Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικοί και εργασία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 25 Απριλίου 2015.

1. gaby

gaby Guest

… άργησα να μπω στο χώρο και έχω προλάβει να μαζέψω ένσημα γμτ μου, τι θα γίνει χαμένα θα πάνε ή θα το λύσει και αυτό το πρόβλημα ο Κυρίαρχος;

2. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Από την άλλη αυτό που σκέφτομαι είναι να την βγάλω στον δρόμο
    και να φέρνει εκείνη τα λεφτά...Τί σόι ΒουΝτουΚΛΠου εξασκώ;   

3. Black swan

Black swan Regular Member

Δεν θα με ενοχλούσε. Απλά θα έφευγα σιωπηλά και αθόρυβα. Πως κάποιοι άνθρωποι (ανεξαρτήτως BDSM) τρελλαίνονται και παραννοουν για μία γυναίκα όταν τη γνωρίζουν για το πνεύμα, δημιουργικότητα κλπ και θέλουν στη συνέχεια να την κάνουν ένα άβουλο πλάσμα... Ποτε δεν το κατάλαβα. Βέβαια δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που είναι οκ απλά με μία χορηγία.. Προσοχή γιατί η ρόδα σχεδόν πάντα γυρίζει... Και εάν έχεις δεχτεί μία τέτοια πρόταση... Άφησε εμένα και τον καθένα, βάλε plus, cons, νούμερα και καρδιά και σκέψου :--

4. elfcat

elfcat . Contributor

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το ερώτημα έπρεπε να είναι το αντίστροφο.
    Τί θα κάνατε ως καλές υπό και slaves αν ο Κ σας έλεγε ότι το task σας είναι να εργάζεσθε σκληρά και να φέρνετε αν όχι όλο, αλλά σημαντικό μέρος των εσόδων του σπιτιού.

5. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χμ δηλαδη παρατας τα παντα για να γινεις μια πολυ καλη και αφωσιωμενη υπο!ενα σεναριο οχι και τοσο υποθετικο,χαλαει η σχεση μετα απο χ χρονο και ξαφνικα βρισκεσαι στον αερα χωρις δουλεια!και αντε να δουλευες σε καμμια βιοτεχνια(ειπαμε υποθετικο σεναριο χεχεχε)αν εχεις παρατησει καριερα που δουλεψες και παλεψες χρονια να στρωσεις πως θα νιωσεις?να πρεπει να ξεκινησεις παλι απο την αρχη?εμενα προσωπικα θα με ανεβαζε αν η υπο μου ενω ειναι ισχυρος και δυναμικος χαρακτηρας σε ολο το υπολοιπο κομματι της ζωης της στη σχεση μας ηταν υποταγμενη πληρως 

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μπλέκουν τα πράγματα εδώ. Γιατί οι providers (οιουδήποτε είδους) έχουν εξουσία. Πώς θα το διαχειριζόταν ένας Κ αυτό;

7. imakolata

imakolata New Member

Δεν θα μου άρεσε και δεν θα το διαπραγματευόμουν αυτό το θέμα με τον Κ για τον απλούστατο λόγο ότι εάν η σχέση δεν θα κρατήσει για χ, ψ λόγους άντε μετά να ξαναβρείς και να ξαναχωθείς στην αγορά εργασίας . Την κρίση όπως είπατε αρχικά δεν την υπολόγισα . Για την δική μου οικονομική και επαγγελματική μου ασφάλεια και όχι ανεξαρτησία θα ήμουν σε θέση να διακόψω τι σχέση όσο και αν αυτό με πλήγωνε.

8. Θα έβρισκαν άλλο σπόνσορα  

9. astarti

astarti Love beyond Reason

Χαχα..ούτως ή άλλως σκληρά εργάζομαι απο τα 18 μου..αρα..no problem..

10. gaby

gaby Guest

Και εγώ το ίδιο. Και μάλιστα το "αν όχι όλο, αλλά σημαντικό μέρος των εσόδων του σπιτιού" εκεί που καλύπτω όλες ανεξαιρέτως τις δαπάνες του νοικοκυριού μου, μοιάζει να είναι μια ευχάριστη πολυτέλεια. Θα μου μένουν πιο πολλά για spa, τι ωραία   Αν δεν είναι έτσι, πείτε τό μου να μην απογοητευτώ σε μια τέτοια κατάσταση  

11. astarti

astarti Love beyond Reason

Θα τον κερνας κιόλας..  

12. gaby

gaby Guest

Θα κερνάω γενικώς, εδώ που τα λέμε  

Όχι δύσκολα. Θα στερούσε την πρωτοβουλία από το άλλο άτομο - προφανώς τον σκλάβο. Θα ήταν και ευτυχής βασικά επειδή θα είχε Master.

Provider για την οικογένειά του ήταν ο Ντοστογιέφσκι. Πάνω σε αυτή την πλευρά του συγγραφέα, ο Φρόϋντ έγραψε το γνωστό "ο μαζοχιστης, δηλαδή ο πιο δοτικός, ο πιο καλός, ο πιο τρυφερός άνθρωπος." Δεν το είχε γράψει ειρωνικά, εν τέλει, όπως φανταζεται κανείς βλέποντας μόνον αυτή τη γραμμή. Αλλά ίσως το δίλημμα για τον provider στ αλήθεια να παραμένει