την οποία πρότειναν οι συντηρητικοί ψυχίατροι στο APA, μεταξύ των οποίων και ο Socarides.

    Βέβαια από τότε έχουν περάσει 42 χρόνια, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ακολουθήσει το παράδειγμα της Αμερικανικής Ένωσης Ψυχιάτρων. Δεν αναφέρω καν πως ανέφερα οργανισμούς από χώρες σε όλο τον κόσμο που απασχολούν και άλλους ειδικούς (παιδιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, κτλ.). Νομίζω μπορείς να καταλάβεις, εφόσον πάρεις το ρόλο ουδέτερου παρατηρητή, πως το επιχείρημα σου απλά δεν στέκει.
     
  8. Εσυ ρωτας με υφακι, ανοητες και ασαφεις ερωτησεις. Εγω απαντω σε συγκεκριμενες ερωτησεις μονο. Οσο για τις απαντησεις μου, ειναι αναλογες του υφους της ερωτησης.
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Πφφφ... μια Κερά από Θεσσαλονίκη μπρε παίδες να βολέψει τον ντελικανή να έρθει στα ίσια του  
     
  10. Να σταματησεις να λες ΨΕΜΜΑΤΑ. Επειδη εσυ παραθετεις τις οργανωσεις που σε συμφερουν, δε σημαινει οτι ο αριθμος των επιστημονων που λενε το αντιθετο ειναι μικροτερος. Απλα λογω πολιτικης ορθοτητας και οχι επιστημονικης πραγματικοτητας, επικρατησε στη Δυση να λεγονται πραγματα που αρεσουν για να μη θιγουν και οχι για να αποτυπωσουν την αληθεια. Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να χασω τον χρονο μου για να παραθετω πηγες που θα σε αποστομωσουν.
     
  11. Ντελικανης; Ελληνικα ειναι αυτα; Τετοιες λεξεις δεν εχουμε εδω περα.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Τουρκόπληκτη άσε.