Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 1 Ιανουαρίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

To θέμα εδώ δεν είναι πόσο υποτακτική θα σε κρίνουμε εμείς ή ο Κ σου. Το θέμα είναι αν μέσω του έρωτα αναιρείται η έννοια της συναίνεσης. Η εκμετάλλευση των συναισθηματικών αναγκών που αφορούν την αγάπη ή τον έρωτα (πράγματα στα οποία όλοι ξέρουμε ότι μεταλλάσσουν τις υπόλοιπες ανάγκες μας - όλοι φαντάζομαι έχουμε περάσει διαστήματα που δεν τρώγαμε επειδή ήμασταν ερωτευμένοι) αναιρεί την έννοια της αξιοπρέπειας και της συναίνεσης. Εν ολίγοις, αν εσύ πεινάς και εγώ σου πω κάτσε να σε πηδήξω για να σου δώσω φαγητό, θεωρείται εκμετάλλευση και όχι κυριαρχία. Το ίδιο ισχύει για την πείνα του έρωτα ...

Εσύ μπορείς να πιστεύεις ο,τι θέλεις. Εγώ θα σε ενημερώσω ότι επειδή δεν μιλάμε για ταξίδι στην παιδική χαρά της γειτονιάς μας, οι πληγές με τις οποίες μπορεί να καταλήξει ένας ερωτευμένος που δεν είναι υποτακτικός - αλλά υποτάσσεται από την πείνα του έρωτα - μπορούν να τον στείλουν για συνταγή ηρεμιστικών μέσα σε dt για την επόμενη δεκαετία. Εκτός αν βδσμ ονομάζουμε τις χειροπέδες το βράδυ και δυο χαστούκια πάνω στο σεξ. Το ίδιο γρήγορα βέβαια μπορεί να σε στείλει και ένας εφοριακός...

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Σε αυτο θα συμφωνησω....καποιος που δεν εχει ιχνος υποταγης μεσα του, αναγκη για αυτο,θα εχει σοβαρο προβλημα μετα.

3. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@underherfeet: όταν η επιθυμία φθάνει σε σημείο να εμποδίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του φορέα της μπορούμε πλέον να μιλάμε για ανάγκη.

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Master Jp μπορείς αν θες να το αναλύσεις λιγάκι αυτό;

5. Anastasia Angel

Anastasia Angel New Member

Καλημέρα σας!!!Δε θυμάμαι να είπα ότι υποτάσσομαι στα γούστα κάποιου επειδή είμαι ερωτευμένη μαζί του και κάνω πράγματα που με χαλάνε απλά και μόνο για να τον ευχαριστήσω!Υποτακτικές τάσεις είχα πάντα,απλά για να τις εκδηλώσω έχω ανάγκη να νιώθω ερωτευμένη...και φυσικά χρειάζεται και ο κατάλληλος ΑΝΤΡΑΣ!!!Είμαι πολύ συγκροτημένο άτομο και κανείς δεν μπορεί να με στείλει στον ψυχίατρο!χιχιχιΑν συζητούσαμε φέις του φέις θα συννενοούμασταν καλύτερα και δε θα γινόταν αυτές οι παρανοήσεις πιστεύω!

6. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

Αυτό ειναι που ισχυει.. ή καλυτερα θα ήταν ωραίο να ισχύει σε μια σχεση... ή μηπως είναι προϋπόθεση για να πετύχει η σχέση?
    Και τι εννοώ...?
    Οτι σε καθε σχεση πρέπει να ο Κ πρέπει να ξερει να διαχειρίζεται ή καλυτερα να βγάζει την υποτακτικότητα της υ και η υ να αντιλαμβάνεται την κυριαρχία του υ και να δρα αναλόγως.
    Οταν ισχύει αυτο δεν ειναι φυσιολογική συνέπεια... να αναπτυσεται ο ερωτισμος, η εκφραση του σε γουστάρω, σε θελω, παθιάζομαι...!!!

7. Vakhos

Vakhos Regular Member

Καλή μου Astrovroxi γιατί συμφεροντολόγα πλάσματα? Αυτό ισχύει όταν ο ένας εκμετάλεύεται τον
    άλλον. Αν περνάνε και οι δύο καλά γιατί πρέπει σώνει και ντέ να υπάρχει έρωτας (τουλάχιστον στην
    αρχή)?.Η ηδονή περνάει πρώτα απο το κορμί.

8. Uther

Uther Contributor

Γιατί κάποιοι δεν ηδονιζόμαστε μονο με το σώμα.

9. Vakhos

Vakhos Regular Member

Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό και το σέβομαι,η ένσταση μου είναι για το "συμφεροντολόγα πλάσματα".

10. Uther

Uther Contributor

Έχεις δίκιο. συγγνώμη . απάντησα βιαστικά .

11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Συμφωνω οτι μπορει να υπαρξει και θαυμασια σχεση χωρις ερωτα.
    Το συμεφρεντολογα πλασματα παει στο να εκμεταλλευομαστε γενικως....

12. Vakhos

Vakhos Regular Member

Κοίτα μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και όποιος/α κάθεται και τον εκμεταλεύονται οι άλλοι έχει
    τις ευθύνες του.Άλλωστε μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να κρατήσει πολύ.Κάποτε και οι "σκλάβοι"
    ξυπνάνε.