Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγη : αναγκη ή ηδονη ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 30 Αυγούστου 2011.

?

Υποταγη: Αναγκη ή Ηδονη ?

1. Υποτασσομαι γιατι τοχω αναγκη

37 vote(s)
    49,3%
  2. Του υποτασσομαι γιατι τοχει αναγκη

5 vote(s)
    6,7%
  3. Υποτασσομαι γιατι μου προκαλει ηδονη

47 vote(s)
    62,7%
  4. Υποτασσομαι γιατι Του προκαλει ηδονη

13 vote(s)
    17,3%
Multiple votes are allowed.
  1. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Η υποταγη είναι και αναγκη και ηδονή μαζι.

2. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ποτε δεν μου άρεσε να έχω ανάγκη κάποιον ή κάτι. Η ανάγκη για εμένα μεταφράζεται (ακόμα δυστυχώς) ως εξάρτηση και αυτή η σκέψη με τσακίζει.

Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν και καλά κάνουν βέβαια δεν το συζητάμε. Ακόμα και τα αντικείμενα... παρόλο που είμαι φανατική καπνιστρια ποτέ δεν εθιστηκα. Με τρομαζε υπερβολικά η ιδέα να μην μπορώ να την παλεψω χωρίς τα τσιγάρα.
    Αυτός λοιπόν ο φόβος της απώλειας και της εξαρτησης δεν με άφησε ως τώρα να παραδεχτώ τουλάχιστον ότι έχω ανάγκη κάποιον ή κάτι.   έτσι φροντίζω να περιορίζω τις ανάγκες μου στις βασικές κι τίποτα παραπάνω.

Ηδονή sure. Αυτό είναι το εύκολο σαν σκέψη.

3. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Προσωπικα προτιμω εκεινα τα ατομα που διατηρουν με υπερηφανεια τη συνολικη αυτοτελεια της προσωπικοτητας τους,
    ανεξαρτητως τι ρολος τους διεγειρει ερωτικα.
    Για μενα, μεταξυ αλλων, και εκει κρινεται αν καποιος ειναι ολοκληρωμενος και αξιος λογου η οχι.

4. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

χαχαχαχαχα που ξεθαφτηκε αυτο το νημα , 4 ερωτησεις ενα αποτελεσμα . 4 διαφορετικα θεματα αλληλενδετα α ρε θαλια με τις δημοσκοπησεις σου