Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπό με παιδιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 21 Νοεμβρίου 2018.

1. RAIN

RAIN nefelibata

@espimain
    Δεν έχει σημασία αν είναι Κ η Τοπ η σκλάβος η υπό η Κινέζος η Βουδιστής η Μουσουλμάνος η vegeterian η ΠΑΟΚ.
    Είναι ένας αγνωστος.
    Το στάτους Κ ίσως να ενισχύει λίγο την υπόθεση γιατί μιλάμε για ένα άτομο που του αρέσει να επιβάλλεται.
    Ο φόβος αυτός έρχεται ασυναίσθητα, ασυνειδητα και στηρίζεται πρώτα στην αρρώστια που υπάρχει σε τούτο το κόσμο και δεύτερον στην υποχρέωση μας να τη κρατήσουμε όσο μπορούμε πιο μακρια από τα παιδιά μας.
    Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα.

2. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Στη μαμαδιστικη ζωή μου ήρθα αντιμέτωπη με 2 άντρες που είχαν ως φαντασίωση το μαμά-κορη συνδιασμο...
    Ο ένας μάλιστα μου είχε εκμυστηρευτει ότι το ειχε κανει κι ολας (απορούσα με την μανα)..
    Δεν είναι αβάσιμες οι φοβίες σου!
    Το μυαλό και οι "ορεξεις" δεν έχουν όρια.
    Πιστεύουμε ότι προφυλασουμε τους γύρω μας αλλά έρχεται η σφαλιάρα και σου λέει... αμ δε!
    Εγώ πάλι ήμουν το αντίθετο
    Πίστευα ότι στο βδσμ που είναι πιο ξεκάθαρα τα όρια και τα θέλω πως είναι πιο "ακίνδυνα "
    Αμ δε και πάλι!!!!!
    Ένα πράγμα που έχω μάθει λοιπόν είναι ότι δεν είσαι ποτέ προστατευμένος μέχρι να σου αποδείξει ο σύντροφός σου το αντίθετο .
    Κι αυτό γίνεται σε βάθος χρόνου!

Είμαι μαζί σου στους φοβους

3. Alice in wonderland

Συμφωνώ σε όλα όσα λες και μπορώ να σε καταλάβω σε πολύ μεγάλο βαθμό.
    Πραγματικά όμως πιστεύω ότι τα παιδιά σου γίναν καταπληκτικά εξαιτίας σου. Γιατί τον τελικό λόγο προς τα παιδιά σου τον είχες πάλι εσύ.
    Μπορεί ο πρώην σύντροφος σου να ήταν η φωνή της λογικής για σένα. Όχι για τα παιδιά σου.
    Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Σ ευχαριστώ, με τιμα ο καλος σου λόγος!
    Και συμφωνώ. Εγω σχετιζομαι καθ αυτο τον τροπο, οχι τα παιδια. Και τα παιδια δεν ειναι κανενος κτημα και είναι το μέλλον. Και οφειλω σ αυτά να μπαινουν οι δικές τους ανάγκες πριν από τις δικές μου. Αυτό δεν σημαίνει πως αποποιούμαι εγώ των δικων μου ή χρειαζεται να τα προστατεψω απο την ανωμαλια και την βρωμια του Ds. Με εξεπληξε, πόσοι ενώ βρίσκονται εδώ, κουβαλουν μεσα τους ντροπη γι αυτό τον χώρο και συνεπως για τον ίδιο τους τον εαυτό!

5. Alice in wonderland

Δεν ξερω κατά πόσο είναι θέμα "ντροπης" η "προστασίας "
    Ανάλογα με τα βιώματα του καθενός θα πω εγώ.

