Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή. Συναισθήματα αναγνώρισής της.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sklavina, στις 27 Ιουνίου 2011.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Χαχαχα, εντάξει, δεν "υπάρχεις". Διάβασα τον χείμαρρο της @lara[E-p], πριν ελάχιστο καιρό θα της έδινα δίκιο σε όλα με χέρια και με πόδια.
    Πλέον έχω "κολλήσει" κι εγώ στο "σημείο" που λέει, ότι στα πράγματα/ανθρώπους/καταστάσεις που δεν θα είχαν κανέναν αντίκτυπο στη ζωή της, δεν δίνει καμία σημασία.
    Εγώ συνεχίζω, να μην μπορώ να κατανοήσω την φιγούρα του/της σκλάβου/ας. Είναι τόσο ξένη για την λογική μου και τόσο μακριά απ' την ψυχοσύνθεση μου.
    Αλλά προσπαθώ να την ψυχανεμιστώ και όσο είναι δυνατόν, να μην "ξινίζω" τα μούτρα αλλά να σέβομαι όσους/ες σκλάβοι/ες δηλώνουν.
    Γιατί για μένα, τ' ότι δηλώνεις, είσαι, δεν είναι μομφή αλλ' αναφαίρετο δικαίωμα. Ή ακόμη καλύτερα, είσαι εκείνο που εσύ νιώθεις ότι είσαι.

    Πάντως, είναι ειλικρινά τιμή μου, να με παραλληλίζει κάποιος έστω και στο ελάχιστο μ' ένα άτομο, που όσο και να διαφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί του.
    Έχω μάθει να σέβομαι και να εκτιμώ, τουλάχιστον απ' εκείνο τ' ελάχιστο που θα μπορούσα να καταλάβω διαβάζοντας την.

    Άρα γιατί να μην ήμουν εγώ @lara[E-p] male ( ή κάτι που σε male να έμοιαζε χαχα ) edition?   
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Δεν πειράζει, ο λόγος σου είναι χειμαρρώδης , πηγαίος , απο την ψυχούλα σου, χαίρομαι να σε διαβάζω είτε συμφωνώ είτε όχι!  
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    μωρε μια χαρα ουσια ηταν χεχεχε.
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Εμενα προσωπικα με καλυψες απολυτα @lara[E-p] . Αν και δεν ειμαι σ, καπως ετσι τον φανταζομουν τον δρομο τον οποιο διανυει καποια για να γινει (o οποιος αφορα και τα υ και τον περιγραφεις στο ποστ #13)
    Θα κλεισω με αυτο που ειπες μεταξυ αλλων και με βρισκει απολυτα συμφωνη : "Στην τελική ο καθένας σ αυτή την ζωή θα πάρει ό,τι του αξίζει".

    Και κατι τελευταιο που προσθετω εγω για να ολοκληρωθει η σκεψη μου: Δεν εχει σημασια ποιον θα καταφερουμε να πεισουμε εδω μεσα ή εκει εξω..για το τί ειμαστε και τί πρεσβευουμε..το τί ειμαστε μας το λεει με δυνατη φωνη τοσο η συνειδηση μας, αν εχουμε, οσο και ο καθρεφτης μας καθε πρωι. Μακαρι να αισθανομαστε ολοι καλα με αυτο που εκει μεσα αντικριζουμε, γιατι μια αλλη αρετη που οφειλει να εχει ενα υ/σ αλλα και καθε νοημων ανθρωπος ειναι η ικανοτητα της αυτοκριτικης.

    Και για να απαντησω και στο νημα:

