Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Anastasia_, στις 1 Ιανουαρίου 2012.

1. vanesa

vanesa Regular Member

Απάντηση: Υποτακτικότητα και Κυριαρχία:

Εγώ ανήκω σε άλλη ομάδα νομίζω από εσένα καλή μου
    εγώ νιώθω την υποταγή σαν ανάγκη δεν έχω κάνει δυστυχώς μια τέτοια σχέση όσο κ να το θέλω
    Πολλές φορές έχω σκεφτεί να είχα μια όμορφη σχέση να μοιραζόμουν πράγματα στιγμές να είχα μια κανονική ζωή δηλ αλλά θέλω τόσο πολύ να βρω μια κοπέλα αφεντρά να με κάνει κοπέλα της ουσιαστικά κ να παραδοσω τον ευατό μου σε εκείνη την μοναδική !να γίνει η Θεά μου
    Έχω τόσο ανάγκη να δώσω αγάπη τρυφερότητα κ πολύ αγάπη αφοσίωση φοβάμαι έχω παγιδευτεί εδώ κ χρόνια κ είμαι σε αδιέξοδο κ δεν μπορώ να καλύψω το μόνιμο συναισθηματικό μου κενό

2. brenda

brenda FU very much

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ένιωθα υποτακτική στον έρωτα...δεν γνώριζα την έννοια του bdsm, ωστόσο είχα ανάγκες και αισθήματα που εκ των υστέρων αναγνώρισα μέσα από τον κοινό αυτό κώδικα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εδώ και κάποια χρόνια, όταν μου αποκαλύφθηκε η ύπαρξη των δομημένων και προσυμφωνημένων εννοιών...
    Το γιατί δεν είναι του παρόντος να το αναλύσω εδώ...το έχω σκεφτεί υπερεπαρκώς, και έχω καταλήξει στα προσωπικά μου συμπεράσματα...
    Έχω δηλώσει ότι ανακάλυψα την ύπαρξη του bdsm τυχαία, μέσα σε μία σχέση που είχα, με έναν άνθρωπο 35 χρόνια μεγαλύτερό μου, ο οποίος επέλεξε να με ενημερώσει για το όλο θέμα και να με ''εκπαιδεύσει'' τρόπον τινά, σύμφωνα με όσα ο ίδιος ήξερε και πίστευε ότι άπτονται του θέματος...
    Η αίσθηση ότι και άλλοι άνθρωποι σκέφτονται και νιώθουν όπως εγώ, ήταν από ανακουφιστική έως λυτρωτική....
    Ήμουν 24 ετών, τώρα είμαι 45, το κομμάτι αυτό της φύσης μου το αγαπώ, και το προστατεύω, μου δίνει αυτά που χρειάζομαι για να ζω και να λειτουργώ φυσιολογικά σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου...
    Έχοντας βιώσει και την στέρησή του, με ότι συνεπάγεται αυτό...
    Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θύμωσα, δεν προβληματίστηκα, ή δεν αμφισβήτησα τα πάντα, σε άπειρες περιστάσεις...
    Χωρίς αυτό να σημαίνει επίσης ότι κατά τις περιόδους που δεν μου έβγαινε φυσικά και αβίαστα στις σχέσεις μου μόνασα και περίμενα τον Λευκό Ιππότη Κυρίαρχο πάνω στο λευκό του άτι να με απαγάγει στον Κυριαρχικό του ουρανό...
    Πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι της υποτακτικότητάς μου, στο πέρασμα του χρόνου....
    Όλως παραδόξως, το bdsm όντως σε βρίσκει, όσο κι εσύ το ψάχνεις, αυτή είναι η δική μου διαπίστωση...
    Και είναι αναπόδραστο, καθώς απ΄ότι και να λες ότι θέλεις να ξεφύγεις, από τον εαυτό σου δεν μπορείς, για σκέψου μάλλον και να μην θέλεις κιόλας να ξεφύγεις....
    Ανάγκη που ζητά ικανοποίηση λοιπόν, πρωτίστως και βασικά, συνυφασμένη με την δυνατότητα να βιωθεί μέσα σε λειτουργικές σχέσεις, καθόλου αποστερημένες από όλο το φάσμα των συναισθημάτων που γεννούν οι σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής...
    Απολαυστική ανάγκη, που όταν ικανοποιείται μου εξασφαλίζει τον υπέρτατο βαθμό συναισθηματικής πληρότητας, με επίγνωση ότι έχω εκχωρήσει τον έλεγχο, με επίγνωση ότι είναι ''παιχνίδι'' για δύο, υποτακτικότητα για μένα δεν σημαίνει παθητικότητα και χαλάρωση, είναι μία ψυχοσωματική τσίτα που σε ωθεί όλο και πιο μακριά, όλο και πιο βαθιά, σε ''ξεβολεύει'' σε σχέση με τα θέλω σου και σε απογειώνει σε σχέση με τον Κυρίαρχο κι Αφέντη σου...
    Η ευτυχής συγκυρία κατά την οποία ''ανθίζει'' η υποτακτικότητα του καθενός και της κάθε μιας από μας είναι όταν βρεθεί με ένα Κυριαρχικό άτομο (άνδρα ή γυναίκα) που υπάρχει συμβατότητα στον τρόπο έκφρασης της Κυριαρχίας και της υποταγής, ακόμη και καθολικότερα, στην δυνατότητα σύνδεσης και κοινής πορείας στην ζωή...
    Σε ότι αφορά το ζωογόνο συναίσθημα του έρωτα μέσα στις ασύμμετρες σχέσεις, βλέπω ότι οι απόψεις διίστανται, καλώς κατά την γνώμη μου, καθώς έρωτας δεν ισοδυναμεί με υποταγή, αλλά ούτε και το αντίθετο..
    Γεννάει το ένα το άλλο? Αναπτύσσονται παράλληλα? Είναι ασύνδετα?
    Σε μένα λειτουργεί παραπληρωματικά...αν δεν εκχωρήσω τον έλεγχο, δεν μπορώ να εμβαθύνω στα συναισθήματα, αν δεν είναι σημαντική για μένα η ικανοποίηση του Κυριάρχου, δεν επικυρώνεται η δική μου επιθυμία...
    Κάποια στιγμή έλεγα για συναίνεση στο πρόσωπο...Δεν μπορεί ο καθένας να μας επιβάλλει την Κυριαρχία του, ούτε και θα πρεπε, θα ήταν μία ψευδεπίγραφη σχέση στηριγμένη στην κάλυψη αναγκών...Και τότε θα κάναμε τα τεστάκια, θα συμπληρώναμε και πέντε λίστες και θα βγάζαμε το πόρισμα της συμβατότητας....
    Μετά θα κάναμε και τις οριοθετήσεις, Τρίτη-Πέμπτη anal, subspace και εκπαίδευση conditioning κάθε Σάββατο, κοκ, και όλα θα ήταν τακτοποιημένα....
    Όχι, δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα για μένα...
    Δεν είναι η ανάγκη μου για υποταγή ικανή συνθήκη για να λειτουργήσω απόλυτα υποτακτικά, πρέπει να νιώσω την ανάγκη να υπηρετήσω τον Έναν, τον ξεχωριστό για μένα Κυρίαρχο του μυαλού και του κορμιού μου, για να μπορέσω να ικανοποιήσω την ανάγκη της φύσης και της ψυχής μου για Κυριαρχία, την ΔΙΚΗ ΤΟΥ Κυριαρχία πάνω μου...