Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικες vs vanilla men

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος karamel, στις 5 Μαρτίου 2021.

1. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Join the club my dear  

2. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

Υποτίθεται ότι οι vanilla δεν έχουν ανησυχίες; Ή μήπως οι BDSMers θέλουν φασαρία, ασυνάρτητη επικοινωνία και καμένο ή άνοστο ή ακαταλόγιστο φαγητό;

Με κριτήρια;

Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση απαντά σε οποιαδήποτε πραγματική κατάσταση, για φαντασίωση υποτακτικής ή wannabe υποτακτικής μπορεί να σταθεί. Έδωσα like στο ποστ σας #2, όχι επειδή συμφωνώ με τα συμπεράσματά σας, αλλά επειδή περιγράφει καλά τα αδιέξοδα γυναίκας που θέλει να κυριαρχηθεί και δεν κυριαρχείται σε vanilla σχέση.

Last edited: 6 Μαρτίου 2021
  3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα. Την έλλειψη κυριαρχίας μέσα σε μια βανίλια σχέση; γιατί μια γυναίκα υ είναι πιο δυνατή από μια βανίλια υ; το φλερτ τι δουλειά έχει στη συζήτηση; μια υ προσπαθεί να κάνει Κ έναν βανίλια και με ποιον τρόπο; τι ευθύνες αναλαμβάνει, γιατί και πως; και ένα εκατομμύριο ερωτήματα ακόμα

4. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

... εδώ υπάρχει έρευνα, όπου στις εξωτικές χορεύτριες αυξάνεται το
    εισόδημα τους ανάλογα με τον οίστρο τους!!

Άτιμα πλάσματα τα θηλυκά. Πάντως μας αφήνουν να νομίζουμε ότι
    έχουμε τον έλεγχο!!

5. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το φλερτ δεν σταματάει με την αποδοχή ή όχι
    του θηλυκού. Αλλά είναι μια συνεχείς διαδικασία.

Το φλερτ είναι αμφίδρομο.

6. tithon

tithon Contributor

τρία πουλάκια ...

7. gaby_m

gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

@Θρυαλλίς υπάρχει και ένα βιβλίο "Screw the roses send me the thorns" δεν είναι πρωτάκουστα αυτά που γράφονται στο νήμα.

8. iolanda

iolanda Contributor

Συμφωνώ. Αυτό όμως δεν είναι αντιφατικό με τα περί μέτρησης του αρσενικού που γράψατε;

9. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

10. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Αντιφατικό γιατί? Κάτι χάνω εδώ!!

11. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Δε λέμε ότι είναι πρωτάκουστα, αυτό που λέμε είναι πως η @karamel προσπαθώντας ίσως να εκφράσει προσωπικές απόψεις, έχει βάλει πολλά πράγματα στην κουβέντα, τα οποία παρουσιάζει σαν καθολική αντίληψη, κάνοντας έτσι έναν αχταρμα που δε βγάζει πολύ νόημα.

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μου το είχανε στείλει σε pdf, ποτέ δεν το διάβασα,δεν ξέρω γιατί.

Ευχαριστώ για την υπενθύμιση!