6. espimain

espimain Contributor

Θα θεωρούσα πολύ επιπόλαια την γυναίκα που θα συνάψει σχέση συμβίωσης, με οποιονδήποτε άνδρα, τον οποίο δεν εμπιστεύεται για οποιονδήποτε λόγο.
    Όλα τα άλλα που γράφονται είναι κουραφέξαλα, από άτομα που δεν κατανοούν τι είναι μια σχέση D/s.
    Τι στο καλό θέλεις να συμβιώσεις ή και να παντρευτείς με κάποιον που δεν τον έχεις γνωρίσει και δεν τον εμπιστεύεσαι.
    Γιατί να συνυπάρχεις με κάποιον Κυρίαρχο, αφού θεωρείς ότι η ιδιότητα του αυτή, για την οποία είσαι μαζί του, τον καθιστά δυνάμει πιο επικίνδυνο;

7. RAIN

RAIN nefelibata

@espimain
    Ώς απαντηση, παραθέτω μέρος του προηγούμενου μου ποστ που μάλλον δεν έγινε κατανοητό.

Μίλησα γενικά και δεν αναφέρθηκα σε σχέση αποκλειστικά D/s.
    Το αν είναι κουραφεξαλα είναι προσωπική εκτίμηση του καθενός.

8. espimain

espimain Contributor

Κι εγώ γενικά μίλησα αλλά μέσα στο θέμα, το οποίο έχει να κάνει με τον Κυρίαρχο και την σχέση του με τα παιδιά της υποτακτικής του.
    Από το εισαγωγικό μήνυμα γίνεται αναφορά σε υποτακτικούς, σε σκλάβους και σε υποψήφιο Κυρίαρχο αυτά έχουν να κάνουν με D/s, τα άλλα είναι εκτός θέματος.

9. goodevil

goodevil arcade

Εδω το λες διαφορετικα ομως ...τι εννοεις ?

10. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Ποιος υποτίμησε το συναίσθημα του γονέα;

"Το μεγαλείο του συναισθήματος του γονιού και ιδιαίτερα της μάνας"
    Γιατί δίνεται έμφαση στη μάνα; Του πατέρα το συναίσθημα είναι λιγότερης σημασίας ή θεωρείται λιγότερο μεγαλειώδες;

Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν.Δε ζητάει το παιδί να σηκώσει τέτοια ευθύνη.

Το πρώτο κομμάτι φαίνεται βιωματικό αλλά δεν είναι καθολική αλήθεια.
    Το αν είναι "ευτυχώς ή δυστυχώς",το απαντάς η ίδια στην τελευταία παράγραφο που quotαρα,μαζί με αιτιολογία

11. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Από το ένα άκρο στο άλλο άκρο. Απο το δεν ειναι Παναγια η μανα μεχρι το να ακυρωνεται εντελως είναι διαφορετικά πράγματα. Πως θα μπορουσε να είναι το ίδιο; Το σώμα που φέρει την νεα ζωη και τροποποιει τα παντα απο βιοχημια, μεχρι θεση οργανων, που εκκρινει ουσιες που βοηθουν την μητερα να κατανοησει απο το ειδος του κλαματος του παιδιου, αν πεινα ή πονα, ειναι δυνατον να ειναι το ιδιο με τον πατερα που εχυσε και εδωσε το γενετικο του υλικο; Απο τα μουνναρα στα πουτταρα λεμε στην Κύπρο.

Last edited: 26 Νοεμβρίου 2018
  12. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Δεν νομίζω πως υπάρχει ούτε μηδενισμός ούτε όμως πρέπει να υπάρχει και θεοποίηση. Οι μάνες δηλαδή που χτυπάνε, βρίζουν, παρατάνε ακόμα και σκοτώνουν τα παιδιά τους δεν περνούν όλες αυτές τις βιοχημικές διεργασίες; Εφόσον είναι θέμα βιολογικό γιατί καταλήγουν εκεί; Ίσως βρεθώ εκτός θέματος αλλά όπως σε κάθε θέμα βρίσκω σωστό και πρέπον να μην γενικεύουμε. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός και αυτό δεν αλλάζει ούτε όταν ο άνθρωπος γίνεται γονιός.