Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φαντασίωση με την γυναίκα μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Stranger48, στις 27 Μαϊου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Φαντασιωση γραφει
    Αντιστοιχο πως να κανω σκλαβο, αφεντη τον βανιλα συντροφο μου. Ποινικοποηστε κ τις φαντασιωσεις τωρα, μπορειτε!

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Στα 10 χρόνια που είμαι μέλος σε τούτο το φόρουμ, έχω παρατηρήσει συχνά καυλιάρηδες εραστές να θέλουν να λανσάρουν τη σύντροφό τους εν αγνοία της. Αρκετοί ανεβάζουν και φωτογραφίες. Όταν παρεμβαίνω να ρωτήσω αν το γνωρίζει η συμβία, τότες δεν πείθομαι και αναφέρω ότι θα ενημερώσω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τότε, ως δια μαγείας, οι φωτογραφίες εξαφανίζονται, συνήθως και οι ίδιοι.

Last edited: 27 Μαϊου 2023
  3. iDontKnow

iDontKnow Regular Member

Σε καμία περίπτωση, το κάθε άτομο έχει δικαίωμα να φαντασιώνεται ό,τι αρέσκεται. Οι φαντασιώσεις είναι τσάμπα.

Η επιδίωξη τους είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που λέει και η γιαγιά μου. Και ο OP νομίζω ζητάει βοήθεια στην πραγμάτωση της φαντασίωσής του. Από τη στιγμή λοιπόν που η φαντασίωση προυποθέτει άγνοια και άρα μη συναίνεση της συντρόφου του, η πραγμάτωσή της είναι μη εφικτή. Sucks to be him I guess, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Last edited: 28 Μαϊου 2023
  4. χωρις συναίνεση τιποτα δεν επιτρεπεται. νομος απαράβατος. με συναίνεση ολα. και το χέσιμο στο στόμα. αρκει να υπάρχει συναίνεση.

5. Yiyi

Yiyi .

"Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα είναι ότι με καυλώνει πολύ η σκέψη να την γαμαει άλλος αλλά με μια διαφορά σε σχέση με το συνηθισμένο μοτίβο...
    Δεν μου αρέσει...δεν με καυλώνει καθόλου η σκέψη ότι το γνωρίζει αυτό η ίδια...
    Δεν μου αρέσει καν ούτε σαν σκεψη να είμαι παρόν ,να βλέπω, ή να συμμετέχω.
    Μου αρέσει όμως να ξέρω τι της έκανε και πως αντιδρούσε...Με καυλώνει η περιγραφή της φάσης..."

Η μόνη ελπίδα για τον νηματοθέτη είναι να προσ ευχηθεί να τον κερατώσει κάποια στιγμή και να του κάνει την περιγραφή μετά. Η φαντασίωσή του όμως είναι καταδικασμένη να μείνει κρυφή, επειδή ακόμη και αν τον κερατώσει και του κάνει την περιγραφή μετά, θα πρέπει εκείνος να το παίξει πως δεν γουστάρει, επειδή δεν θέλει να το γνωρίζει αυτό η γυναίκα του. Δλδ, φαντασίωση ανέφικτη, οπότε φορέβερ φαντασίωση.

Για κάτι τέτοια ανέφικτα, βγήκαν τα ρολ πλέυ όπου αυτή θα περιγράφει τι της έκανε, κι εσύ θα παριστάνεις πως δεν γνώριζες τπτ. Καλύτερα στημένο στον εαυτό σου, παρά σ εκείνη.