Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 1 Ιανουαρίου 2012.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

Σαν μια υποτακτικης ψυχολογιας γυναικα που ψαχνει να βρει ενα Κυριαρχικο ανδρα να ερωτευθει, να υποταχθει , να ανηκει.
    Τι εννοεις να γυρισει εκει που ηταν? Εννοεις στην vanilla κατασταση? Δεν ξερω......δεν μου εχει συμβει απο την ωρα που εξωτερικευσα την υποτακτικη μου πλευρα.
    Ισως και να γινεται, γιατι οχι?
    Συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα γινεται μαλλον.
    Απλως δεν θα σχετισθει ποτε με καποιον υποτακτικο ανδρα.
    Παντα θα αναζητα καποιον τουλαχιστον αρκετα δυναμικο σε συμπεριφορα, πραξη και σεξ.

2. Anastasia Angel

Anastasia Angel New Member

Με κάλυψε η Astrovrohi απόλυτα!!!Εννοείται πως η ροπή και η ανάγκη για υποταγή υπάρχει μέσα μας,αυτό όμως δε σημαίνει πως η κάλυψη αυτής της ανάγκης γίνεται αυτοσκοπός και μπορεί να την καλύψει ο πάσα εις!!!Γι αυτό εόπα πως κάποιος συγκεκριμένος μπορεί και έχει την ικανότητα να μου βγάλει την τάση αυτή στην επιφάνεια και γι αυτό θα τον ερωτευόμουν και θα του παραδιδόμουν άνευ όρων!!!!Κάποιος ο οποίος θέλει να γίνεται ο ίδιος χαλί να τον πατήσω,πολύ απλά ποτέ δε θα μου τραβούσε το ενδιαφέρον και φυσικά δε θα τον ερωτευόμουν!!!Τον Κυριαρχικό Αντρα τον αναγνωρίζεις απ την αρχή.....αν είναι φύση Κυριαρχικός βέβαια και δεν το παίζει!!!!Προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εξάλλου,χωρίς να λέμε ότι για κάποιους άλλους δεν μπορεί να ναι αλλιώς!!!Ποιος καθορίζει δηλαδή τι είναι σωστό και λάθος...ποιος είναι αληθινος υποτακτικός ή Κυρίαρχος και ποιος όχι????

3. Astrovroxi

Επι τη ευκαιρια που το ειπες, δεν μου κανεις κανενα μαθημα, γιατι εχω να παιξω απο το γυμνασιο απο κατι μαθητικους αγωνες και ο Κυρης μου δεν εχει και πολυ χρονο και ασε που με κοροιδευει....χαχαχα!!!!

4. Anastasia_

Anastasia_ Regular Member

Τελικα εχει ενδιαφερον το θεμα ε? Παντως..καταλαβα οτι διαφωνουμε συμφωνοντας..ή συμφωνουμε διαφωνοντας χαχα

5. Astrovroxi

Σημασια εχει οτι ευτυχως ειμαστε ολοι ανθρωποι με καρδουλα που διψαει για συναισθημα και οχι ψυχρα και συμφεροντολογα πλασματα....

6. Anastasia Angel

Ακριβώς καλή μου...εγώ προσωπικά ειμαι πολύ χαρούμενη που είμαι όπως είμαι!!!!

7. Astrovroxi

Κι εγω, εκτος απο οταν πληγωνομαι απο ερωτες διχως ανταποκριση....χαχαχαχα!!!

8. Anastasia_

Ετσι ειναι δυστυχως...ποναει πολυ    

9. Anastasia Angel

10. Anastasia_

Νομιζα οτι οι αντρες σκεφτονται διαφορετικα πανω σ αυτο το θεμα..αλλα θυμηθηκα την απαντηση του Κωνσταντινου κι αυτο με χαροποιει  

11. Uther

Uther Contributor

Κάτσε να τελειώσει η κριση κοπελιά να έχουμε χρονο να αναπνεύσουμε και οσοι εναπομείναντες μπορει να φτιάξουμε αυτοσχέδιο σκάκι σε κανα βράχο να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας..

12. nekhbet

nekhbet New Member

δεν υποστήριξα σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσα να υποταχθώ στον καθένα που δηλώνει Κ.
    Διαφοροποιούμαι από την άποψη σου στο ότι εγώ για να ερωτευτώ πρέπει πρώτα να έχω υποταχθεί.
    Δεν παραδίδομαι επειδή ερωτεύτηκα, ερωτεύομαι επειδή ανήκω.