    Στην αρχη (στο πρωτο ραντεβου δηλαδη   ) μου βγηκε εντονα μια ανεξηγητη αντιδραση. Αναγνωρισα οτι απεναντι μου ειχα εναν κυριαρχικο ανθρωπο και δεν ηξερα πως να συμπεριφερθω (ισως γιατι δεν ειμαι αμιγως υποτακτικης φυσης - εχω καποια κυριαρχικα στοιχεια μεσα μου και εγω επισης)..
    Με την καθημερινη αλληλεπιδραση μαζι του αρχισαν να ξυπνουν καποια στοιχεια υπακοης μεσα μου. Τα αναγνωρισα, τα "αγκαλιασα", τα αποδεχτηκα. Μειωθηκαν δε σε σημαντικο βαθμο τα οποια κυριαρχικα ειχα.
    Αναγνωριζω οτι εχω πολυ δρομο μεχρι την πραγματικη υποταγη. Μακαρι καποια μερα να τα καταφερω..αν και ολα εξαρτωνται απο το πως με θελει εκεινος..αν με προτιμα Bratονι θα με διευκολυνει   
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Σωστό και το δικό σου!  
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τόσα χρόνια φίλε μου καλέ, αν μη τι άλλο, μάθαμε να αποδεχόμαστε πως αν σκεφτόμαστε και ασπαζόμαστε και επιλέγουμε διαφορετικά μονοπάτια, δεν σημαίνει απαραίτητα πως εκείνος που βρίσκεται σε διαφορετικό μονοπάτι, έχει χαθεί.  
    Έτσι ομορφιά μου. Έτσι ακριβώς.  
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σ ευχαριστώ παλιέ καλέ μου φίλε  
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Φίλε μου, κόπιασε να τα συζητήσουμε.  
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Είπαμε, δεν έχω προσωπικότητα χαχα. Αλλά θ' αδικούσα την φίλτατη, προσπαθώντας να "κάνω δικό μου" ακόμη κι ένα ελάχιστο της ψήγμα.
    Καλά είμαι και έτσι όπως είμαι, με όλα τα κουσούρια μου. Να "βλέπω" κάποιους/ες και να τους/τις "χαίρομαι" ( και που και που, να τους/τις βγάζω και το καπέλο, όταν το νιώθω, όχι από ψεύτικη ευγένεια/γλύψιμο ). Θα ήθελα να γράψω και κάτι σχετικό με το νήμα, γιατί παρά έγραψα άσχετα πράγματα. Αλλά δεν θα ήξερα τι, αφού υ δεν είμαι.
    Ας πούμε ότι δεν πιστεύω στις υποταγές με το "καλημέρα" και τις φορές που μου είχαν προσφερθεί τόσο γρήγορα, ομολογώ, ότι απομακρύνθηκα δίχως δεύτερη σκέψη.
    Η έννοια της υπακοής δεν μου άρεσε ποτέ, θα μου πεις η υποταγή δεν είναι πιο "βαριά"? Αυτό ακόμη πρέπει να το λύσω στο μυαλό μου.
    Βλέπεις, παρόλο που δεν είμαι τελείως νιούφης στο "άθλημα", ακόμη "ψάχνομαι" και διερωτώμαι. Δεν μου φτάνει να ικανοποιώ τα "χούγια" μου.
    Θέλω να νιώθω - γιατί σε κάποια πράγματα τα λόγια δεν μου φτάνουν -, ότι εκείνος ο μεγαλύτερος ή μικρότερος έλεγχος που κάποια μου προσφέρει σε κάποια κομμάτια της ζωής της,
    είναι αποτέλεσμα συνειδητής διεργασίας και όχι "καύλα της στιγμής" ή νερωμένος απ' τ' όποιο συναίσθημα ( πόσο μάλλον επειδή προσφέροντας μου την όποια υποταγή ή "υποταγή" από μένα θα κέρδιζε ποιος ξέρει τι. Γιατί αν μυριζόμουν κάτι του είδους, θα έπαιρνε απ' τα τρία, κανένα. ). Τέσπα, το μάμησα γι' άλλη μια φορά.
    Εγώ δεν πιστεύω στις υποταγές που κάποιος/α ξυπνάει στον άλλο/η, όταν δεν θα υπήρχε ο "σπόρος". Με πολλά λόγια, την "χοντρή" δουλειά πρέπει να την κάνει ο/η εν δυνάμει "υποταγμένος/η" από μόνος/η του/της. Ο/η όποιος/α Κ μπορεί να είναι ο/η καταλύτης, δεν μπορεί όμως να είναι το καύσιμο και που να το ήθελε.  

    Φίλτατη @lara[E-p] αυτό το edit για σένα. Διάβασε κι εδώ αν θέλεις και θα "καταλάβεις" αρκετά. Και κάποτε θα τα συζητήσουμε καλύτερα.  
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2016
  10. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    και εκει φιλε μου ειναι το προβλημα.οχι το τι δηλωνει καποιος αλλα το οτι κατακρινει τους αλλους.και εγω μπορω να δηλωσω πως ειμαι σαν τον μεσσι(τυχαιο παραδειγμα)το πολυ πολυ να με περασουν για πολυ χιουμοριστα δεν θα κατακρινω τους αλλους ποδοσφαιριστες πως ειναι χαζοι και αφελης επειδη ξοδεψαν χρονια και χρονια για να φτασουν εκει που ειναι ενω εγω ο ανετος μπορω να φτασω εκει με μια δηλωση.
    βεβαια θα μου κατσει ασχημα απο την αλλη αν βγει ο μεσσι και πει πως οσοι κλωτσανε το τοπι για το χαβαλε τους και για χομπυ κακως κανουν γιατι δεν ξοδεψαν τα νιατα τους οπως αυτος για το αθλημα.
    πανω απο ολα ΣΕΒΑΣΜΟΣ απο ολους σε ολους!!τα αλλα ολα ειναι συνοδευτικα και γαρνιτουρες 
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η τελευταία γραμμή της παρέμβασης σου τα είπε όλα φίλε μου. Και συντάσσομαι με όλα όσα έγραψες ( και ήθελα ν' αφήσω κι εγώ άλλη μια γραμμή, γιατί μόνο το like δεν μου έφτανε )   
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πολύ ωραία τα λες, τόσα χρόνια τα ίδια & τα ίδια, αλλά για να υπάρχουν ακόμα και οι μεν και δε, έχουν ζήτηση. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε, απλά αναρωτιέμαι γτ να μπεις στη διαδικασία να τους κράξεις,όχι μόνο εσύ, γενικά,... επηρεάζουν τις ζωές μας, όχι, μας ενδιαφέρει, όχι, άστα να παν' στο δι@ολο, για σκλαβιλίκι δεν μπορώ να απαντήσω, διότι δεν είμαι σκλάβα, απλά να πω, πως, κανένας δεν είναι καλύτερος/η από τον άλλον/η και μακάρι να μην υπήρχε τόση ζήλεια/κόμπλεξ κ.α, αυτά. Εγώ χαίρομαι με τα άτομα που είναι ευτυχισμένα με τον εαυτό τους. :- )